کد خبر : 311156
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۰۵ - 23:01
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

وزیر جنگ اسرائیل: اقدامات ایران علیه اسرائیل به اوج خود رسیده است

یوآو گالانت در دیدار با ژنرال آمریکایی مدعی تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای شد.

وزیر جنگ اسرائیل: اقدامات ایران علیه اسرائیل به اوج خود رسیده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: «یوآو گالانت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه در دیدار با «چارلز براون» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا که در سفری غیرمنتظره در منطقه حضور دارد در اظهاراتی خصمانه علیه کشورمان مدعی شد و گفت: «اقدامات ایران به اوج خود رسیده است و اسرائیل و آمریکا باید توانمندی‌های مشترک خود علیه همه جبهه‌های جنگ را پیش ببرند.»

طبق بیانیه وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، گالانت برای رایزنی با رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا و با حضور هرتزی هالوی رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی، درباره «بحث درباره مسائل راهبری» نشستی مشترک برگزار کرد.

در بخشی از این بیانیه آمده است که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی براون را از «مقطع راهبردی در جنگ» که رژیم صهیونیستی در آن قرار دارد مطلع کرده است.

طبق این بیانیه، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه اظهارات خصمانه خود علیه ایران، مدعی شد و گفت که «اقدامات ستیزه‌جویانه ایران به اوج خود رسیده و این کشور همچنان درحال گسترش توانمندی‌های هسته‌ای خود است و اسرائیل و آمریکا باید برای پایبندی به تعهدات مشترک خود در جهت جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای هر لحظه آماده باشند.»

او با بیان چنین اظهارات بی اساسی علیه ایران در ادامه گفت: «برای مقابله با ایران، واشنگتن و تل‌آویو باید برای دستیابی و ارائه توانایی‌های پیشگامانه در همه عرصه‌ها همکاری کنند.»

طبق گزارش نشریه صهیونیستی «تایمز آو اسرائیل»، در این نشست سرلشگر «اودد باسیوک»، رئیس اداره عملیات ارتش رژیم صهیونیستی، سرلشکر «شلومی بایندر»، رئیس اداره اطلاعات نظامی رژیم اشغالگر، سرلشکر «تومر بار»، رئیس نیروی هوایی این رژیم و دیگر مقامات ارشد دفاعی و نظامی رژیم اشغالگر نیز حضور داشتند.

اظهارات خصمانه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه کشورمان درحالی است که ساعاتی پیش،  وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا (پنتاگون) با اشاره به تهدیدات ایران علیه رژیم اشغالگر در پی شهادت اسماعیل هنیه در تهران اعلام کرد تهدیدات ایران و متحدانش علیه اسرائیل همچنان وجود دارد.

در پی ترور شهید اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران، جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده به این ترور پاسخ خواهد داد.

همچنین عباس عراقچی وزیر خارجه ایران اعلام کرد پاسخ ایران به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی «به صورت دقیق، حساب شده و مدیریت شده خواهد بود و در زمان مناسب و به شیوه مناسب انتقام گرفته می‌شود».

اخبار مرتبط:
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند

رئیس مجلس شورای اسلامی از توافق دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ الکترونیک تا پایان سال ۱۴۰۴ به طور منظم و بدون وقفه به ۷ دهک جامعه خبر داد.

بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند
بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند

بهروز بهزادی نوشت: برنامه رفع حصر در دستور کار حسن روحانی رییس‌جمهور پیشین نیز بود ولی مسعود پزشکیان با برنامه وفاق کشور توانست این قدم بزرگ را در کشور بردارد.

دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند
دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند

مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان بیان کرد: به مأمورین انتظامی دستور داده شده تا چنانچه سرنشینان خودرویی اقدام به پرتاب موادمحترقه کنند، سریعاً توقیف و فرد خاطی بازداشت و برایش پرونده کیفری تشکیل شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است