کد خبر : 269103
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۵ - 11:05
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

علیرضابیگی: مَردم حس می‌کنند هیچ نقشی در تعیین سرنوشت خود نَدارند

نماینده تبریز در مجلس گفت: صدا و سیما، مرجعیت خود را از دست داده است و از این‌ رو نقش مرجعیت و اطلاع‌رسانی را از بُعد سیاسی، در میدان‌داری رسانه‌های بیگانه شاهد هستیم که این اتفاق اوج ضعف رسانه ملی را نشان می‌دهد.

علیرضابیگی: مَردم حس می‌کنند هیچ نقشی در تعیین سرنوشت خود نَدارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منیبان نوشت: احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس، در خصوص انتخابات پیش‌ روی مجلس گفت: خواسته عمومی مردم، تغییر وضعیت موجود و بهبود شرایط جامعه است آن هم از چیزی که اکنون باعث گله‌ مندی شدید شده است.

بخش هایی از گفت و گوی علیرضابیگی را در ادامه می خوانید:

  • تجربه دهه‌های گذشته مردم ایران نشان می‌دهد که آن‌ها، مطالبه تغییر وضعیت را از طریق صندوق رای دنبال کرده بودند و به اصالت صندوق رای اعتقاد و اعتماد داشتند ولی از یک برهه‌ای به بعد این اثرگذاری به صندوق رای در دل خیلی از مردم از بین رفته است و باورها در این رابطه کاهش جدی پیدا کرده است.
  • عدم‌ باور بسیاری از مردم به صندوق رای باعث شده پشتوانه سرمایه اجتماعی در کشور لطمه ببیند و این امر قهر اجتماعی را در جامعه پدید آورده است و تا زمانی که اصالت به صندوق رای برنگردد و مردم حس نکنند که از این ظرفیت می‌توانند تغییر را در جامعه به وجود بیاورند، انتظار اینکه آن‌ها وارد گود شوند و در یک کار کم‌ فایده و کم‌ اثر مشارکت کنند انتظاری به‌ جا نیست.
  • خیلی از افرادی که می‌توانستند برای کشور مفید فایده و صدای مردم باشند، فضا برای ثبت‌نام آن‌ها در انتخابات مهیا نشد. همین اتفاقات باعث می‌شود مردم حس کنند نمی‌توانند برای تعیین سرنوشت خودشان، نقش‌آفرینی کنند. از این‌رو کارکردهایی که تا امروز از سوی تصمیم‌گیران کشور در این خصوص صورت گرفته نتوانسته باور تاثیرگذاری را به عموم جامعه تزریق کند.
  • به طور مثال شما امروز کارکرد صدا و سیما را در نظر بگیرید انگار در حال فضاسازی برای گروهی از سیاسیون است و گروه دیگر که به آن‌ها تاخت می‌شود از این امکان و ظرفیت بی‌بهره مانده‌اند.
  • بدین ترتیب، صدا و سیما، مرجعیت خود را از دست داده است و از این‌ رو نقش مرجعیت و اطلاع‌رسانی را از بُعد سیاسی، در میدان‌داری رسانه‌های بیگانه شاهد هستیم که این اتفاق اوج ضعف رسانه ملی را نشان می‌دهد.
اخبار مرتبط:
محمود واعظی: دور سوم مذاکرات جدی‌تر برگزار خواهد شد
محمود واعظی: دور سوم مذاکرات جدی‌تر برگزار خواهد شد

محمود واعظی دیپلمات و معاون اسبق وزارت امور خارجه نوشت: مذاکرات عزتمندانه «رُم» گامی رو به جلو در راستای حصول «توافق هسته‌ای صلح‌آمیز» جهت رفع تحریم‌های ظالمانه علیه «ملت ایران» بود

روزنامه اصولگرا: مهم‌ترین تضمین برای پایبندی طرف‌های یک توافق به آن، ادامه منافع آن برای دو طرف است
روزنامه اصولگرا: مهم‌ترین تضمین برای پایبندی طرف‌های یک توافق به آن، ادامه منافع آن برای دو طرف است

این پرسش شکل می‌گیرد که تهران تا چه اندازه آمادگی شروع مناسبات تجاری با آمریکا را دارد؟ که با برخورداری واشنگتن از منافع اقتصادی توافق احتمالی به نوعی بقای این توافق تضمین شود و این که چه برنامه‌ای برای این کار دارد؟ اگر هم فرضا دولت برنامه‌ای داشته باشد، تا چه اندازه قابلیت اجرا دارد؟

روزنامه اطلاعات: اکثریت مردم از مذاکره ایران و آمریکا و توافق کردن استقبال می کنند
روزنامه اطلاعات: اکثریت مردم از مذاکره ایران و آمریکا و توافق کردن استقبال می کنند

روزنامه اطلاعات نوشت: اگر دستیابی به توافق به رفع تحریم‌های ظالمانه بینجامد و گرهی از کار ملک و ملّت بگشاید، زخم زبان این و آن و طعنه فلان و بهمان را چه باکی است؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است