کد خبر : 260033
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۸ - 22:56
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

جلالی‌زاده: وقتی اساتید بی سواد وارد دانشگاه شوند، این بی سوادی به نسل‌های بعدی منتقل می‌شود

جلال جلالی‌زاده، استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصلاح‌طلب می گوید وقتی اساتید بی سواد وارد دانشگاه شوند، قطعا این بی سوادی به نسل‌های بعدی منتقل می‌شود و به عنوان یک مشکل بزرگ در تاریخ برای ملت ما ثبت می‌شود.

جلالی‌زاده: وقتی اساتید بی سواد وارد دانشگاه شوند، این بی سوادی به نسل‌های بعدی منتقل می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: جلال جلالی‌زاده، استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصلاح‌طلب می گوید وقتی اساتید بی سواد وارد دانشگاه شوند، قطعا این بی سوادی به نسل‌های بعدی منتقل می‌شود و به عنوان یک مشکل بزرگ در تاریخ برای ملت ما ثبت می‌شود.

جلال جلالی‌زاده، استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصلاح‌طلب، درباره اخراج اساتید و تاثیرات آن بر محیط علمی کشور گفت: مقابله با دانشگاه اقدام بسیار نادرستی است. اصلا در این قرن در شان هیچ دولتی نیست که بخواهد با علم مقابله کند. این دولت که پسوند اسلامی را یدک می‌کشد و خود را طرفدار دفاع از علم و دانش می‌داند نباید با این کار را انجام دهد. لازم است که دولت از این اقدامات که به مثابه تقابل با علم است دست بردارد. در تاریخ این رفتار‌های نوشته می‎شود و به عنوان یک نقطه منفی در کارنامه نظام ثبت می‌شود. همانطور که در اروپا همیشه بحث رنسانس را به عنوان یک نقطه مهم در تاریخ علمی اروپا یادآوری می‌شناسیم، در تاریخ ایران نیز این رفتار به عنوان یک واقعه‌ی منفی به یادگار می‌ماند. تقابل با دانش و دانشگاهیان که از نظر علمی از ویژگی‌های خوبی برخوردار هستند در کیفیت علمی دانشگاه‌ها نیز تاثیر شدیدی دارد.

وی در ادامه افزود: باید دانشگاهیان در این مورد همدردی بکنند و نباید در این مورد سکوت شود. وقتی اساتید بی سواد وارد دانشگاه شوند، قطعا این بی سوادی به نسل‌های بعدی منتقل می‌شود و به عنوان یک مشکل بزرگ در تاریخ برای ملت ما ثبت می‌شود.

جلالی‌زاده درباره ضدیت اقدامات اخیر با توسعه کشور گفت: به نظر من اصلا نباید در دانشگاه شاهد این روش‌ها باشیم. علم با گزینش و مانع و سخت‌گیری سازگار نیست. علم مانند یک گل است که اگر با مانع مواجه شود و زمینه‌های آن دچار اخلال شود به سرعت پژمرده می‌شود؛ بنابراین باید موانع را در مسیر اساتید برداشت و اقدامات ضدتوسعه در دانشگاه‌ها را متوقف کرد.

اخبار مرتبط:
مهدی مطهرنیا: با یک تلفن از دانشگاه آزاد قم اخراج شدم
مهدی مطهرنیا: با یک تلفن از دانشگاه آزاد قم اخراج شدم

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه آزاد اسلامی قم،گفت: من باور دارم به جای اینکه پرونده استادان مورد بررسی قرار بگیرد، امروز درخواست استادان، جامعه علمی و مردم آن است که چرا بعضی از دانشگاه‌ها بدون مجوز و بدون در نظر داشتن قوانین مورد نظر استادان را اخراج می‌کنند؟

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: کریدور زنگزور خط قِرمز ایران است
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: کریدور زنگزور خط قِرمز ایران است

ابراهیم عزیزی، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در واکنش به مواضع اخیر روس‌ها در خصوص کریدور زنگزور گفت: ایجاد این کریدور خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است.

نبویان، نماینده مجلس: برخی وزرای پزشکیان شریک قتل‌های جنبش “زن، زندگی آزادی” هستند I بِبینید
نبویان، نماینده مجلس: برخی وزرای پزشکیان شریک قتل‌های جنبش “زن، زندگی آزادی” هستند I بِبینید

محمود نبویان، نماینده عضو پایداری مجلس در سخنانی به دولت پزشکیان حمله کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است