کد خبر : 268062
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۰ - 10:11
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

آنتونی بلینکن: مسکو در جنگ با اوکراین پیروز شود، تهران جسورتر خواهد شد

وزیر خارجه آمریکا غروب سه شنبه در سنای این کشور مدعی شد پیروزی روسیه بر اوکراین با حمایت ایران، مسکو و تهران را جسور می‌کند.

آنتونی بلینکن: مسکو در جنگ با اوکراین پیروز شود، تهران جسورتر خواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  فارس نوشت: آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا غروب سه شنبه به وقت تهران در جلسه سنا گفت که ایالات متحده باید به طور همزمان از اوکراین و (رژیم) اسرائیل حمایت بیشتری کند،

وزیر امور خارجه آمریکا در جلسه استماع سنا درباره درخواست تکمیلی ۱۰۶ میلیارد دلاری جو بایدن، رئیس جمهور این کشور برای امنیت ملی ایالات متحده مدعی شد:«درگیری‌های اوکراین و خاورمیانه پیوندهای روشنی دارند.»

این در حالی است که «نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت روسیه گفت «تشدید فاجعه‌بار» اوضاع در خاورمیانه دقیقاً نتیجه سیاست آمریکاست و واشنگتن به دامن زدن به درگیری ادامه می‌دهد. وی در اشاره به اقدامات تحریک‌آمیز اخیر واشنگتن در حمایت از رژیم صهیونیستی گفت ایالات متحده به تشدید درگیری فلسطینی-اسرائیلی با تامین تسلیحات و اعزام ناوهای هواپیمابر کمک می‌کند.

بلینکن با اشاره به همکاری‌های ایران و روسیه گفت:«اجازه دادن به روسیه برای پیروز شدن در نبرد با اوکراین با حمایت ایران، هم مسکو و هم تهران را جسور می‌کند.»

اخبار مرتبط:
هشدار مهم یک نماینده مجلس: اگر ارز دولتی دارو حذف شود، دولت مردم را به قتل می‌رساند/ از کشتن مردم خودداری کنید!
هشدار مهم یک نماینده مجلس: اگر ارز دولتی دارو حذف شود، دولت مردم را به قتل می‌رساند/ از کشتن مردم خودداری کنید!

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با اشاره به مضرات حذف ارز ترجیحی در حوزه دارو و ملزومات و تجهیزات پزشکی گفت: این را به جد دارم می‌گویم، اگر ارز دولتی از دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی حذف شود، دولت مردم خود را به قتل می‌رساند.

شروط ۵گانه دستیابی ایران و آمریکا به یک توافق موفق به روایت سیدحسین موسویان
شروط ۵گانه دستیابی ایران و آمریکا به یک توافق موفق به روایت سیدحسین موسویان

سیدحسین موسویان در یادداشتی که برای روزنامه دنیای اقتصاد نوشته شروط ۵گانه موفقیت توافق ایران و آمریکا را برشمرده است.

میرسلیم: پالرمو و CFT مستقل از مذاکرات ایران و آمریکا بررسی می‌شوند
میرسلیم: پالرمو و CFT مستقل از مذاکرات ایران و آمریکا بررسی می‌شوند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه «بررسی لوایح پالرمو و CFT مستقل از مذاکرات انجام می‌گیرد»، گفت: «مذاکرات غیرمستقیم درباره سلاح هسته‌ای مجدداً آغاز شده و فعالیت‌های دیگر کشور در زمینه‌های اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی و امنیتی و دفاعی، از جمله بررسی دو میثاق یادشده، مستقل از آن مذاکرات انجام می‌گیرد.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است