کد خبر : 162512
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۲۵ - 11:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

زاکانی داوطلب انتخابات ریاست جمهوری شد

زاکانی داوطلب انتخابات ریاست جمهوری شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  علیرضا زاکانی روز شنبه در آخرین روز ثبت نام از داوطلبان سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، داوطلب انتخابات ریاست جمهوری شد.

از صبح امروز علی لاریجانی رییس پیشین مجلس شورای اسلامی، محسن هاشمی رییس شورای شهر، مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز،عباس آخوندی وزیر پیشین راه و شهرسازی و ابوالحسن فیروزآبادی و شمس الدین حسینی وزیر پیشین اقتصاد با حضور در ستاد انتخابات داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات شده اند.

اخبار مرتبط:
بازیکن الهلال در بازی با پرسپولیس “هو” شد
بازیکن الهلال در بازی با پرسپولیس “هو” شد

رئیس باشگاه الهلال عربستان نیز پس از بازی با پرسپولیس، به انتقاد از رفتار هواداران تیم خود پرداخت.

واکنش ظریف به ادعای جدید حمید رسایی درباره درخواست ویزای شنگن آلمان
واکنش ظریف به ادعای جدید حمید رسایی درباره درخواست ویزای شنگن آلمان

محمدجواد ظریف در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه می‌گویند شما درخواست ویزای شنگن داده‌اید درست است، گفت: در سفر به داووس هواپیما در فرانکفورت قرار بود توقف کند. دوستان تشریفاتی گفتند ویزا بگیریم. بعد هم از استانبول رفتیم و ویزا را هم نخواستیم.

واکنش عربستان به ادعای ترامپ: موضع ما در مورد تشکیل دولت فلسطین غیرقابل تغییر است
واکنش عربستان به ادعای ترامپ: موضع ما در مورد تشکیل دولت فلسطین غیرقابل تغییر است

وزارت خارجه عربستان سعودی اعلام کرد که موضع پادشاهی سعودی در مورد تشکیل دولت فلسطین ثابت و غیرقابل تغییر است و پادشاهی تلاش‌های بی‌وقفه خود برای ایجاد یک کشور فلسطینی را متوقف نخواهد کرد. گفتنی است ترامپ رییس جمهور آمریکا در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل ادعا کرده بود که سعودی ها خواهان تشکیل کشور فلسطینی نیستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است