ادمین صفحه سازمان مجاهدین در ایکس (توئیتر سابق) دست به افشاگری علیه این گروهک زده است.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: ادمین صفحه منافقین در ایکس (توئیتر سابق) دست به افشاگری علیه این گروهک زده است.
ادمین صفحه منافقین، دقایقی قبل در پیج این گروهک در ایکس (توئیتر سابق) دست به افشاگری زده و نوشته است:
«سلام من محسن ادمین پیچ [پیج] مجاهدین هستم.
فکر کنم بعد پست کردن این توئیت عواقب بدی در انتظارم باشه، ولی فدای اگاهی مردم ایران.
سازمان اون چیزی که خیلی هاتون فکر میکنید نیست. اکثر نیروهایی که در خارج هستن خودشون یا خانواده هاشون گرفتار و گروگان سازمانن و مجبورن برای سازمان کار کنن نیروهای داخل ایران هم برای هر عملیات پول میگیرن و یا تهدید میشن که اگه همکاری نکنن به خانوادشون آسیب میرسه.
هدف سوشیال مدیایه سازمان اینه که که خونه بیشتری ریخته شه و فاند بیشتری تو جیب مقامات سازمان بره.
احتمالا این حساب الان پس گرفته میشه چون من ادمین هستم و ایمیل اکانت مربوط به خود سازمان هست ولی به زودی اطلاعات شبکه های سازمان در داخل ایران پخش میشه.
منتظر خبر های جدید باشید.»
او در توئیت دیگری نوشت:
«من تمام اطلاعاتی که در مورد شبکه اطلاعاتی سازمان که داخل ایران داشتم رو به نهاد های اطلاعاتی ایران رسوندم
به زودی جزئیات بیشتری از این جریان میشونید
نگران منم نباشید خیلی جام امنه.»
این اتفاق در حالی افتاده که بنا بر گزارش های قبلی، وضعیت درونی سازمان منافقین خصوصاً در رده بدنه، به شدت بهم ریخته و سران این گروهک با مشکلات زیادی برای نگه داشتن اعضا در داخل این سازمان مواجه هستند.
در چند ماه گذشته فشارهای کشور آلبانی به منافقین زیاد شده و سران این گروهک به دنبال انتقال آنها به کشورهای دیگر نظیر کانادا و آلمان هستند. شیوه انتقال به دیگر کشورها نیز با حواشی زیادی مواجه شده و اعضای بسیاری از روند انتقال و اولویت دادن به سرکرده های منافقین به شدت ناراضی هستند. کشور آلبانی تمام ترددها به مقر اشرف ۳ را تحت کنترل دارد و مریم رجوی سرکرده منافقین را هم به این کشور ممنوع الورود کرده است.
غلامحسین رضوانی عضو جبهه پایداری گفت: جبهه پایداری در مورد آقای ظریف موضعی نگرفته، اصلا جبهه پایداری ظریف را عددی حساب نکرده که علیه ایشان موضع گیری کند و بحث شخصی نداشته. اما خودش بر خلاف واقع ادعا می کند که پایداری با او مخالفت کرده.
یک روزنامه لبنانی مدعی شد سفر نخست وزیر عراق به تهران و سپس قطر با هدف رایزنی درباره تحولات منطقه بعد از وقایع سوریه و به ویژه نزدیک کردن دیدگاهها میان ایران و دولت انتقالی در دمشق است.