کد خبر : 321997
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۶ - 17:42
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

فلاحت‌پیشه: مخالفان تنش زدایی، عامل اصلی بدبختی‌های مَردم هستند

رئیس اسبق کمیسیون سیاست خارجی مجلس گفت: دلیل عصبانیت بیش از حد افراطی‌ها از مطرح شدن افرادی مانند ماسک این است که اگر ایران به سمت تنش زدایی برود، در داخل هم رویداد‌هایی شکل می‌گیرد و افراطی‌ها روز به روز ضعیف‌تر می‌شوند. اسم ماسک حساسیت بیشتری نزد این افراد دارد. توصیه من به پزشکیان این است که او باید بداند تنها عهدش به مردم ایران چیست. الان که با شما صحبت می‌کنم تمام ناترازی‌ها در کشور وجود دارد و ویرانه‌ی سیاست خارجی ایران از ویرانه‌ی غزه بیشتر است.

فلاحت‌پیشه: مخالفان تنش زدایی، عامل اصلی بدبختی‌های مَردم هستند

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: حشمت الله فلاحت پیشه، نماینده اسبق مجلس، درباره‌ی حمله کیهان به پزشکیان در رابطه با مذاکره با ایلان ماسک گفت: وعده‌های انتخاباتی پزشکیان، آخرین عهدی است که مردم با نظام بسته‌اند. برخلاف جریانات افراطی در ایران که انتخابات را یک ویترین سیاسی می‌دانند، در دنیا انتخابات به معنای تغییر است. به عبارتی انتخابات می‌تواند تغییر ایجاد کند. آخرین عهدی که مردم با نظام دارند، تعهدات پزشکیان از جمله بحث تنش زدایی با جهان است. قرار نیست شکست خوردگان انتخابات، راهبرد سیاست خارجی دولت را مشخص کنند. اگر قرار بر این باشد، نوعی عهدشکنی با مردم است. نکته‌ی مهم این است که مخالفان تنش زدایی در کشور، عامل اصلی بدبختی‌های مردم هستند. به ویژه اینکه هرچه مردم بدبخت‌تر شدند، سفره‌ی کاسبان تنش و تحریم رنگین‌تر شده است. من معتقدم اگر پزشکیان دولت ایشان سیاست خارجی خودشان را با بولتن‌نویس‌ها هماهنگ کنند یا از ان‌ها ترس داشته باشند، اوج حقارت یک دولت است. دولت هیچ توضیحی درباره‌ی نرفتن پزشکیان به اجلاس جهانی باکو نداد و تنها چیزیکه خود را نشان داد این بود که برخی از رسانه‌های افراطی پزشکیان را تهدید کردند و او سفر را برهم زد.

وی در رابطه با نقش ایلان ماسک در پیشبرد گفتگو‌های ایران و غرب بیان کرد: پیش قدم شدن ایلان ماسک برای دیپلماسی ایران و آمریکا، نشان‌دهنده‌ی این موضوع است که ایران جز گزینه‌های اصلی چالش آمریکا نیست، بلکه ترامپ سعی می‌کند چالش‌های خود را با کشوری مثل ایران، کم کند و به چالش‌های اصلی خودش در شرق آسیا و داخل آمریکا بپردازد. پادرمیانی افراد غیرسیاسی، یک فرصت برای دیپلماسی ایران است. یک تابو در سیاست خارجی ایران مبنی بر عدم مذاکره با آمریکا وجود دارد و همین تابو باعث شد برجام توسط واسطه‌ها بهم بخورد. چه بهتر که ایران و آمریکا بدون واسطه وارد مذاکره شوند. دیدار ماسک نشان داد که برخلاف تبلیغات نتانیاهو، سیاست خارجی ترامپ از اسراییل خط نمی‌گیرد.

فلاحت پیشه درباره ابزار‌های جناح تندرو برای جلوگیری از اقدامات پزشکیان گفت: آنچه ما الان می‌بینیم، نتیجه‌ی وفاق ملی، پذیرش شکست طرف پیروز انتخابات در مقابل شکست خوردگان انتخابات بوده است. وفاق ملی به معنی پذیرش طرف پیروز در مقابل شکست خوردگان نباید باشد. پزشکیان مدیریت‌ها را به شکست خوردگان داده و وعده‌هایش نیز عملی نشده است. بزرگترین ضعف پزشکیان شکل‌گیری کابینه‌ای به شدت محافظه کار است که با نامزد‌های شکست خورده نیز می‌توانست کار کند. این مسأله باعث حاشیه نشینی هواداران جریان پیروز شده است. جریان شکست خورده که همواره تلاش داشته اگر انتخابات نتیجه‌ای برخلاف نظرشان داشته، مبتذل کردن انتخابات بود و حالا نیز نتیجه‌ی انتخابات را به ابتذال نزدیک کرده‌اند. جریان شکست خورده تمام نیرو‌های خود را به کار می‌گیرد که حتی اگر نظام این اجازه را به پزشکیان داد که تغییر انجام دهد، گروه‌های قدرت خود را به میدان بفرستد. گروه‌های قدرتی که هرچقدر کشور دچار تنش شود، از سود بیشتری بهره می‌برند.

اخبار مرتبط:
عضو مجمع تشخیص: مقامات عراقی را می‌شناسیم، پشت پرده علیه ایران با آمریکا نمی‌سازند
عضو مجمع تشخیص: مقامات عراقی را می‌شناسیم، پشت پرده علیه ایران با آمریکا نمی‌سازند

علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس انجمن دوستی ایران و عراق گفت: آنچه که از مقامات سیاسی و اقتصادی عراق می شناسیم، این است که مقامات سیاسی عراق منضبط و منسجم هستند. آنها نیروهای اصیلی هستند و این گونه نیست که پشت پرده علیه ایران با آمریکا بسازند. البته در شرایط فعلی که شاهد تلاش بیشتر آمریکا هستیم، ما باید برای خنثی کردن فشارهای آنها، تلاش بیشتری کنیم.

غضنفری، نماینده نزدیک به پایداری: قالیباف با بهانه‌های گوناگون از ابلاغ قانون حجاب سر باز می‌زند
غضنفری، نماینده نزدیک به پایداری: قالیباف با بهانه‌های گوناگون از ابلاغ قانون حجاب سر باز می‌زند

غضنفری نماینده مجلس گفت: این تحصن در اعتراض به عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب از سوی رئیس مجلس است. ۶ ماه از تأیید این قانون توسط شورای نگهبان می‌گذرد اما متأسفانه رئیس مجلس با بهانه‌های گوناگون از انجام وظیفه قانونی خود سر باز می‌زند.

جمالی‌نوبندگانی:  قیمت دلار صرفا با آمدن و رفتن یک وزیر تغییر نمی‌کند/ اقتصاد کشور در هیاهو و شعار و داد و فریاد درست نمی‌شود
جمالی‌نوبندگانی: قیمت دلار صرفا با آمدن و رفتن یک وزیر تغییر نمی‌کند/ اقتصاد کشور در هیاهو و شعار و داد و فریاد درست نمی‌شود

یک نماینده سابق درباره استیضاح وزرا در مجلس گفت: تصور می‌کنم که بحث افزایش قیمت دلار اینگونه نیست که با آمدن و رفتن یک وزیر اقتصادی خیلی تغییری در آن به وجود بیاید، چراکه قیمت ارز به عوامل و فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. در همین نشست‌های مشترکی که قوای مختلف به خصوص قوه مجریه و قوه مقننه دارند اگر در یک فضای آرام و منطقی با نظرات کارشناسی به یک راه حل مشترک برسند، خیلی بهتر است چراکه اقتصاد کشور در هیاهو و شعار و داد و فریاد درست نمی‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است