کد خبر : 99732
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۱۴ - 17:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سنگک، نان ایرانی از تولیدی گندم تا پخت

سنگک، نان ایرانی از تولیدی گندم تا پخت

پیامبر اکرم “ص” فرمودند:

نان را گرامی دارید زیرا خداوند آن را از برکات آسمانی فرو فرستاده و از برکات زمین بیرون آورده است.

سنگک نانی است که فقط در ایران رایج است. بنابراین آن را می‌توان نان ملی ایران نامید. نان سنگک که از نظر مزه، طعم و همچنین هضم آسان و سلامت، بهترین نان ایران و شاید هم دنیا باشد.

نان سنگک برای کودکان بسیار مفید است، مخصوصاً برای دورانی که سلول‌های عصبی در حال رشد هستند، آهن موجود در نان سبوس دار”نان سنگک”سبب باهوشی کودکان می‌شود.

سبوس در واقع فیبر است که جذب قند و چربی را آهسته یا حتی متوقف می‌کند. به همین دلیل مصرف نان سنگک که سبوس دارد، به جای نان‌های سفید در بیماران مبتلا به دیابت، چربی خون بالا، بیماری‌های عروقی، سرطان‌های گوارشی و افراد چاق توصیه می‌شود.

اخبار مرتبط:
دختر ۷ ساله در برخورد موتورسیکلت با جرثقیل در بادرود جان باخت
دختر ۷ ساله در برخورد موتورسیکلت با جرثقیل در بادرود جان باخت

رئیس مرکز اورژانس نطنز از فوت کودک دختر ۷ ساله بر اثر برخورد موتورسیکلت و جرثقیل در بادرود خبر داد.

۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان اصفهان شناسایی شد
۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان اصفهان شناسایی شد

معاون استاندار اصفهان گفت: تاکنون ۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان توسط معاونت اقتصادی بررسی شده که برخی طرح‌ها به‌خوبی در حال پیشرفت بوده و اخیرا در گیرودار مجوز و تسهیلات مانده است.

محتشمیان: ۳ مغازه در کاشان در آتش سوخت
محتشمیان: ۳ مغازه در کاشان در آتش سوخت

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان گفت: با آتش سوزی صبح امروز در یکی از پاساژهای کاشان سه مغازه به طور کامل سوخت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است