کد خبر : 134493
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۰۵ - 11:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

باید مقررات و نظارت‌ها را تشدید کنیم / آمارها ناراحت‌کننده است از مردم می‌خواهیم همکاری کنند / کسی به خاطر منافع سیاسی به مردم آدرس غلط ندهد

باید مقررات و نظارت‌ها را تشدید کنیم / آمارها ناراحت‌کننده است از مردم می‌خواهیم همکاری کنند / کسی به خاطر منافع سیاسی به مردم آدرس غلط ندهد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ حسن روحانی، رئیس‌جمهوری در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا با اشاره به سالروز عملیات ثامن‌الائمه گفت: از پایان شهریور ۶۰ که سال دوم جنگ آغاز شد و ما وارد مهر ماه شدیم، رویدادها به گونه‌ای رقم خورد که یک نشاط بزرگی را برای ما ایجاد کرد و غم و اندوه را برطرف کرد و قدرت جمهوری اسلامی ایران را نشان داد.

رئیس‌جمهور یادآور شد : حضرت امام فرموده بود حصر آبادان باید شکسته شد، ۵ مهرماه ارتش و سپاه این حصر را شکستند و لشکر خراسان به لشکر پیروز خراسان معروف شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بیماری کرونا عنوان کرد: امروز پایان ماه هفتم است که بیماری کرونا وارد کشور شده و ماه هشتم آغاز شده است، می‌خواهم خسته نباشید بگویم خدمت کادر درمان و مدافعان سلامت، عزیزانی که فداکاری و ایثار کردند و به مردم عزیزمان تبریک بگویم  برای همکاری و هماهنگی که در عزاداری ایام محرم و بازگشایی‌ها رعایت کردند.

روحانی گفت: آمارهای ناراحت‌کننده و متاثرکننده‌ای وجود دارد،ما از مردم عزیز می‌خواهیم که همکاری کنند.

وی با بیان این که کرونا یک بیماری خطرناک و همه‌گیری غافلگیر کننده بود، عنوان کرد: این بیماری  در دی ماه در چین شروع شد و در دنیا کمتر فکر می‌کردند عالم‌گیر شود همه اخبارهایی که در دنیا بیان می‌شد درباره وهان بود، اما همین که از مرزها عبور کرد، اروپایی‌ها شروع کردند به انتقاد که چرا کشورهای درگیر چیزی را رعایت نمی‌کنند؛ چرا ایران کاری انجام نمی‌دهد تازه گرم انتقاد شده بودند که بیماری وارد کشورشان شد، فرش زیر پای‌شان را هم برد و نقدها خاموش شد.

رئیس قوه مجریه ادامه داد: تصوری که جامعه علمی و پزشکی ما در سطح جهان نسبت به این بیماری داشت مداوم تغییر کرد، برخی تثبیت و برخی رد شد. تصور این بود که بیماری آمده است، مدتی هست و تمام می‌شود اما معلوم شد این بیماری از بیماری‌هایی که جزو اجداد این بیماری است خطرناک‌تر است.

وی افزود: مردم ما منتظر بودند فرودین شود و از این بیماری خلاص شویم اما مشاهده کردیم در گرم‌ترین نقطه کشور ما این بیماری اوج گرفت.

روحانی گفت: مدتی هم گذشت گفتند داروهایی کشف شده است و این داروها این بیماری را درمان می‌کند؛ اما  باید بگوییم تا امروز یک درمان قطعی برای کرونا کشف نشده است.

روحانی اظهار کرد: یکسری امور تثبیت شد، یعنی فهمیدیم که ما به فرد مبتلا باید زودتر رسیدگی کنیم و فرد مبتلا نیز زودتر باید خطر را احساس کند؛ خود مردم از آغاز به بیماری اهمیت دهند که ما نیز بتوانیم برخی از افراد را به صورت سرپایی معالجه کنیم.

وی افزود: وقتی ما می‌بینیم روند بیماری با فوت فاصله گرفته است و بیماری افزایش یافته و فوت ثابت مانده است نشان می‌‎دهد که به موقع رسیدگی شده است؛ اعلام زودتر و درمان سریع‌تر و قرنطینه سریعتر یعنی بهداشت اساس این بیماری است و درمان مرحله دوم است و در این زمینه اقدامات خوبی تا امروز انجام شده است.

رئیس جمهور بیان کرد: ما در سه مسأله باید اقدام فعال‌تری را انجام دهیم؛ اول مسأله رعایت مردم است، عدم رعایت کافی مردم ما را دچار مشکل خواهد کرد؛ همچنین مطمئن شدن سریع مردم نیز مهم است، ما این را در اروپا دیدیم که این بیماری در کشورهای معروف اروپایی کنترل و یا حتی مهار شد به محض اینکه پس سه هفته پروازها و فعالیت‌ها بازگشایی شد، مجدداً بیماری اوج گرفت بنابراین عدم رعایت کافی یکی از مشکلات اصلی ما در این بیماری است.

وی اضافه کرد: مساله دوم کاهش نظارت است، اگر نظارت کافی وجود نداشته باشد، مشکلات بیشتر و چندین برابر خواهد شد، امروز در گزارش‌ها مشاهده کردیم که وزارت بهداشت و درمان به خوبی در حال نظارت است و در این نظارت بیش از ۲۲۰۰ مدرسه که اشکال داشته به مدت یک هفته تعطیل شده است.

روحانی گفت: اقدامات ناکافی، مشکلات ما را افزوده می‌کند به عنوان مثال یک نفر تست داده و تست او مثبت شده و به جای ۱۴ روز، یک هفته قرنطینه می‌شود و خانواده، اقوام و همسایه را گرفتار می‌کند، این موضوع موجب مشکل ما می‌‌شود و نمی‌توانیم به نتیجه برسیم.

وی افزود: در هفته‌های اخیر و طبق گزارشاتی که وزارت بهداشت و درمان ارائه کرده است، شرایط این بیماری بدتر شده است، یعنی در گذشته افراد مسن و افرادی که دارای بیماران زمینه‌ای بودند مبتلا می‌شدند اما امروز می‌بینیم که جوانان نیز مبتلا می‌شوند.

رئیس جمهور اظهار کرد: وزیر بهداشت و درمان در جلسه امروز اعلام کرد که ۱۴ درصد از کسانی که امروز بستری هستند، سابقه این بیماری را داشته‌اند یعنی دو مرتبه به این بیماری مبتلا شده‌اند. ۱۴ درصد رقم بسیار بالایی است و اشخاصی که به این بیماری مبتلا می‌شوند نباید گمان کنند که مجدداً به کرونا مبتلا نخواهند شد و باید همچنان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

رئیس دولت دوازدهم ادامه داد: ما امروز ناچارهستیم خدمت مردم اعلام کنیم که باید مقررات را تشدید کنیم و نظارت‌ها را نیز تشدید کنیم و سازمان صدا و سیما، فضای مجازی، مدارس، علما و بزرگان ما باید فرهنگ‌سازی را توسعه دهند و به جز این راهکار دیگری نداریم.

روحانی بیان کرد: در زمینه تشدید مقررات ما روز پنجشنبه از کمیته امنیتی اجتماعی و کمیته بهداشتی درخواست کردیم که ظرف هفته جاری برنامه‌ریزی برای تهران بزرگ کنند و برنامه ویژه‌ای را آماده کنند و در مورد کسی که ماسک نمی‌زند به سادگی از آن عبور نکنیم؛ یعنی افراد باید به کسی خدمت دهند که دارای ماسک است و هرکسی که ماسک ندارد، نباید به او خدمت داده شود. همچنین خدمت‌دهندگان نیز باید ماسک داشته باشند و اگر خدمت‌دهنده پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکند، با او برخورد خواهد شد.

رییس جمهور در ادامه سخنانش گفت: مردم برای کمبود و مشکلات اگر می‌خواهند لعن و نفرین کنند، این لعن و نفرین آدرسش کاخ سفید در واشنگتن است. کسی به مردم آدرس اشتباه ندهد. کسی به خاطر منافع سیاسی و جناحی آدرس غلط ندهد، آدرس درست واشنگتن دی سی کاخ سفید است.

اخبار مرتبط:
هشدار عضو فقهای شورای نگهبان/ممکن است در اثر بی‌توجهی مسئولین کار به جایی برسد که مانند آن را در سوریه دیدیم
هشدار عضو فقهای شورای نگهبان/ممکن است در اثر بی‌توجهی مسئولین کار به جایی برسد که مانند آن را در سوریه دیدیم

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر ضرورت هوشیاری در مقابل فتنه‌های دشمنان گفت: ممکن است در اثر بی‌توجهی مسئولین و گروهی از مردم کار به جایی برسد که مانند آن را در سوریه دیدیم.

سردار جعفری: شاید داعش تا مدتی حضور پراکنده در مرزهای ما داشته باشد
سردار جعفری: شاید داعش تا مدتی حضور پراکنده در مرزهای ما داشته باشد

سردار جعفری گفت: به نظر می‌آید که داعش رو به افول است ولی ممکن است تا یک مدت دیگر حضور پراکنده و چریکی‌شان را ادامه دهند و ضربه‌هایی با هدف ایجاد ناامنی در بعضی کشورها مثل عراق، افغانستان، سوریه و حتی مرزهای کشور خودمان انجام دهند.

قوچانی: افرادی مثل علی کریمی با به راه انداختن موج پشیمانم، دولت روحانی را تضعیف کردند
قوچانی: افرادی مثل علی کریمی با به راه انداختن موج پشیمانم، دولت روحانی را تضعیف کردند

قوچانی می گوید: متاسفانه غفلت برخی دوستان اصلاح‌طلب و شبه‌اصلاح‌طلب (کسانی مثل علی کریمی که الان دیگر ایران هم نیستند) در راه انداختن موج پشیمانم در اوایل دولت دوم روحانی باعث شد دولت تضعیف شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است