کد خبر : 99732
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۱۴ - 17:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سنگک، نان ایرانی از تولیدی گندم تا پخت

سنگک، نان ایرانی از تولیدی گندم تا پخت

پیامبر اکرم “ص” فرمودند:

نان را گرامی دارید زیرا خداوند آن را از برکات آسمانی فرو فرستاده و از برکات زمین بیرون آورده است.

سنگک نانی است که فقط در ایران رایج است. بنابراین آن را می‌توان نان ملی ایران نامید. نان سنگک که از نظر مزه، طعم و همچنین هضم آسان و سلامت، بهترین نان ایران و شاید هم دنیا باشد.

نان سنگک برای کودکان بسیار مفید است، مخصوصاً برای دورانی که سلول‌های عصبی در حال رشد هستند، آهن موجود در نان سبوس دار”نان سنگک”سبب باهوشی کودکان می‌شود.

سبوس در واقع فیبر است که جذب قند و چربی را آهسته یا حتی متوقف می‌کند. به همین دلیل مصرف نان سنگک که سبوس دارد، به جای نان‌های سفید در بیماران مبتلا به دیابت، چربی خون بالا، بیماری‌های عروقی، سرطان‌های گوارشی و افراد چاق توصیه می‌شود.

اخبار مرتبط:
درویشی: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند
درویشی: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند

معاون سیاسی اجتماعی استانداری اصفهان گفت: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند.

رحیمی: زاینده‌رود در آستانه تبدیل شدن به بیابان تجاری است
رحیمی: زاینده‌رود در آستانه تبدیل شدن به بیابان تجاری است

عضو مجمع نمایندگان اصفهان گفت: تا زمانی که کنترل برداشت‌ها، مدیریت مصرف آب و بهره‌گیری از فناوری‌های روز جدی گرفته نشود زاینده‌رود در خطر تبدیل دائمی به یک بیایان تجاری است.

بساطی:دنا حامل ۳۲ کیلو هروئین در خور و بیابانک زمین‌گیر شد
بساطی:دنا حامل ۳۲ کیلو هروئین در خور و بیابانک زمین‌گیر شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: اشراف اطلاعاتی دقیق مأموران در ایست و بازرسی شهید رشیدی باعث توقف یک سواری دنا و کشف بیش از ۳۲ کیلو هروئین شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است