کد خبر : 195894
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۲۲ - 10:27
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

حسین شریعتمداری: سرود «سلام فرمانده» هم معجزه بود هم رفراندوم/ مردم به اصل نظام کاملاً وفادار هستند

مدیر مسئول کیهان نوشت: طی چند ماه اخیر سرود «سلام فرمانده» که با توجه به لطافت آهنگین و صلابت آهنین آن به جرات می‌توان گفت که برگه هویت انقلاب اسلامی و شناسنامه ملت‌های مسلمان است، با سرعتی فراتر از تصور و با شتابی معجزه‌گون، نه فقط سراسر ایران اسلامی را فرا گرفته، بلکه مرزهای جغرافیایی را نیز پشت سر گذاشته و هرجا مسلمانی هست و در هر منطقه‌ای که مسلمان‌نشین است، دل‌ها را به تسخیر درآورده است.

حسین شریعتمداری: سرود «سلام فرمانده» هم معجزه بود هم رفراندوم/ مردم به اصل نظام کاملاً وفادار هستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین شریعتمداری در یادداشتی که سایت شورای نگهبان منتشر کرده است نوشت: گفته می‌شود ـ و دور از انتظار هم نیست ـ که ۷۰ درصد کسانی که به هنگام پیروزی انقلاب اسلامی در قید حیات بوده‌اند، از دنیا رفته‌اند و بر این اساس ادعا می‌کنند که رفراندوم تعیین نوع حکومت از استواری و اتقان قبلی برخوردار نیست!

مدیر مسئول کیهان نوشت؛ در این خصوص به چند نکته کوتاه و مستند اشاره می‌شود:

الف ـ حضور چند ده میلیونی مردم در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و نمونه‌های مشابه دیگر، به وضوح حکایت از آن دارد که اگر هم مردم به برخی از عملکردها انتقاد داشته باشندـ که طبیعی نیز هست ـ ولی به اصل نظام کاملاً وفادار هستند.

ب ـ در تشییع پیکر مطهر سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی، چند ده میلیون از مردم ایران اسلامی در سراسر کشور حضور یافته بودند و اگر قرار بود به درخواست همه شهرها برای تشییع جداگانه پیکر مطهر آن شهید بزرگوار پاسخ مثبت داده شود، چه بسا که تدفین آن عزیز به چند ماه بعد از شهادتش موکول می‌شد. حاج قاسم نماد انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی و اعتقاد راسخ به امام راحل و خلف حاضر ایشان بود.

ج ـ طی چند ماه اخیر سرود «سلام فرمانده» که با توجه به لطافت آهنگین و صلابت آهنین آن به جرات می‌توان گفت که برگه هویت انقلاب اسلامی و شناسنامه ملت‌های مسلمان است، با سرعتی فراتر از تصور و با شتابی معجزه‌گون، نه فقط سراسر ایران اسلامی را فرا گرفته، بلکه مرزهای جغرافیایی را نیز پشت سر گذاشته و هرجا مسلمانی هست و در هر منطقه‌ای که مسلمان‌نشین است، دل‌ها را به تسخیر درآورده است. این استقبال بی‌نظیر (و نه کم نظیر) به چه معنی است؟!

اخبار مرتبط:
فرمان حمله جریان رادیکال به اژه‌ای / سایه نشین‌ها انتقام چای دبش را از رئیس قوه می‌گیرند؟
فرمان حمله جریان رادیکال به اژه‌ای / سایه نشین‌ها انتقام چای دبش را از رئیس قوه می‌گیرند؟

اژه‌ای سعی داشته است که در دوران ریاستش بر قوه، چهره‌ای میانه از خود نشان دهد که سعی بر جنگ با گروه‌های مختلف ندارد؛ شاید این رفتار و منش به دلیل جایگاه حقوقی‌اش باشد که رئیس قوه قضائیه و منصوب مستقیم رهبری است اما به هر علتی که باشد، این رویکرد منجر به خشم بیشتر جریان رادیکال شده است.

علت غیبت آملی لاریجانی در مراسم تشییع دو قاضی عالی رتبه چه بود؟
علت غیبت آملی لاریجانی در مراسم تشییع دو قاضی عالی رتبه چه بود؟

صادق آملی لاریجانی، کسیکه زمانی «مرد شماره یک» سیستم قضایی کشور بود، در مراسمی که اخیراً به مناسبت بزرگداشت دو قاضی ترور شده، برگزار شد، غایب بود. اگر بنا بود رسم رفاقت را هم به جا بیاورد باید در این مراسم شرکت می‌کرد. اما در هیچ یک از تصاویر منتشر شده از مراسم اثری از آملی لاریجانی نمی‌بینیم.

عباس عبدی: پزشکیان پوپولیست نیست
عباس عبدی: پزشکیان پوپولیست نیست

عباس عبدی با بررسی حواشی سفر پزشکیان به خوزستان و انتقاداتی که به دیوارچینی آقای رئیس جمهور شد، نوشت: آقای پزشکیان می‌توانند و باید به بازتاب‌های سخنرانی‌ها و رفتار‌های خود نیز توجه کنند و قدری انعطاف‌پذیر شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است