کد خبر : 192303
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۹ - 11:47
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

قوه قضاییه اتهام اخلال در نظام اقتصادی «علی دیواندری» را رد کرد

حکم برائت علی دیواندری، مدیرعامل پیشین بانک‌های ملت و پارسیان و رئیس پژوهشکده پولی و بانکی کشور را صادر کرد.

قوه قضاییه اتهام اخلال در نظام اقتصادی «علی دیواندری» را رد کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ قوه قضائیه حکم برائت علی دیواندری، از مدیران ارشد نظام بانکی سابق کشور که یابقه مدیرعاملی بانک‌های ملت و پارسیان و ریاست پژوهشکده پولی و بانکی کشور را به عهده‌ داشته است را صادر کرد. این حکم برائت از سوی شعبه سوم دادگاه رسیدگی به جرایم اقتصادی، صادر شده است.

در حکم قطعی صادره از سوی قاضی مسعودی‌مقام، علی دیواندری از همه اتهامات مندرج در کیفرخواست تبرئه شده است.

دادگاه طی این حکم با استناد به اصل ۳۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ماده ۱۴۰ قانون مجازات‌های اسلامی، اتهامات وارده به علی دیواندری مبنی بر اخلال در نظام اقتصادی را وارد ندانسته و آن را رد کرده است.

‌در حکم صادره از سوی دادگاه مذکور، بیان شده که فساد مورد رسیدگی، با هدایت یک ابربدهکار بانکی حادث شده است که با همکار خود از شیوه‌ها و اهرم‌های غیرقانونی و نامشروع برای فرار از قانون و برداشت از بیت‌المال بهره جسته‌اند و با وارد کردن اتهام به علی دیواندری تلاش کردند تا خود را از چنگ عدالت برهانند.

اخبار مرتبط:
سال آینده به جای کارت سوخت از کارت بانکی استفاده می‌شود
سال آینده به جای کارت سوخت از کارت بانکی استفاده می‌شود

نماینده تهران گفت: طبق مصوبه بودجه ۱۴۰۴ قرار است شیوه سوخت‌گیری در کشور تغییر کند و بدون هرگونه تغییر در قیمتها، به جای کارت سوخت از کارت بانکی استفاده شود. یعنی سامانه سوخت فعلی که بسیار قدیمی و مستهلک و غیرقابل برنامه‌ریزی است، جمع‌آوری شده، سهمیه بنزین خودرو‌ها بر روی کارت بانکی صاحب آنها شارژ می‌شود.

قیمت روز خودرو ۵ دی ۱۴۰۳
قیمت روز خودرو ۵ دی ۱۴۰۳

قیمت روز خودرو در بازار ۵ دی ۱۴۰۳ را در جداول زیر ببینید.

افقه: هیچ راهی جز حذف تحریم‌ها وجود ندارد
افقه: هیچ راهی جز حذف تحریم‌ها وجود ندارد

سیدمرتضی افقه گفت: تنها راهکار این است که تولید ملی همراه با توزیع مناسب درآمدها افزایش پیدا کند، برای اینکه این اتفاق بیفتد هم هیچ راهی جز حذف تحریم‌ها وجود ندارد تا هم به لحاظ مالی و هم به لحاظ صادرات و واردات معضلات حل شود؛ اما در میان‌مدت و بلندمدت باید ریشه‌های ساختاری و ناکارآمدی‌های نظام حکمرانی که باعث اضمحلال اقتصاد کشور شده است را برطرف کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است