کد خبر : 188980
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۳ - 11:20
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نامه انتقادی جمعی از نمایندگان مجلس به رئیسی

فارس نوشت:عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت : به عنوان مثال، در شهر نیشابور برای احداث یک پل زیرگذر که بخشی از شهر نیشابور را به بخش دیگر متصل کند، معطل ۴ میلیارد تومان اعتبار هستیم، در حالی که تنها برای یک پروژه در شهر مشهد ۵۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

نامه انتقادی جمعی از نمایندگان مجلس به رئیسی

به گزارش مدارا، احسان ارکانی، نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفرهای استانی هیأت دولت در دوره سیزدهم و با بیان اینکه این سفرها فی نفسه اقدام ارزشمندی برای رسیدگی میدانی به مشکلات مردم است، اظهار داشت: در عین حال، نمایندگان در خصوص سازوکار اختصاص بودجه به پروژه‌های عمرانی در این سفرها نقد دارند و این موضوع را به دولت نیز تذکر داده اند.

وی در توضیح این نکته گفت: دولت در سفرهای استانی برای مهمترین مشکلات بر زمین مانده شهرستان‌ها، بودجه‌ای را در قالب مصوبات سفر تأمین و ابلاغ می‌کند که این اعتبار برخلاف بودجه‌های سنواتی که معمولا بخش کمی از آنها تخصیص می‌یابد، عموما در حد ۱۰۰ درصد محقق می‌شود.

ارکانی گفت: در تعریف مصوبات سفر و اختصاص بودجه به آنها محوریت کار به خود استان‌ها داده شده و در این رابطه پیشهاداتی که از طرف استانداری‌ها به معاونت اجرایی ریاست جمهوری و سازمان برنامه و بودجه ارائه می‌شود، عمدتا معطوف به مرکز استان است و همین باعث اعتراض نمایندگان سایر شهرستان‌های هر استان شده است.

وی تأکید کرد: عدالت اقتضا می‌کند اعتبارات عمدتا به سمت مناطق کمتر برخوردار که کارهایشان بیشتر بر زمین مانده برود، نه به سمت مرکز استان که قاعدتا همیشه فرصت بیشتری برای جذب اعتبار دارد.

* اختصاص ۷۰ درصد اعتبارات مصوب یک سفر به مرکز استان

عضو مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در مجلس عنوان کرد: به عنون مثال، در سفر استانی اخیر رئیس جمهور و هیأت دولت به خراسان رضوی، ۷۰ درصد از ۲۷ هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی مصوب سفر و ۳۱ هزار میلیارد تومان تسهیلات اختصاص یافته، برای مرکز استان بوده و مابقی آن برای شهرستان‌های دیگر استان بوده که از این جهت مورد تبعیض قرار گرفته‌اند و این نکته‌ای است که سازمان برنامه و بودجه و دیگر دستگاه‌ها باید به آن توجه کنند.

ارکانی از مکاتبه جمعی از نمایندگان با رئیس جمهور در این باره خبر داد و گفت: منتظر پاسخ این نامه هستیم و تأکید داریم مصوباتی که در حال حاضر نهایی شده، باید بازبینی و اصلاح شود و سهم متوازنی برای همه شهرستانهای استان در سفر در نظر گرفته شود.

وی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال، در شهر نیشابور برای احداث یک پل زیرگذر که بخشی از شهر نیشابور را به بخش دیگر متصل کند، معطل ۴ میلیارد تومان اعتبار هستیم، در حالی که تنها برای یک پروژه در شهر مشهد ۵۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: این منطق اختصاص بودجه قابل قبول نیست و باید براساس نیاز همه مناطق و به صورت عادلانه اصلاح شود.

اخبار مرتبط:
عارف: ۵۰ درصدی که در انتخابات شرکت نکردند نباید از دست بروند / اگر کشور بخواهد نجات یابد، راهی جز حاکمیت گفتمان اصلاحات ندارد
عارف: ۵۰ درصدی که در انتخابات شرکت نکردند نباید از دست بروند / اگر کشور بخواهد نجات یابد، راهی جز حاکمیت گفتمان اصلاحات ندارد

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه دولت چهاردهم از راهکارهای تفکرات مختلف در کشور برای حل چالش‌های کنونی استقبال می‌کند، تصریح کرد: «دولت وفاق ملی نیازمند همفکری با نخبگان سیاسی کشور از طیف‌های مختلف است و این نیاز با توجه به شرایط کنونی کاملاً احساس می‌شود.»

عراقچی: آماده‌ایم وارد مذاکرات شرافتمندانه بر اساس احترام و منافع متقابل شویم / خطر تجزیه سوریه وجود دارد
عراقچی: آماده‌ایم وارد مذاکرات شرافتمندانه بر اساس احترام و منافع متقابل شویم / خطر تجزیه سوریه وجود دارد

وزیر امور خارجه گفت: ما همچنان منتظر تصمیم طرف‌هایی هستیم که با آن‌ها وارد مذاکره شده‌ایم که متشکل از سه کشور اروپایی چین، روسیه و طرف امریکایی است که از برجام خارج شد. ما به صلح‌آمیز بودن پرونده هسته‌ای خویش اطمینان کامل داریم و هیچ مخالفتی با مشارکت و همکاری دیگران نداریم و حتی پس از خروج امریکا به هیچ وجه میز مذاکراه را رها نکرده‌ایم.

بیاتی، نماینده مجلس: باید منتظر دستور شورای عالی امنیت ملی درباره قانون عفاف و حجاب باشیم/ مردم باید کمی تحمل کنند تا شرایط عادی شود
بیاتی، نماینده مجلس: باید منتظر دستور شورای عالی امنیت ملی درباره قانون عفاف و حجاب باشیم/ مردم باید کمی تحمل کنند تا شرایط عادی شود

یک نماینده مجلس گفت: شنیدیم که قانون عفاف و حجاب در شورای عالی امنیت ملی مطرح شده است بنابراین باید منتظر دستور شورای عالی امنیت ملی باشیم. آن‌ها هستند که مسئول امنیت کشور هستند و باید تصمیم بگیرند و مسئولان و مردم نیز باید از آن تبعیت کنند ممکن است صلاح نباشد که برخی از دلایل در محافل عمومی مطرح شود اما اگر ما علت آن را نمی‌دانیم دلیل نمی‌شود که فکر کنیم کاری که انجام می‌دهند اشتباه است، همه باید به سیستم امنیتی کشور وهر تصمیمی گرفتند، اعتماد کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است