کد خبر : 305498
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۲۳ - 13:57
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

نماینده مجلس: ۶.۵ میلیون ایرانی خانه ندارند

مجتبی یوسفی نماینده مجلس با بیان این‌که ۶.۵ میلیون ایرانی خانه ندارند، گفت: ارتباط مسکن با سایر صنایع و بخش های مختلف اقتصادی موجب شده تا به عنوان اهرمی برای رشد اقتصادی و کاهش تورم در نظر گرفته شود.

نماینده مجلس: ۶.۵ میلیون ایرانی خانه ندارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که ۶.۵ میلیون ایرانی خانه ندارند، گفت: ارتباط مسکن با سایر صنایع و بخش‌های مختلف اقتصادی موجب شده تا به عنوان اهرمی برای رشد اقتصادی و کاهش تورم در نظر گرفته شود.

مجتبی یوسفی با بیان این‌که هزینه مسکن، ۶۰ درصد سبد خانوار ایرانی را تشکیل می‌دهد، اظهار کرد:  ارتباط مسکن با سایر صنایع و بخش‌های مختلف اقتصادی موجب شده تا به عنوان اهرمی برای رشد اقتصادی و کاهش تورم در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به این‌که در زمان حاضر ۶.۵ میلیون خانوار در کشور فاقد مسکن هستند، بر نقش کلیدی و تاثیرگذار بانک مسکن در جهت رفع مشکل مسکن مردم تاکید کرد و افزود: بانک مسکن در راستای تاکیدات رهبر معظم انقلاب در قالب طرح‌های مختلف از جمله نهضت ملی مسکن توانسته است علاوه بر اجرای سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران، گام‌های بلندی برای تأمین خانه اقشار مختلف جامعه بردارد. به همین دلیل تمام قد از بانک مسکن و‌سیاست‌های این بانک در مسیر تحقق اهداف مورد نظر حکایت می‌کنیم.

وی افزود: در مجلس دوازدهم و با تشکیل کارگروه‌های تخصصی، مصوبه افزایش سرمایه بانک مسکن را پیگیری خواهیم کرد و در این خصوص از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود.

اخبار مرتبط:
توضیحات سخنگوی دولت درباره منع حضور خاتمی در یک مراسم
توضیحات سخنگوی دولت درباره منع حضور خاتمی در یک مراسم

سخنگوی دولت گفت: امیدوار هستیم که حقوق شهروندی را بتوانیم آن گونه‌ای که شایسته مردم هست برای همه افراد فراهم کنیم، افرادی که نام‌آشنا‌تر هست یا آنهایی که گمنام‌تر هستند هیچ فرقی برای ما نمی‌کند همه شهروندان در برابر قانون با همدیگر برابر هستند.

واکنش پیمان جبلی به هدیه کفن به میهمانان در صدا و سیما
واکنش پیمان جبلی به هدیه کفن به میهمانان در صدا و سیما

رئیس سازمان صدا و سیما در واکنش به حاشیه‌های ایجاد شده نسبت به اهدای کفن در شبکه افق به میهمانان توسط مجری در پایان برنامه، تاکید کرد: بنده نیز در این خصوص تذکر دادم و از نگاه بنده این کار نیز با هر هدف و تحت هر عنوانی خطا بود.

«فِرسته» جایگزین «پُست» شد / معاون واژه‌گزینی خودش نتوانست درست تلفظ کند
«فِرسته» جایگزین «پُست» شد / معاون واژه‌گزینی خودش نتوانست درست تلفظ کند

فرهنگستان زبان و ادب فارسی، واژه فارسی «فرستِه» را معادل واژه فرنگی «پٌست» تصویب کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است