کد خبر : 324842
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۱۷ - 21:43
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

نجات زن ۷۰ ساله از میان شعله و دود در اصفهان

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از نجات زن ۷۰ ساله از میان شعله و دود در منزلش خبر داد.

نجات زن ۷۰ ساله از میان شعله و دود در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد شریعتی اظهار کرد: ساعت ۲۳:۱۵ شب گذشته حریق منزل مسکونی در خیابان صاحب الزمان (عج) توسط شهروندان به ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی اصفهان اطلاع داده شد.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه بلافاصله آتش نشانان از ایستگاه‌های شماره ۴و ۹ به همراه افسر کشیک وقت سرآتشیار طاهری و سر آتشیار صالحی به محل حریق اعزام شدند، ابراز کرد: آتش نشانان پس از رسیدن در محل با توجه به فاصله اطفاییه ها تا محل حریق و عدم عبور اطفاییه ها جهت اطفا بیش از ۱۵۰ متر لوله کشی در شرایط سخت انجام دادند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: سرعت عمل بالا در اطفا و شناسایی کانون حریق در همان لحظات اولیه که اتاق یک منزل مسکونی بود، از گسترش آتش و سرایت شعله به دیگر نقاط منزل جلوگیری کرد. در این میان یک خانم که در میان شعله و دود گرفتار شده بود با کمک آتش نشانان نجات یافت.

وی گفت: تعدد پارک خودروها و عرض باریک گذر و همچنین عدم دسترسی به محل حریق و عدم آدرس دهی صحیح عملیات را برای آتش نشانان سخت کرده بود ولی با یاری خداوندمتعال عملیات به بهترین نحو ممکن انجام و شخص محبوس شده در آتش و دود نجات یافت.

شریعتی افزود: از شهروندان خواهشمندیم در هنگام پارک خودروها دقت نظر بیشتری داشته باشند و باز بودن مسیر را برای عبور اطفاییه ها و خودروهای امدادی در نظر بگیرند.

اخبار مرتبط:
برف و یخبندان عمومی در راه اصفهان؛ هشدار هواشناسی برای کاهش ۱۲ درجه‌ای دما
برف و یخبندان عمومی در راه اصفهان؛ هشدار هواشناسی برای کاهش ۱۲ درجه‌ای دما

اداره کل هواشناسی اصفهان درباره فعالیت سامانه ناپایداری که پایان هفته جاری وارد استان می‌شود، هشدار سطح زرد صادر کرد.

مدارس فرسوده را به فضاهای آموزشی هوشمند تبدیل می‌کنیم
مدارس فرسوده را به فضاهای آموزشی هوشمند تبدیل می‌کنیم

استاندار اصفهان گفت: نهضت ملی توسعه عدالت آموزشی در اصفهان با محوریت مدارس محله‌محور آغاز و در حال افزایش است.

احداث بیمارستان ۵۰۰ تخت‌خوابی در شهید کشوری اصفهان
احداث بیمارستان ۵۰۰ تخت‌خوابی در شهید کشوری اصفهان

مدیر درمان سازمان بیمه تامین اجتماعی استان اصفهان گفت: یکی از پروژه‌های مهم استان، ساخت بیمارستانی ۵۰۰ تخت‌خوابی در منطقه شهید کشوری است که در حال حاضر در مرحله مقدماتی ساخت قرار دارد. همچنین، ۱۱ مرکز سرپایی جدید در حال ساخت است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است