کد خبر : 111283
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۳۰ - 11:41
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۳۱میلیون پیامک تقاضای وام کرونا دریافت شد

۳۱میلیون پیامک تقاضای وام کرونا دریافت شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ حسین میرزایی با بیان اینکه برای تسهیلات یک میلیون تومانی قرض‌الحسنه با کارمزد ۴ درصد به سرپرستان خانوارهای یارانه‌بگیر تا کنون ۸۸ میلیون پیامک از سوی وزارت رفاه برای سرپرستان خانوار یارانه‌بگیر ایرانی ارسال شده است، زیرا برخی از سرپرستان خانوار چندین سیم‌کارت به نامشان ثبت شده و برای همه این سیم‌کارت‌ها پیامک وام یک میلیونی ارسال شده است.

به گفته وی، تا کنون ۳۱ میلیون پیامک تقاضای وام با ارسال کدملی از سوی سرپرستان خانوار به وزارت رفاه واصل شده است که البته بخشی از این پیامک‌ها تکراری است، چون تعدادی از افرد سرپرست خانوار چندین سیم‌کارت به نام خود دارند که بعضا با همه سیم‌کارت‌ها پیامک تقاضا ارسال کرده‌اند و برخی از افرادی که شماره ملی خود را پیامک کرده‌اند سرپرست خانوار نیستند.

میرزایی همچنین گفت:‌ حتی برخی از افراد که اصلاً در لیست یارانه‌بگیران قرار ندارند، باز هم کدملی خود را برای دریافت وام یک میلیونی ارسال کردند، در حالی که شرط دولت برای پرداخت این تسهیلات این است که سرپرست خانوار یارانه‌بگیر باشد.

وی تأکید کرد:‌ به زودی تعداد متقاضیان نهایی به اطلاع مردم می‌رسد و در مجموع حدود ۲۳ میلیون خانوار ایرانی یارانه‌بگیر وجود دارند.

میرزایی همچنین در مورد اینکه برخی از مردم اعلام کرده‌اند، پس از دریافت پیامک وزارت رفاه، شماره ملی خانوار را به شماره ۶۳۶۹ ارسال کرده‌ایم، اما پاسخی دریافت نکرده‌ایم، گفت:‌ ممکن است برخی از خانوارها با شماره موبایل غیر سرپرست خانوار پیامک زده باشند یا اینکه به دلیل شلوغی خط پاسخ پیامک‌ها دیر ارسال می‌شود، بنابر این باید مردم صبر کنند و همین که پیامک کدملی آنها به سرشماره ۶۳۶۹ ارسال شد، کافی است.

میرزایی همچنین در مورد اینکه کسانی که سیم‌کارت به نام سرپرست خانوار ندارند، باید چه بکنند، گفت: باید یک سیم‌کارت به نام سرپرست خانوار تهیه شود و تنها راه احراز هویت سرپرست خانوار و اینکه فرد حی و حاضر و زنده است و همچنین خودش متقاضی دریافت تسهیلات یک میلیون تومانی کرونایی است، همین داشتن یک سیم‌کارت به نام متقاضی است و باید در فرصت باقیمانده سرپرستان خانوار یک سیم‌کارت به نام خود تهیه کنند و تا فردا یکشنبه ساعت ۲۴ کدملی خود را به سرشماره ۶۳۶۹ وزارت رفاه ارسال کنند.

وی همچنین در مورد اینکه آیا از وزارت کار با افراد تماس گرفته می‌شود، گفت: با هیچ کس تماس گرفته نمی‌شود، هیچ سامانه‌ای طراحی نشده و هر کس به عنوان تلفن یا سامانه می‌خواهد با مردم تماس بگیرد قطعا یک نوع کلاهبرداری است همچنین ثبت‌نام حضوری در کل کشور هم وجود ندارد، فقط از طریق سیم‌کارتی که به نام سرپرست خانوار باشد و با ارسال کدملی به سرشماره ۶۳۶۹ تقاضای فرد برای دریافت این تسهیلات ثبت می‌شود و لازم نیست با سیم‌کارت دوست و یا آشنا پیامک داده شود، باید حتماً سیم‌کارت به نام سرپرست خانوار باشد.

میرزایی تأکید کرد:‌ هر سایت یا لینکی که ادعا کند از سوی وزارت تعاون،کار و رفاه است و یا به صورت تلفنی با خانوارها بخواهد تماس بگیرد، قطعا کلاهبرداری است و وزارت رفاه جز از طریق ارسال یک پیامک به سرپرست خانوارهای یارانه‌بگیر و نیز جز با دریافت شماره ملی سرپرست خانوار با سیم‌کارت به نام وی، هیچ مسیر دیگری برای ثبت تقاضا در نظر نگرفته است.

وی گفت: برای ارسال پیامک حتی هزینه‌ای از سرپرست خانوار گرفته نمی‌شود و ارسال پیامک هم رایگان است و اگر کسانی به انحاء مختلف بخواهند با خانوارهای یارانه‌بگیر تماس بگیرند، قطعا قصد کلاهبرداری دارند.

اخبار مرتبط:
فیروزآبادی: واتس آپ و گوگل پلی بدون قید و شرط باز شدند/ تلگرام و یوتیوب در نوبت بازگشایی هستند
فیروزآبادی: واتس آپ و گوگل پلی بدون قید و شرط باز شدند/ تلگرام و یوتیوب در نوبت بازگشایی هستند

سیدابوالحسن فیروزآبادی، دبیر سابق شورایعالی فضای مجازی گفت: حقیقتا واتس آپ و گوگل پلی شرطی نپذیرفتند و فعلا بدون قید و شرط باز شدند. یکی از دلایلی که این ۲ پلفترم بسته شدند بنا به شرایط خاص امنیتی کشور بود.

نماینده مجلس: نباید انتظار پایین آمدن قیمت دلار را داشته باشیم
نماینده مجلس: نباید انتظار پایین آمدن قیمت دلار را داشته باشیم

نائب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره دلیل افزایش قیمت دلار پرداخت و این امر را ناشی از مسائل منطقه ای، تورم و .... معرفی کرد و همچنین تاکید کرد که نباید انتظار پایین آمدن قیمت دلار را داشته باشیم.

یک فعال حوزوی: افکار انحرافی در برخی محافل خانگی افزایش یافته‌است
یک فعال حوزوی: افکار انحرافی در برخی محافل خانگی افزایش یافته‌است

یعقوبی گفت: اگر سازمان تبلیغات اسلامی از طریق مساجد فعالیت‌های خود را آغاز کند و برنامه‌های متنوعی برای رشد مخاطبان طراحی کند، این تأثیرات بسیار گسترده خواهد بود. متأسفانه، افکار انحرافی در برخی محافل خانگی افزایش یافته‌است. برای جلوگیری از این روند، نیاز است که مساجد تقویت شوند و اساتید متخصص و مدیران ماهری به این اماکن فرستاده شوند تا برنامه‌های جذاب و مؤثری اجرا شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است