روز گذشته یک خرس مادر و دو تولهاش در یک استخر کشاورزی واقع در منطقه حفاظتشده بیستون کرمانشاه گرفتار شدند.
ماموران محیط زیست پس از تغذیه خرسها با مرغ و میوه، برای آنها پلکانی ساختند که خرسها توانستند با استفاده از آن، شبانه از استخر خارج شوند.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کرمانشاه در این باره گفت: روز گذشته یک خرس مادر و دو تولهاش در یک استخر کشاورزی گرفتار شدند.
وی افزود: با تلاش محیطبانان، با استفاده از گونیهای خاک، برای خارج شدن خرسها، پلکانی ساختیم اما خرسها به دلیل استرس زیاد برای خروج، از آن استفاده نکردند.
شیخویسی ادامه داد: از آنجا که احتمال میدادیم خرسها شبانه با استفاده از این پلنکان از استخر خارج شوند، دو دوربین تلهای در مسیر خروج از استخر نصب کردیم.
وی اضافه کرد: خوشبختانه صبح که به محل مراجعه کردیم متوجه شدیم که خرس ماده و دو تولهاش موفق شدند شبانه از استخر خارج شوند.
فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: متهمی که جوانی ۲۹ ساله را به قتل رسانده و متواری شده بود در کمتر از ۴۸ ساعت در عملیات مأموران انتظامی این فرماندهی دستگیر شد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در پی افزایش قیمت نان در اصفهان،، امید شریفی، توضیحاتی ارائه داد و از تشدید نظارتها بر قیمتگذاری نان خبر داد.