کد خبر : 198378
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۰۳ - 11:39
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

کاسبان تحریم در ایران با جمهوریخواهان امریکا و سران اسرائیل برای مخالفت با برجام متحد هستند

بعد از تحویل پاسخ ایران به متن پیشنهادی اتحادیه اروپا درباره برجام و اینکه نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات برجامی آن را «معقول» دانست، همه منتظر ماندند تا آمریکا نظر خود را درباره این متن و ملاحظات ایران درباره آن اعلام کند. همه چیز حکایت از این دارند که دولت‌های ایران و آمریکا با رسیدن به توافق برجامی و رفع تحریم‌ها تمایل دارند ولی موانعی وجود دارند که اعلام این توافق را به تأخیر می‌اندازند.

کاسبان تحریم در ایران با جمهوریخواهان امریکا و سران اسرائیل برای مخالفت با برجام متحد هستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جمهوری اسلامی نوشت:موانع اعلام توافق برجامی، سه دسته هستند. دسته اول را تندروهای حزب جمهوریخواه آمریکا تشکیل می‌دهند. آنها همان کسانی هستند که دونالد ترامپ را به خارج ساختن آمریکا از برجام تشویق کردند و تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران تشدید شد.

دسته دوم، مخالفان برجام در ایران هستند که از آنها به «کاسبان تحریم» یاد می‌شود. این دسته، در دستگاه‌های مختلف اجرائی، سیاسی، رسانه‌ای و بخش خصوصی حضور دارند و چون رفع تحریم‌ها را به زیان منافع خود می‌دانند، همواره با برجام مخالفت می‌کنند و اکنون احیاء آن را برنمی‌تابند.

دسته سوم، صهیونیست‌ها و سران رژیم صهیونیستی هستند که با جمهوری اسلامی ایران دشمنی کینه‌توزانه دارند و همواره خواهان باقی ماندن مردم ایران در فشارهای اقتصادی و تنگناهای معیشتی هستند. آنها چون می‌دانند رسیدن به توافق برجامی منجر به رفع تحریم‌ها و حل بسیاری از مشکلات اقتصادی ایران می‌شود، بشدت با این توافق مخالفت می‌کنند و در این راه از لابی صهیونیستی در آمریکا نیز کمک می‌گیرند. تعدادی از اعضای کنگره و سنای آمریکا هم از صهیونیست‌هائی هستند که برای رژیم صهیونیستی کار می‌کنند و از هیچ اقدامی برای جلوگیری از به نتیجه رسیدن مذاکرات برجامی دریغ نمی‌نمایند.

اتحاد عملی این سه دسته که فعالانه علیه احیاء برجام و رفع تحریم‌ها تلاش می‌کنند، تاکنون موجب به تأخیر افتادن نهائی شدن توافق برجامی شده است. دولت سیزدهم باید با اراده‌ای قوی با «کاسبان تحریم» مقابله کند و برای احیاء برجام و رفع تحریم‌ها با عزمی راسخ اقدام نماید. در میان کاسبان داخلی تحریم، افرادی وجود دارند که نقش «کاترین شکدم» و «ایلی کوهن» را بازی می‌کنند و زمانی فراخواهد رسید که نقاب از چهره آنها کنار خواهد رفت و نفوذی بودن آنها به اثبات خواهد رسید. اینان هرچند به‌ظاهر، خود را حامی دولت سیزدهم وانمود می‌کنند ولی با اصل نظام جمهوری اسلامی و منافع مردم این کشور مخالفند و دولتمردان ما نباید مقهور اراده آنها شوند. مردم در انتظار احیاء برجام و رفع تحریم‌ها هستند و واکنش‌های مثبت بازار سکه و ارز در روزهائی که اخبار مثبتی درباره نزدیک شدن به توافق به گوش می‌رسد، این واقعیت را به اثبات می‌رسانند.

اخبار مرتبط:
روسیه: آماده‌ایم که مواد هسته‌ای غنی‌ شده ایران را نگهداری کنیم
روسیه: آماده‌ایم که مواد هسته‌ای غنی‌ شده ایران را نگهداری کنیم

لاوروف، وزیر خارجه روسیه گفت: اگر آمریکا و ایران، این اقدام را مفید بدانند، روسیه آماده است مواد هسته‌ای غنی‌شده تهران را نگهداری کند.

گفت‌وگوی تلفنی مدیرکل آژانس انرژی اتمی با عراقچی/ گروسی در جریان آخرین تحولات مرتبط با مذاکرات ایران و آمریکا قرار گرفت
گفت‌وگوی تلفنی مدیرکل آژانس انرژی اتمی با عراقچی/ گروسی در جریان آخرین تحولات مرتبط با مذاکرات ایران و آمریکا قرار گرفت

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در مورد آخرین وضعیت همکاری‌های ایران و آژانس گفت‌و‌گو کرد.

نماینده مجلس: آمریکا مقداری سیگنال‌های مثبت می‌فرستد/ روند درستی [در مذاکرات] انتخاب شده و فضا هم به سمت مثبت پیش می‌رود
نماینده مجلس: آمریکا مقداری سیگنال‌های مثبت می‌فرستد/ روند درستی [در مذاکرات] انتخاب شده و فضا هم به سمت مثبت پیش می‌رود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید صحبت‌ها، امیدوارکننده است و مهمتر از همه اینکه یک مقداری طرف مقابل سیگنال‌های مثبت را می‌فرستد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است