کد خبر : 98690
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ - 11:09
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کاهش چشمگیر مخاطبان سینما!

کاهش چشمگیر مخاطبان سینما!

به گزارش سایت خبری مدآرا، مجموع مخاطبین سینماها تا پایان دی ماه سال ۹۸ نسبت به ده ماه نخست سال ۹۷ با کاهش ۱٫۶ میلیون نفری مواجه شده است. تعداد مخاطبان از ۲۶ میلیون نفر به ۲۴٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر رسیده است، این در حالی‌ست که چندین پردیس سینمایی نیز در سال ۹۸ افتتاح شدند.

یکی از دلایل افت مخاطب را باید افزایش حداکثر قیمت بلیت سینما از ۱۵۰۰۰ هزار تومان به ۲۰۰۰۰ تومان دانست اما دلیل اصلی را باید در کیفیت فیلم‌های اکران شده جستجو کرد.

از فیلم‌‌های پرفروش سال ۹۷ میتوان به هزارپا، لاتاری، مصادره و تگزاس اشاره کرد که هزارپا توانست عنوان پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران را کسب کند. مطرب، متری شیش و نیم، تگزاس، رحمان ۱۴۰۰ و شبی که ماه کامل شد نیز از پرفروش‌های ده ماه ابتدای سال ۹۸ بودند.

اخبار مرتبط:
ایران نیازی به میانجی ندارد / موضوعات هسته‌ای در سفر مقامات منطقه به ایران مطرح نیست
ایران نیازی به میانجی ندارد / موضوعات هسته‌ای در سفر مقامات منطقه به ایران مطرح نیست

یک کارشناس ارشد مسائل خاورمیانه گفت: به نظر می‌رسد که سفرهای مقامات منطقه‌ای از جمله عربستان به ایران، از نظر موضوعات دوجانبه و تهدیدات مشترک از جمله تهدیدات رژیم صهیونیستی دارای اهمیت است و موضوعاتی خارج از این مسئله، یعنی مسائلی همچون موضوعات هسته‌ای یا موضوعات مذاکره با آمریکا، به هیچ عنوان مطرح نیست.

اعلام نرخ سوم بنزین شفاف نیست / قاچاق سوخت متوقف نمی‌شود
اعلام نرخ سوم بنزین شفاف نیست / قاچاق سوخت متوقف نمی‌شود

یک کارشناس حوزه انرژی گفت: حتی با افزایش قیمت از ۳ هزار به ۵ هزار تومان، قاچاق همچنان به‌صرفه خواهد بود، زیرا قیمت بنزین در آن سوی مرز به ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان می‌رسد. این اختلاف قیمت فاحش باعث می‌شود طرح فعلی تأثیری بر کاهش قاچاق نداشته باشد.

واکنش عضو خبرگان رهبری به موضوع بازنگری در قانون اساسی
واکنش عضو خبرگان رهبری به موضوع بازنگری در قانون اساسی

عضو مجلس خبرگان رهبری درباره بازنگری در قانون اساسی گفت: به روزرسانی ظرفیت‌های مغفول قانون اساسی اولویت بیشتری دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است