راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» با شعار «نظم نوین جهانی با نسل آرمانی» صبح شنبه (۱۳آبان ۱۴۰۲) با حضور دانش آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم در مقابل لانه جاسوسی سابق آمریکا در تهران و همزمان در سراسر کشور برگزار شد.
ما جنوب را از دریچهی چشم بزرگانی چون صادق چوبک، ابراهیم گلستان، احمد محمود و بعدتر نویسندگانی چون صمد طاهری، منصور علی مرادی و رضا زنگیآبادی دیدهایم؛ اما خطهی شمال داستان دیگری دارد. جز گیله مردِ بزرگ علوی که هنوز خاطرش در جانمان زنده است کمتر به آن پرداختهشده و بیشتر بهعنوان یک لوکیشن جذاب فیلمبرداری دیدهشده و نه از منظر یک نویسنده که خطهی شمال را زندگی کرده باشد، با آداب و سنن این خطه بزرگشده باشد و واژهها و لهجههای بومی را بشناسد و با زیستبوم، مشاغل، حرفهها و حتی ترسها، افسانهها و اسطورههای محلی آشنا باشد.
حامد عسکری شاعر، ترانهسرا، نویسنده و مجری معاصر ایرانی است که به دلیل اشعار عاشقانه و صمیمیاش شناخته میشود. او متولد شهر بم در استان کرمان است و با سبک ساده و دلنشین خود توانسته جایگاه ویژهای در میان علاقهمندان به شعر معاصر پیدا کند. عسکری علاوه بر شاعری، در زمینه اجرا و نویسندگی نیز فعالیت دارد و تجربههای زندگیاش، بهویژه زلزله بم، تأثیر عمیقی بر آثارش گذاشته است.