کد خبر : 321582
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۳ - 13:31
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سردار جلالی: انفجار پیجرها در لبنان نشان داد نمی‌توان به فناوری‌های خارجی اتکا کرد

رئیس پدافند غیرعامل کشور گفت: انفجار پیجرها در لبنان ثابت کرد در حوزه‌های امنیتی و دفاعی به هیچ عنوان نمی‌توان به فناوری‌های خارجی اتکا کرد و این موضوع ضرورت استفاده از محصولات بومی در کشور را دوچندان می‌کند.

سردار جلالی: انفجار پیجرها در لبنان نشان داد نمی‌توان به فناوری‌های خارجی اتکا کرد

 به گزارش سایت خبری مدارا: سردار غلامرضا جلالی در افتتاحیه هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع بومی پدافند غیرعامل تهران اظهار کرد: پدافند غیرعامل به عنوان پیشران شرکت‌های فناور و دانش‌پایه و مراکز دانشگاهی و پژوهشگاهی از این شرکت ها حمایت می‌کند و هم نقش پیشران علمی را دارد و هم کمک می‌کند به واسطه تولیدات محصولات فناورانه برای کشور امنیت تولید شود.

وی افزود: حوادثی چون انفجار پیجرها در لبنان و خرابکاری‌های صنعتی ضرورت استفاده از محصولات بومی در کشور را دوچندان می‌کند و نشان می‌دهد حداقل در حوزه‌های امنیت و دفاع به هیچ عنوان نمی‌توان به فناوری خارجی اتکا کرد زیرا بخش عمده‌ای از این فناوری‌ها قابلیت پنهان‌کاری و نهان‌کاری تهدید و قابلیت‌هایی که منجر به خرابکاری شود را دارند.

رئیس پدافند غیرعامل کشور با اشاره به سالگرد شهادت طهرانی‌مقدم عنوان کرد: اگر ما مسیر زندگی این شهید را نگاه کنیم در روزهای ابتدایی زمان جنگ وقتی که موشک‌های عراقی و موشک‌های ساخت شرق و غرب به تهران می‌خورد ما توانستیم فقط آموزش اپراتوری موشک و موشک‌های سوخت مایع را از چند کشور بگیریم که بسیار هم پرخطر بود.

سردار جلالی خاطرنشان کرد: ما از اپراتوری آن هم در حد ضعیف شروع کردیم تا به طراحی ۱۰۰ درصد الگوهای مدرن موشک رسیدیم که امروز در دنیا بعضا نمونه ندارد یا در بین چند کشور دنیا فقط نمونه دارد.

وی بیان کرد: این نشان می‌دهد مسیر شهید طهرانی مقدم و ادامه آن، درست و دقیق است و ما هم می توانیم با استفاده از همین مسیر محصولات خودمان را تولید کنیم.

رئیس پدافند غیر عامل کشور گفت: از سال گذشته که قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل در مجلس تصویب شد اجرای مصوبات پدافند غیرعامل جرم‌انگاری شده و الزام قانونی ایجاد شده و ما از سال گذشته پیگیری و دنبال کردیم تا مصوبات پدافند غیرعامل اجرا شود، از سال گذشته تاکنون مورد خاصی برای اعمال قانون پیدا نکردیم و با تذکر و پیگیری مساله حل شده است.

سردار جلالی تصریح کرد: برای خیلی از دستگاه‌ها الزام است تا از محصولات داخلی استفاده بکنند ولی اگر محصول داخلی کفایت نکند و کامل نباشد تحت شرایط خاصی می‌توانند از محصولات خارجی استفاده کنند.

اخبار مرتبط:
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند

رئیس مجلس شورای اسلامی از توافق دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ الکترونیک تا پایان سال ۱۴۰۴ به طور منظم و بدون وقفه به ۷ دهک جامعه خبر داد.

بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند
بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند

بهروز بهزادی نوشت: برنامه رفع حصر در دستور کار حسن روحانی رییس‌جمهور پیشین نیز بود ولی مسعود پزشکیان با برنامه وفاق کشور توانست این قدم بزرگ را در کشور بردارد.

دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند
دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند

مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان بیان کرد: به مأمورین انتظامی دستور داده شده تا چنانچه سرنشینان خودرویی اقدام به پرتاب موادمحترقه کنند، سریعاً توقیف و فرد خاطی بازداشت و برایش پرونده کیفری تشکیل شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است