کد خبر : 313250
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۱ - 19:20
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

یک سوال از کیهان؛ کدام نهاد امنیتی ۴ روزنامه اصلاح‌طلب را همسو با دشمن دانسته؟

روزنامه هم میهن به گزارش روزنامه کیهان که مدعی شده بود برآوردهای یک نهاد امنیتی نشان می‌دهد در تابستان جاری بیشترین محتوای آسیب زننده به عناصر قدرت جمهوری اسلامی را 4 روزنامه شرق، سازندگی، اعتماد و هم‌میهن منتشر کرده‌اند واکنش نشان داد.

یک سوال از کیهان؛ کدام نهاد امنیتی ۴ روزنامه اصلاح‌طلب را همسو با دشمن دانسته؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه هم میهن به گزارش روزنامه کیهان که مدعی شده بود برآوردهای یک نهاد امنیتی نشان می‌دهد در تابستان جاری بیشترین محتوای آسیب زننده به عناصر قدرت جمهوری اسلامی را ۴ روزنامه شرق، سازندگی، اعتماد و هم‌میهن منتشر کرده‌اند واکنش نشان داد.

در بخش‌هایی از این مطلب آمده است؛

نهادهای امنیتی در این سطح از اظهارنظر قطعاً باید در همان زمان گزارش خود را از طریق دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی با مطبوعات مطرح می‌کردند و به نتیجه می‌رسیدند؛ نه اینکه دو ماه بعد به انتشار گزارشی غیررسمی اقدام‌ نمایند که طبقه‌بندی آن هم روشن نیست و بدون ذکر منبع و نهاد تهیه‌کننده است. براین اساس باید پرسید که این نهاد مورد ادعای رسانه‌های تندرو کدام است؟ اگر وزارت اطلاعات است که زیر نظر این دولت حتماً از نقش این مطبوعات در پیروزی ملت استقبال می‌کند.

اگر سپاه است که باید بدانند سپاه و اطلاعات بیش از هر نهاد دیگر تابع دستور رهبری بودند که مشارکت افزایش یابد و بیشترین حجم مطالب در دفاع از مشارکت را این روزنامه‌ها نوشتند و طبعاً باید از عملکرد آنان دفاع کنند. همه اینها ما را به این نتیجه می‌رساند که این گزارش واقعیت ندارد؛ چون اگر واقعی باشد، بیش از هر چیز علیه نهاد تهیه‌کننده است که به وظایف خود عمل نکرده است و گزارش طبقه‌بندی‌شده را درز داده است. استفاده از نهاد یا مقام امنیتی مخاطب را به یاد تکنیک ساواک می‌اندازد که همیشه از این عنوان برای ارعاب استفاده می‌کردند.

در عین حال، نام بردن از چهار روزنامه دقیقاً الگوبرداری از اقدامات دوران دادستانی سعید مرتضوی است؛ با این تفاوت که دستگاه قضایی در زمان مدیریت آقای اژه‌ای با مدل‌ها و سیاست‌های دوران مرتضوی به‌کلی تفاوت دارد و قرار نیست رسانه‌های کشور دوباره بازیچه دست یک قاضی شوند؛ اقداماتی که در آن دوران باعث شد بزرگترین ضربه را به رسانه‌های کشور بزنند و مرجعیت رسانه‌ای را مخدوش کنند.

البته، یک احتمال دیگر هم هست و آن اینکه چنین ادعاها و فضاسازی‌هایی برساخته همان ذهنیت کیهانی است که دستاورد دولت قبل را «اسب زین‌کرده» می‌داند و روزنامه‌های اصلاح‌طلب را بابت آنکه آن اسب خیالی را «یابو» خطاب کرده‌اند، به «دشمنی با نظام و مردم» و «همراهی با بیگانگان» متهم می‌کند.

اخبار مرتبط:
هشدار عضو فقهای شورای نگهبان/ممکن است در اثر بی‌توجهی مسئولین کار به جایی برسد که مانند آن را در سوریه دیدیم
هشدار عضو فقهای شورای نگهبان/ممکن است در اثر بی‌توجهی مسئولین کار به جایی برسد که مانند آن را در سوریه دیدیم

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر ضرورت هوشیاری در مقابل فتنه‌های دشمنان گفت: ممکن است در اثر بی‌توجهی مسئولین و گروهی از مردم کار به جایی برسد که مانند آن را در سوریه دیدیم.

سردار جعفری: شاید داعش تا مدتی حضور پراکنده در مرزهای ما داشته باشد
سردار جعفری: شاید داعش تا مدتی حضور پراکنده در مرزهای ما داشته باشد

سردار جعفری گفت: به نظر می‌آید که داعش رو به افول است ولی ممکن است تا یک مدت دیگر حضور پراکنده و چریکی‌شان را ادامه دهند و ضربه‌هایی با هدف ایجاد ناامنی در بعضی کشورها مثل عراق، افغانستان، سوریه و حتی مرزهای کشور خودمان انجام دهند.

قوچانی: افرادی مثل علی کریمی با به راه انداختن موج پشیمانم، دولت روحانی را تضعیف کردند
قوچانی: افرادی مثل علی کریمی با به راه انداختن موج پشیمانم، دولت روحانی را تضعیف کردند

قوچانی می گوید: متاسفانه غفلت برخی دوستان اصلاح‌طلب و شبه‌اصلاح‌طلب (کسانی مثل علی کریمی که الان دیگر ایران هم نیستند) در راه انداختن موج پشیمانم در اوایل دولت دوم روحانی باعث شد دولت تضعیف شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است