کد خبر : 99732
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۱۴ - 17:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سنگک، نان ایرانی از تولیدی گندم تا پخت

سنگک، نان ایرانی از تولیدی گندم تا پخت

پیامبر اکرم “ص” فرمودند:

نان را گرامی دارید زیرا خداوند آن را از برکات آسمانی فرو فرستاده و از برکات زمین بیرون آورده است.

سنگک نانی است که فقط در ایران رایج است. بنابراین آن را می‌توان نان ملی ایران نامید. نان سنگک که از نظر مزه، طعم و همچنین هضم آسان و سلامت، بهترین نان ایران و شاید هم دنیا باشد.

نان سنگک برای کودکان بسیار مفید است، مخصوصاً برای دورانی که سلول‌های عصبی در حال رشد هستند، آهن موجود در نان سبوس دار”نان سنگک”سبب باهوشی کودکان می‌شود.

سبوس در واقع فیبر است که جذب قند و چربی را آهسته یا حتی متوقف می‌کند. به همین دلیل مصرف نان سنگک که سبوس دارد، به جای نان‌های سفید در بیماران مبتلا به دیابت، چربی خون بالا، بیماری‌های عروقی، سرطان‌های گوارشی و افراد چاق توصیه می‌شود.

اخبار مرتبط:
سامانه جامع و هوشمند تبلیغات “پایا ادز” آغاز به کار کرد
سامانه جامع و هوشمند تبلیغات “پایا ادز” آغاز به کار کرد

پایا ادز؛ نخستین سامانه جامع و هوشمند تبلیغات، که یک شرکت نوآور و فناور محور است که با رویکرد عدالت فرصتها در ایران آغاز به کار کرد.

استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود
استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود

استاندار اصفهان گفت: با تکمیل پروژه آب دریا و ورود طرح استخراج نمک و فلزات ارزشمند از شورابه به مرحله تعیین‌کننده، اصفهان در آستانه یک انقلاب زیست‌محیطی قرار گرفته است

امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد
امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسنادواملاک کشور گفت:نیاز است خدمات حضوری کاهش یافته ومردم بتوانند سریع‌تر، کم‌هزینه‌تر و با امنیت حقوقی کامل به اسناد و قراردادهای خود دسترسی داشته باشند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است