کد خبر : 310047
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۲۸ - 11:16
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

محمد مهاجری: با این قانون مجلس، حتی ائمه معصومین هم نمی توانند امام باشند

محمد مهاجری، فعال اصولگرا نوشت: اگر نمایندگان مجلس یازدهم در زمان ائمه معصومین زندگی می کردند، حتما طبق قانونی که تصویب کرده‌اند برخی امامان را بدلیل اینکه والده مکرمه شان از ممالک دیگر مانند اندلس،سودان، روم و... بوده اند از تصدی امامت جامعه محروم می کردند!

محمد مهاجری: با این قانون مجلس، حتی ائمه معصومین هم نمی توانند امام باشند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا در کانال تلگرام خود نوشت:  قانون منع بکارگیری افراد دوتابعیتی در مشاغل حاکمیتی، در روزهای اخیر محل بحث و مناقشه و منازعه قرار گرفته است.

طبق این قانون که در سال۱۴۰۱ در مجلس یازدهم تصویب شده ( و به نظر می‌رسد برای دست و پا کردن توجیهی برای رد صلاحیت دکتر علی لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم صورت گرفته) افرادی که خود یا بستگان درجه اولشان دارای تابعیت مضاعف باشند؛ نمی‌توانند در برخی پست‌ها قرار گیرند.

البته این ممنوعیت تنها شامل دوتابعیتی ها نیست (که اگر آن بود تا حدی پذیرفتنی است) بلکه افرادی را که بستگان نزدیک‌شان بیش از یکسال در کشورهای دیگر اقامت هم داشته باشند، شامل می شود.

دلیل یا بهتر است بگوییم توجیهی که برای تصویب این قانون ارائه شد، احتمال انتقال اطلاعات به خارج از کشور توسط بستگان مسئولان بود.

به نظر می رسد در تصویب این قانون، دستپاچگی و ندانم‌کاری در حد اعلا صورت گرفته و عملا نیز امکان اجرا شدن ان برای سطوح مختلف مدیریتی وجود ندارد کما اینکه در دولت چهاردهم ۴ مسئول ارشد در مظان شمول این قانون‌اند اما عملا به آن وقعی گذاشته نشده است.

فلسفه وضع این قانون نیز بشدت زیر سوال است. اگر فهرست جاسوسی‌هایی که در کشورمان انجام شده است منتشر گردد، نه تنها درصد بسیار پایینی از آن توسط دوتابعیتی ها و دارندگان اقامت در خارج صورت گرفته، بلکه عمده انها نفوذی هایی بوده اند که گرچه مرتبط با سرویس های بیگانه بوده اند اما نه تابعیت مضاعف داشته اند و نه خود و بستگان شان مقیم خارج از کشور بوده‌اند.

ساده‌اندیشی است اگر گمان‌ کنیم انتقال اطلاعات و جاسوسی در زمان ما از طریق اقوام و بستگان صورت گیرد. بلکه برعکس، چون این افراد در مظان قرار دارند ، سعی می کنند دست به چنین کارهایی نزنند.

بجای تصویب قانونهای کیلویی اگر حفاظت اسناد و اطلاعات ارتقا یابد و در گزینش افراد برای پستهای کلیدی دقت شود، بسیاری اتفاقات نظیر انتقال اطلاعات، امکان وقوع پیدا نمی‌کند.

ممنوعیت اشتغال در مناصب حکومتی صرفا به دلیل  اقامت بستگان یک فرد در خارج  از کشور، علاوه بر آنکه محروم کردن جامعه از خدمات افراد نخبه است ، نوعی تضییع حق هم هست که با شرع و اخلاق در تضاد قرار دارد. فرض کنیم  فرزند یک شهروند ایرانی( مثلا استاد دانشگاه، کارآفرین، فعال سیاسی و اجتماعی و فرهنگی) به هر دلیل به خارج از کشور رفته و اقامت گزیده باشد. مگر او بعد از رسیدن به سن قانونی حق تعیین سرنوشت برای خود را ندارد؟ وقتی او تحت قیمومت پدرش نیست چرا باید پدر را به خاطر اقدام فرزند، مجازات و او را از احراز پستی که نفعش به کشور می رسد محروم کرد؟

اگر نمایندگان مجلس یازدهم در زمان ائمه معصومین زندگی می کردند، حتما طبق قانونی که تصویب کرده‌اند برخی امامان را بدلیل اینکه والده مکرمه شان از ممالک دیگر مانند اندلس،سودان، روم و… بوده اند از تصدی امامت جامعه محروم می کردند!

اخبار مرتبط:
سخنگوی دولت: به مذاکره غیرشرافتمندانه تن نمی‌دهیم
سخنگوی دولت: به مذاکره غیرشرافتمندانه تن نمی‌دهیم

«فاطمه مهاجرانی» امروز شنبه 20 بهمن 1403 با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: راهبرد دولت شنیده شدن یک صدای واحد از ایران است.

بلومبرگ: ایران احتمالا می‌تواند در یک هفته بمب اتمی ساده بسازد
بلومبرگ: ایران احتمالا می‌تواند در یک هفته بمب اتمی ساده بسازد

خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی مدعی شد»: جمهوری اسلامی ایران به ساخت سلاح هسته‌ای نزدیک شده است. تهران در سال‌های اخیر تولید مواد شکافت‌پذیر را افزایش داده و احتمالا می‌تواند میزان اورانیوم غنی‌شده مورد نیاز برای یک بمب را در کمتر از یک هفته تولید کند. این خبرگزاری مدعی شده: ایران احتمالا دانش فنی تولید یک دستگاه انفجاری ساده را در اختیار دارد

واکنش فرمانده سپاه به سخنان روز گذشته رهبری درباره مذاکرات: خدا را شکر می‌کنیم که در چنین سرزمین مقدسی زندگی می‌کنیم
واکنش فرمانده سپاه به سخنان روز گذشته رهبری درباره مذاکرات: خدا را شکر می‌کنیم که در چنین سرزمین مقدسی زندگی می‌کنیم

سرلشکر سلامی با اشاره به بیانات روز گذشته رهبر انقلاب تصریح کرد: به فضل الهی دیروز هم شکوه ولایت را در استقامت نبوی دیدیم. خدا را شکر می‌کنیم که در چنین سرزمین مقدسی زندگی می‌کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است