کد خبر : 318082
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۲۹ - 11:11
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

دفاع وزیر کشور از انتصاب گزینه جبهه پایداری برای استانداری اصفهان: اولویت من، گرایش سیاسی نیست

وزیر کشور گفت: در انتخاب استانداران، نگاه نخست ما به گرایش سیاسی آن‌ها نیست بلکه رفع مشکلات مردم بویژه چالش‌های معیشتی و اقتصادی، اولویت دارد. به گفته وی، «جمالی نژاد» استاندار جدید اصفهان همه مراحل مدیریتی را با پشتوانه دانش، تلاش و تجربه خود طی کرده است از این رو برای استان اصفهان آزمون و خطا نکردیم و فردی با تجربه و متخصص را بعنوان استاندار این استان برگزیدیم.

دفاع وزیر کشور از انتصاب گزینه جبهه پایداری برای استانداری اصفهان: اولویت من، گرایش سیاسی نیست

به گزارش سایت خبری مدارا: اسکندر مومنی روز شنبه در آیین تکریم و معارفه استاندار اصفهان در تالار «نگین» این شهر با تاکید براینکه همه استانداران بر اساس شاخص‌های عمومی تعیین می‌شوند، افزود: مهمترین شاخصه در ‌انتخاب استانداران، مردم‌داری، توانمندی و کارآمدی آنهاست.

وی اظهار داشت: تاکنون همه استانداران به پیشنهاد وزیر کشور و تأیید رییس جمهور محترم و هیأت دولت منصوب شده‌اند.
وزیر کشور افزود: رییس جمهور بر این باورند که با یک تفکر و گروه نمی‌توان کشور را اداره کرد زیرا ایران برای همه است و همگان بایستی دست به دست هم بدهند تا در پرتو وفاق ملی، کشور را بسازیم.
وی هشدار داد: دشمنان در کمین کشور ما هستند و بدون تحصیل وفاق ملی، بر مشکلات فائق نخواهیم آمد.
به گفته وی، «جمالی نژاد» استاندار جدید اصفهان همه مراحل مدیریتی را با پشتوانه دانش، تلاش و تجربه خود طی کرده است از این رو برای استان اصفهان آزمون و خطا نکردیم و فردی با تجربه و متخصص را بعنوان استاندار این استان برگزیدیم.
مومنی از زحمات و تلاش‌های رییس جمهور شهید در دولت سیزدهم و استاندار سابق اصفهان قدردانی کرد و گفت: از گذشته شاهد تلاش‌های استاندار سابق اصفهان بودم و بدون شک مردم بهترین داور برای قدردانی هستند و تلاش‌های بی‌وقفه مدیران و مسوولان از ذهن شهروندان پاک نمی‌شود.
وزیر کشور تصریح کرد: انتصاب «جمالی نژاد» بعنوان استاندار برای من سخت بود زیرا با این انتخاب، همکار خود را در وزارت کشور از دست می‌دادم اما با توجه به اینکه وی رتبه نخست را در بین سایر گزینه‌ها برای تصدی استانداری اصفهان بدست آورده و با رویکردهای دولت وفاق ملی نزدیک بود، این موضوع را پذیرفتم.
اخبار مرتبط:
محسن رضایی: ترامپ می‌گوید خواهان پیشرفت مردم ایران است، اگر راست می‌گوید باید از جلوی ملت ایران کنار برود
محسن رضایی: ترامپ می‌گوید خواهان پیشرفت مردم ایران است، اگر راست می‌گوید باید از جلوی ملت ایران کنار برود

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: دادگاه‌های اقتصادی حامی کارآفرینان تشکیل شود تا بصورت اختصاصی و با نگاه حمایتگری به مسائل کارآفرینان بپردازد.

نتانیاهو: زمانی که اطمینان حاصل کنیم ایران تسلیحات هسته‌ای ندارد و حماس را نابود کنیم صحنه برای یک توافق با عربستانی‌ها و دیگران مهیا می‌شود
نتانیاهو: زمانی که اطمینان حاصل کنیم ایران تسلیحات هسته‌ای ندارد و حماس را نابود کنیم صحنه برای یک توافق با عربستانی‌ها و دیگران مهیا می‌شود

«بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر اسرائیل در مصاحبه‌ با «مارک لوین»، مجری شبکه «فاکس نیوز» در توصیف از «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور فعلی آمریکا گفت: «من فکر می‌کنم ترامپ بزرگترین دوستی است که اسرائیل تاکنون در کاخ سفید داشته است.»

سید حسن خمینی: روز‌های سختی برای اهل تجارت و مردم است
سید حسن خمینی: روز‌های سختی برای اهل تجارت و مردم است

سید حسن خمینی با اشاره به اینکه روز‌های سختی برای اهل تجارت و مردم است، تأکید کرد: عبور از این روز‌های سخت در گرو این است که همه ما به مقوله انصاف توجه داشته باشیم. در روز‌های سختی باید دست به دست هم دهیم و به همدیگر کمک کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است