کد خبر : 309019
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ - 22:41
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

شهردار اصفهان:

توسعه و پیشرفت شهر اصفهان برآیند برگزاری نمایشگاه «فن نما» است

شهردار اصفهان برآیند برگزاری نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری (فن‌نما) را توسعه و پیشرفت این کلان‌شهر دانست.

توسعه و پیشرفت شهر اصفهان برآیند برگزاری نمایشگاه «فن نما» است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی قاسم زاده درخصوص اهداف و دستاوردهای برگزاری نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری با عنوان اختصاری (فن نما) برای شهر اصفهان، اظهار داشت: این نمایشگاه فرصتی برای آشنایی و برقراری ارتباط بین صاحبان ایده و صاحبان سرمایه ایجاد می‌کند.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: باید توجه داشت که در شهر مسائل قدیمی و مشکلات جدید بسیاری داریم که این‌ها لاینحل مانده و این در حالی است که از سوی دیگر ظرفیت‌ها و استعدادهای بسیاری داریم که می‌توانند راه‌حل های نو برای مسائل ما ارائه کنند.

شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: شرکت‌هایی که در این نمایشگاه حضور می‌یابند، دانش‌بنیان بوده و روی فناوری‌ها مطالعه می‌کنند و صنایعی که در نمایشگاه شرکت می‌کنند نیز به طرح مسائل خود می‌پردازند.

قاسم‌زاده افزود: این ارتباط کمک می‌کند که از مسیر آخرین لبه‌های علم و فناوری مسائل شهر را حل کنیم.

وی ابراز داشت: سال گذشته اتفاق خوبی که افتاد شکل گیری این ارتباط بود و تعداد قابل توجهی قرارداد از دل این نمایشگاه بین شرکت‌های دانش بنیان و صنایع شکل گرفت.

شهردار اصفهان اضافه کرد: شعار (ما برای وصل‌کردن آمدیم) گویای اهداف این نمایشگاه یعنی وصل کردن دانش‌بنیان‌ها و صاحبان سرمایه و صنایع است.

قاسم زاده خاطرنشان کرد: امید است امسال نیز این ارتباط برقرار شود و امیدوارم که این اتفاق بیافتد زیرا برآیند برگزاری نمایشگاه فن نما توسعه و پیشرفت شهر است.

دومین نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری (فن نما) قرار است دهم تا سیزدهم مهرماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی اصفهان برگزار شود.

نخستین نمایشگاه ملی فن نما نیز مهرماه ماه سال گذشته با حضور بیش از ۸۸ تیم فناور و کسب و کار دانش‌بنیان در نمایشگاه‌های بین المللی اصفهان برگزار شده بود.

فن نما، نمایشگاهی است که با حضور صاحبان صنایع، بازرگانان، شرکت‌های دانش‌بنیان، دستگاه‌های اجرایی، مدیران نهادها و خلاقان برگزار می‌شود و اهدافی نظیر معرفی محصولات و خدمات فناورانه، تعامل صنایع بزرگ با دانش‌بنیان‌ها، رشد طبقه خلاق شهر و ایجاد انگیزه برای سرمایه‌گذاران و درنهایت تجاری‌سازی محصولات فناورانه نوین را پوشش می‌دهد.‌

اخبار مرتبط:
کمبود نیروی انسانی متخصص در سطح استان اصفهان وجود دارد
کمبود نیروی انسانی متخصص در سطح استان اصفهان وجود دارد

معاون توسعه منابع و نیروی انسانی اداره کل صمت استان اصفهان گفت: کمبود نیروی انسانی متخصص در سطح استان اصفهان به‌دلیل بازنشستگی تعداد بسیاری از نیروها وجود دارد.

طرح آبرسانی به مجتمع ۹ روستایی جُندابه در اصفهان بهره‌برداری شد
طرح آبرسانی به مجتمع ۹ روستایی جُندابه در اصفهان بهره‌برداری شد

طرح آبرسانی به مجتمع ۹ روستایی جُندابه از توابع شهرستان کوهپایه در شرق اصفهان بهره‌برداری شد.

مردم اصفهان ۲۶۸ واحد خون اهدا کردند
مردم اصفهان ۲۶۸ واحد خون اهدا کردند

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان از اهدای ۲۶۸ واحد خون توسط اهداکنندگان اصفهانی در یوم الله ۲۲ بهمن خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است