کد خبر : 194794
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۰۶ - 10:09
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

کیهان نگران منافع روسیه و چین در مذاکرات برجامی شد

کیهان با ابراز نگرانی از تداوم مذاکرات برجامی ایران در قطر نوشت:اگرچه راهبرد جمهوری اسلامی هیچ‌وقت ترک میز مذاکره نبوده اما آغاز مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در قطر، پیام اشتباهی را به طرف مقابل مخابره می‌کند.

کیهان نگران منافع روسیه و چین در مذاکرات برجامی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آنها گمان خواهند کرد تصمیم تهران محصول اقدام خصمانه آنها در آژانس است و زمینه را برای حرکت‌های خصمانه بعدی هموار می‌کند. موافقت با ادامه مذاکره با غرب بر سر احیای توافق هسته‌ای، شاید با این تلقی صورت گرفته باشد که ما ترک‌کننده میز مذاکرات نیستیم و پاسخی به تبلیغات آمریکا باشد که سعی می‌کند ایران اسلامی را مسئول و مسبب بن‌بست فعلی جلوه دهد و این تاکتیک روشی برای خنثی‌سازی این نیرنگ باشد! اما آیا از منظر راهبردی هم، چنین است؟ شک و تردید فراوانی در این خصوص وجود دارد.

دولت سیزدهم یکی از سیاست‌های اصولی و کلان خود را جداسازی معیشت مردم از مذاکرات هسته‌ای اعلام کرده است. تصمیم اخیر در سطح کلان به این سیاست اصولی ضربه می‌زند هرچند واقعاً دولت در سطح کلان خود قائل به این جدایی باشد.

دو گروه هستند که علاقه فراوانی به پمپاژ این گزاره غلط دارند؛ «بدون احیای برجام نمی‌توان مشکلات کشور و مردم را حل کرد.» گروه نخست طرف غربی- از آمریکا و تروئیکای اروپا گرفته تا حتی رژیم صهیونیستی- است که به شدت از بی‌اعتبار شدن این گزاره در هراس است.

گروه دومی که اگر نگوییم بیش از گروه اول به جا انداختن این گزاره علاقه دارند و تمایلشان کمتر هم نیست، جریان غربگرای داخلی است. جریانی که اگرچه ظهور و نفوذ سیاسی آن در ساختار رسمی قدرت با پایان دولت پیشین، تا حد زیادی پایان یافته اما فضاسازی و عملیات روانی آن در سطح افکار عمومی همچنان ادامه دارد. آنان همچنان اصرار دارند که وانمود کنند مسیر برجام برای حل مشکلات کشور مسیر درستی بوده و هنوز هم تنها مسیر پیش روی کشور است.

مذاکره غیرمستقیم با آمریکا در قطر، هدیه‌ای ناخواسته به دو گروه فوق است. تا وقتی آمریکایی‌ها فشار را ابزاری برای مهار، تضعیف و در نهایت براندازی در ایران می‌بینند، مذاکره نه تنها بی‌نتیجه است بلکه این توهم و تلاش خصمانه را تشدید نیز می‌کند.

اخبار مرتبط:
فرمان حمله جریان رادیکال به اژه‌ای / سایه نشین‌ها انتقام چای دبش را از رئیس قوه می‌گیرند؟
فرمان حمله جریان رادیکال به اژه‌ای / سایه نشین‌ها انتقام چای دبش را از رئیس قوه می‌گیرند؟

اژه‌ای سعی داشته است که در دوران ریاستش بر قوه، چهره‌ای میانه از خود نشان دهد که سعی بر جنگ با گروه‌های مختلف ندارد؛ شاید این رفتار و منش به دلیل جایگاه حقوقی‌اش باشد که رئیس قوه قضائیه و منصوب مستقیم رهبری است اما به هر علتی که باشد، این رویکرد منجر به خشم بیشتر جریان رادیکال شده است.

علت غیبت آملی لاریجانی در مراسم تشییع دو قاضی عالی رتبه چه بود؟
علت غیبت آملی لاریجانی در مراسم تشییع دو قاضی عالی رتبه چه بود؟

صادق آملی لاریجانی، کسیکه زمانی «مرد شماره یک» سیستم قضایی کشور بود، در مراسمی که اخیراً به مناسبت بزرگداشت دو قاضی ترور شده، برگزار شد، غایب بود. اگر بنا بود رسم رفاقت را هم به جا بیاورد باید در این مراسم شرکت می‌کرد. اما در هیچ یک از تصاویر منتشر شده از مراسم اثری از آملی لاریجانی نمی‌بینیم.

عباس عبدی: پزشکیان پوپولیست نیست
عباس عبدی: پزشکیان پوپولیست نیست

عباس عبدی با بررسی حواشی سفر پزشکیان به خوزستان و انتقاداتی که به دیوارچینی آقای رئیس جمهور شد، نوشت: آقای پزشکیان می‌توانند و باید به بازتاب‌های سخنرانی‌ها و رفتار‌های خود نیز توجه کنند و قدری انعطاف‌پذیر شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است