کد خبر : 324641
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۱۶ - 21:49
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رئیس کل دادگستری اصفهان: پرونده ۶ میلیارد تومانی با صلح و سازش مختومه شد

رئیس کل دادگستری اصفهان گفت:با همت کارکنان شعبه ۵۰ شورای حل اختلاف مجتمع ندامتگاهی اصفهان، شاکی ضمن گذشت در پرونده ۶ میلیارد تومانی، یک میلیارد تومان از طلب خود را بخشید.

رئیس کل دادگستری اصفهان: پرونده ۶ میلیارد تومانی با صلح و سازش مختومه شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام و المسلمین جعفری رئیس کل دادگستری استان اظهار کرد: در یک فقره پرونده با موضوع مطالبه وجه به مبلغ ۶ میلیارد تومان با مساعدت، تلاش و پیگیری‌های اعضای شعبه ۵۰ شورای حل اختلاف اصفهان، پس از چندین جلسه با صلح و سازش مختومه شد.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: در همین راستا زندانی پس از تحمل ۲۰ ماه حبس از زندان آزاد شد و شاکی ضمن پذیرش وصول مبلغ پنج میلیارد تومان از مطالبه خود در سال آینده، یک میلیارد تومان از طلب خود را نیز بخشید.

رئیس کل دادگستری استان در پایان افزود: یکی از اقدامات بسیار خوب در شوراهای حل اختلاف، تلاش برای ایجاد صلح و سازش در پرونده‌های مالی است که نتایج خوبی نیز در این رابطه به دست آمده است.

اخبار مرتبط:
باشگاه کشاورزی نوین در اصفهان تشکیل می‌شود
باشگاه کشاورزی نوین در اصفهان تشکیل می‌شود

معاون اقتصادی استاندار اصفهان گفت: برای نخستین بار، باشگاه کشاورزی نوین با محوریت توسعه محصولات گلخانه‌ای در اصفهان تشکیل می‌شود.

اخلاق و معنویت، مهم‌ترین برنامه‌های تربیتی مدارس اصفهان
اخلاق و معنویت، مهم‌ترین برنامه‌های تربیتی مدارس اصفهان

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان، گفت: تقویت اخلاق و معنویت جز مهم‌ترین برنامه‌های تربیتی و فرهنگی مدارس این استان بوده و انس با قرآن در همین راستا صورت می‌گیرد.

کشف یک دستگاه خودرو پراید سرقتی و دستگیری سارق در اردستان
کشف یک دستگاه خودرو پراید سرقتی و دستگیری سارق در اردستان

فرمانده انتظامی اردستان از کشف یک دستگاه خودروسواری پراید سرقتی و دستگیری سارق توسط مأموران پاسگاه انتظامی باقرآباد این شهرستان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است