به گزارش سایت خبری مدارا؛ انوشیروان محسنی بندپی در پایان جلسه قرارگاه ستاد ملی مقابله با کرونا د رجمع خبرنگاران گفت: متاسفانه در چند روز اخیر در استان تهران شاهد افزایش تعداد بیماران سرپایی و بستری و همچنین فوتی ها بوده ایم. در حال حاضر ۷۴۰۰ بیمار در بیمارستان های استان تهران بستری هستند، لذا برای مدیریت این بیماری همانند پیک های قبلی همکاری مردم نقش موثری خواهد داشت.
وی افزود: میانگین رعایت پروتکلهای استان تهران نسب به میانگین کشور بالاتر است اما با توجه به تراکم بالا و افزایش مسافران مترو و اتوبوس شاهد افزایش ابتلا به ویژه از نوع دلتای کرونا ویروس هستیم. لذا مصوب شد که با همکاری اصناف در شرایط قرمز استان تهران مشاغل گروه هایی که منع فعالیت دارند مورد نظارت بیشتر قرار بگیرد. به این ترتیب تالارها و رستوران ها به جز موارد بیرون بر به همراه پاساژها و سینماها با همکاری اتحادیه ها تشدید نظارت ها برایشان در دستور کار قرار گرفته تا شرایط مدیریت و کنترل بهتر فراهم شود.
وی ادامه داد: در بحث تامین واکسن ۸۱ مرکز تجمیعی مشغول فعالیت هستند که روز گذشته ۴۴ هزار واکسن تزریق شده است و در نمایشگاه بین المللی نیز هماهنگی های لازم انجام شده تا غرفه هایی برای تزریق واکسن اختصاص دهد.
وی تاکید کرد: ۱۵ تیم بازرسی مشترک میان اصناف و دادستانی به عنوان اکیپ های بازرسی تشکیل شده اند تا با مشارکت بر روند اجرای پروتکلها نظارت کنند. همچنین در جلسه امروز مطرح شد که یکی از مصوبات در خصوص زیان هایی باشند که اصناف دیده اند که برای جبران آنها به ستاد ملی پیشنهاداتی ارائه شده است.
به گفته استاندار تهران، در استان تهران در ابتدا ۶۸ تا ۷۰ ساله ها ثبت نام کردند اما از دیروز ۶۰ سال به بالاها هم ثبت نام کردند که در تهران یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت دارند که براساس پیامک ارسالی می توانند به مراکز برای تزریق واکسن مراجعه کنند. با توجه به آمارها برای همه گروه های سنی به اندازه کافی واکسن وجود دارد تا در ۲۰ روز آینده گروه سنی بالای ۶۰ سال تزریق واکسنشان انجام شود.
در بخش دیگری از این جلسه مومنی رئیس اتاق اصناف نیز گفت: عملا از ابتدای شیوع کرونا برابر مصوبات ستاد ملی اصناف دستورالعملها را اجرا کردند و با توجه به خیز جدیدی که شکل گرفته شدت عمل بیشتری در رعایت پروتکلها منظور شده است لذا تعطیلات اصناف هایی که در شرایط قرمز اجازه فعالیت ندارند مورد توجه قرار گرفته است. البته بخشی از گزارشات نیز در این زمینه ارسال شده که برخی توجه کافی را ندارند لذا اکیپ های نظارت بر روند نظارتی خود توجه بیشتری خواهند داشت و با تخلفات برخورد خواهند کرد.
وی تاکید کرد: از دستگاه های دولتی انتظار داریم به حداقل وعده هایی که داده اند عمل کنند هر گونه ممنوعیت باید فراگیر باشد و تنها اصناف را تحت فشار قرار ندهیم و بانک ها نیز باید شامل این تصمیمات باشند در خصوص بدهی ها بیمه و مالیات و تسهیلاتی که ستاد ملی مصوب کرده هنوز اقدامی عملیاتی نشده است.