کد خبر : 99732
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۱۴ - 17:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سنگک، نان ایرانی از تولیدی گندم تا پخت

سنگک، نان ایرانی از تولیدی گندم تا پخت

پیامبر اکرم “ص” فرمودند:

نان را گرامی دارید زیرا خداوند آن را از برکات آسمانی فرو فرستاده و از برکات زمین بیرون آورده است.

سنگک نانی است که فقط در ایران رایج است. بنابراین آن را می‌توان نان ملی ایران نامید. نان سنگک که از نظر مزه، طعم و همچنین هضم آسان و سلامت، بهترین نان ایران و شاید هم دنیا باشد.

نان سنگک برای کودکان بسیار مفید است، مخصوصاً برای دورانی که سلول‌های عصبی در حال رشد هستند، آهن موجود در نان سبوس دار”نان سنگک”سبب باهوشی کودکان می‌شود.

سبوس در واقع فیبر است که جذب قند و چربی را آهسته یا حتی متوقف می‌کند. به همین دلیل مصرف نان سنگک که سبوس دارد، به جای نان‌های سفید در بیماران مبتلا به دیابت، چربی خون بالا، بیماری‌های عروقی، سرطان‌های گوارشی و افراد چاق توصیه می‌شود.

اخبار مرتبط:
تداوم شرایط گرد و غبار در اصفهان؛۲۳۰ تیم امدادی در حال آماده باش
تداوم شرایط گرد و غبار در اصفهان؛۲۳۰ تیم امدادی در حال آماده باش

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: شرایط گرد و غبار در استان اصفهان تداوم دارد.

وزیر صمت: دولت در حال گذر از تصدی‌گری به سیاست‌گذاری است
وزیر صمت: دولت در حال گذر از تصدی‌گری به سیاست‌گذاری است

وزیر صمت گفت: فعالان اقتصادی استان اصفهان خواهان تفویض اختیاراتی به استاندار خود در زمینه شهرک‌های صنعتی هستند که این کار با توجه به رویکرد دولت، انجام خواهد شد.

افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است