کد خبر : 197968
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۲۶ - 10:54
دسته‌بندی : خوزستان، سلامت
چاپ

توضیحات نماینده مرکز بهداشت خوزستان درباره شناسایی آبله میمونی

رییس مرکز بهداشت خوزستان با اعلام خبر شناسایی اولین مورد آبله میمونی در اهواز گفت:شناسایی به موقع و اقدامات کنترلی به عمل آمده اقدامی ارزشمند و تاثیر گذار در حفاظت از سلامت مردم است.

توضیحات نماینده مرکز بهداشت خوزستان درباره شناسایی آبله میمونی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دکتر سید محمد علوی بیان کرد: اولین مورد آبله میمونی با فعالیت مستمر و پیگیر کارشناسان و مراقبین سلامت و براساس معیارهای مراقبت سندرومیک در اهواز شناسایی و به وزارت بهداشت و درمان اعلام شد.

وی ادامه داد: از آنجایی که تشخیص قطعی بیماری از طریق انجام تست‌های پیچیده بیوملکولی وسکونسینگ پیشرفته و توسط انستیتو پاستور تهران انجام می‌شود و همچنین نظر به اینکه بر اساس مقررات بین‌المللی گزارش اولین مورد بیماری در کشور باید از طریق سخنگوی وزارت و یا بالاترین مقام مسئول وزارت بهداشت انجام شود، بنابراین معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با هماهنگی کامل با وزارت متبوع اقدامات لازم را در دستور کار قرار داد.

علوی گفت: لازم به یادآوری است که مورد کشف شده در سیستم درمانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بستری نبوده بلکه از بیماران سرپایی اهل و ساکن یکی از استان‌های شمال غربی کشور بوده که همسر وی سابقه مسافرت به کانادا داشته و ظاهرا از وی مبتلا شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز توضیح داد: مورد شناسایی شده مراجعه کننده به یکی از پزشکان بخش خصوصی بوده که از طریق مراقبت سندرومیک و نمونه‌گیری و انجام بررسی‌های بالینی و آزمایشگاهی و اپیدمیولوژی شناسایی شد.

علوی خاطرنشان کرد: کلیه اقدامات لازم جهت پایش این بیماری در حال اجرا بوده و هیچگونه مورد بستری در بیمارستان‌های استان وجود ندارد.

وی بیان داشت: میزان سرایت پذیری این بیماری بالا نیست، به گونه‌ای که بر اثر تماس‌های خیلی نزدیک با فرد مبتلا به این عارضه، بیماری رخ خواهد داد.

معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به اینکه طبق بررسی‌ها کسانی که واکسن آبله را تزریق کرده‌اند تا حدی نسبت به این بیماری مصون هستند، گفت: دوره کمون بیماری آبله میمونی پنج روز است.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط:
۱۲ % مرگ در ایران ناشی از آلودگی هواست
۱۲ % مرگ در ایران ناشی از آلودگی هواست

محمد صادق حسنوند رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در حال حاضر آلودگی هوا مهمترین عامل خطر محیطی است، یعنی مهمترین آلودگی محیط زیستی است که نه فقط سلامت مردم کشور ما بلکه سلامت مردم جهان را به خطر می اندازد، بر اساس رتبه بندی هایی که وجود دارد از بین عوامل خطر و ریزفاکتورها آلودگی هوا جزو چهارمین عامل خطر است، حتی گاهی سومین عامل هم شناخته می شود.

معاون وزارت بهداشت: میانگین پرداخت اضافه‌کار پرستاران حدود ۸۵هزار تومان است / پرستارانی که به تازگی استخدام شده‌اند یا سابقه‌ کاری آنها کم است، ۵۵ هزار تومان دریافت می‌کنند
معاون وزارت بهداشت: میانگین پرداخت اضافه‌کار پرستاران حدود ۸۵هزار تومان است / پرستارانی که به تازگی استخدام شده‌اند یا سابقه‌ کاری آنها کم است، ۵۵ هزار تومان دریافت می‌کنند

عباس عبادی با بیان اینکه میانگین پرداخت اضافه‌کار پرستاران حدود ۸۵هزار تومان است، اظهار کرد: پرستارانی که به تازگی استخدام شده‌اند یا سابقه‌ کاری آنها کم است، حداقل مبلغ ۵۵هزار تومان را برای اضافه‌کاری دریافت می‌کنند. به عبارت دیگر باید گفت که مبلغ اضافه‌کار پرستاران از مبلغ ۵۵هزار تومان آغاز می‌شود که این مبلغ برای افراد تازه‌کار است و مبلغ دریافتی اضافه‌کار پرستاران برای افراد باسابقه به ۱۱۵هزار تا ۱۲۰هزار تومان می‌رسد.

محمدرضا خاتمی: شیوه پیوند کلیه در ایران فاجعه بار است / سنگ کلیه می‌تواند خطرناک باشد
محمدرضا خاتمی: شیوه پیوند کلیه در ایران فاجعه بار است / سنگ کلیه می‌تواند خطرناک باشد

رئیس بخش پیوند کلیه بیمارستان امام خمینی روش پیوند کلیه در ایران را فاجعه بار می‌داند و معتقد است که در دنیا پیوند کلیه از جسد و آن هم با نگاه نوع دوستی انجام می‌شود در حالی که می‌بینیم پیوند کلیه از انسان زنده به یک تجارت تبدیل شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است