کد خبر : 273264
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۲ - 18:08
دسته‌بندی : اجتماعی، سلامت
چاپ

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: مرگ نوزاد ۶ ماهه در بیمارستان مفید “مرگ مشکوک” است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره فوت نوزاد ۶ ماهه در بیمارستان مفید گفت: اگر بیمار کمتر از ۲۴ ساعت پس از ورود به بیمارستان، فوت کند به عنوان "مرگ مشکوک" محسوب می‌شود؛ درصورت وجود مقصر یا مقصرانی در این ماجرا با آن‌ها برخورد می‌شود.

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: مرگ نوزاد ۶ ماهه در بیمارستان مفید “مرگ مشکوک” است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: صبح پنجشنبه نهم آذر ماه، یک نوزاد ۶ ماهه در بیمارستان کودکان مفید تهران فوت کرد؛ علت فوت این نوزاد از سوی بیمارستان، خون‌ریزی ریوی اعلام شد اما خانواده بیمار، می‌گویند که به دلیل تحصن تعدادی از اعضای کادر درمان در حیاط بیمارستان برای دریافت مطالبات خودشان، حال فرزندشان رو به وخامت رفته و فوت کرده است.

در همین رابطه نیز تعدادی از اعضای کادر درمان بیمارستان بازداشت شدند و پرونده قضایی نیز برای آنها به عنوان کادرمان بیمارستان مفید تشکیل شده است.

رضا زندی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره فوت نوزاد ۶ ماهه در بیمارستان مفید تهران اظهار کرد: کودکی ۶ ماهه توسط والدین برای درمان به اورژانس بیمارستان مفید آورده و در نخستین فرصت پذیرش و ویزیت و اقدامات درمانی اولیه برای وی انجام شده بوده، در حین این اقدامات بدحال می‌شود و علی‌رغم اقدامات متاسفانه فوت می‌کند.

وی ادامه داد: به طور کلی طبق دستورالعمل‌های موجود اگر بیمار کمتر از ۲۴ ساعت پس از ورود به بیمارستان، فوت کند به عنوان مرگ مشکوک محسوب می‌شود که می‌تواند دلایل بسیاری داشته باشد. این مرگ‌ها نیاز به بررسی پزشکی قانونی دارد و صدور گواهی فوت بیمار بدون بررسی پزشکی قانونی امکان‌پذیر نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به مطالب منتشر شده در مورد اعتصاب کادر درمان بیمارستان در روز حادثه گفت: مطالبات کادر درمان همواره وجود داشته اما هرگز منجر به عدم خدمت‌رسانی به بیماران نشده است زیرا تمام پزشکان و پرستاران رعایت حقوق بیمار را از جمله وظایف اخلاقی خود می‌دانند.

وی اذعان داشت: با این وجود، بررسی‌های کارشناسانه در این خصوص با حضور کارشناسان معاونت درمان، حراست و رئیس دانشگاه برای ارزیابی ابعاد مختلف ماجرا صورت گرفته است. این بررسی‌ها تا اعلام قطعی علت مرگ از سوی پزشکی قانونی ادامه خواهد داشت و در صورت وجود مقصر یا مقصرانی در این ماجرا حتما طبق مقررات در اسرع وقت برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

اخبار مرتبط:
صدور اطلاعیه مهم برای تهرانی‌ها I اینجا بخوانید
صدور اطلاعیه مهم برای تهرانی‌ها I اینجا بخوانید

اداره کل هواشناسی استان تهران به پیش‌بینی روند نسبی افزایش دما تا پایان هفته اشاره کرد و از احتمال وقوع گرد و خاک در روزهای پیش رو به دلیل تشدید سرعت وزش باد خبر داد.

آیا مژه مصنوعی برای چشم‌ ضرر دارد؟
آیا مژه مصنوعی برای چشم‌ ضرر دارد؟

با وجود محبوبیت زیاد مژه‌های مصنوعی و اکستنشن مژه به‌عنوان روشی سریع و تأثیرگذار برای زیباتر جلوه دادن چشم‌ها، این محصولات می‌توانند خطراتی را نیز برای سلامت چشمان شما به همراه داشته باشند. بسیاری از افراد عاشق داشتن مژه‌هایی بلند و پرپشت هستند، اما باید توجه داشت که این زیبایی ممکن است به بهای آسیب رساندن به چشم‌ها تمام شود.

آموزش و پرورش: شهریه ۷۰ درصد مدارس غیردولتی، زیر ۳۰ میلیون تومان است/ افزایش درصدی شهریه برای همه مدارس، ممنوع است
آموزش و پرورش: شهریه ۷۰ درصد مدارس غیردولتی، زیر ۳۰ میلیون تومان است/ افزایش درصدی شهریه برای همه مدارس، ممنوع است

معاون وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه ۷۰ درصد مدارس غیر دولتی سراسر کشور شهریه زیر ۳۰ میلیون تومان دریافت می کنند، گفت: افزایش درصدی شهریه به صورت ثابت برای همه مدارس ممنوع است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است