کد خبر : 325359
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۰ - 14:24
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: سقوط اسد به خاطر دور شدن از جمهوری اسلامی ایران بود

روزنامه کیهان در مطالب مختلف دلیل سقوط بشار اسد را دور شدن از ایران و همراهی و مدارا با غرب عنوان کرده است.

کیهان: سقوط اسد به خاطر دور شدن از جمهوری اسلامی ایران بود

به گزارش سایت خبری مدارا: سقوط دولت بشار اسد در سوریه همچنان مهم‌ترین خبر منقطه است و در ایران نیز به خاطر روابط خاص ایران با سوریه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. سوال اصلی که در بسیاری از تحلیل‌ها برای پاسخ به آن کوشیده می‌شود، این است که ایران چرا مانع از سقوط بشار اسد نشد و از وی حمایت جدی‌تری نکرد؟ حالا که قرار بود نظاره‌گر سقوط دولت او باشیم آن همه پول چرا خرج شد و تکلیف هزینه‌هایی که تا کنون در سوریه کرده‌ایم چه می‌شود؟

مثلا نوشته: «هزینه‌های ایران در سوریه هیچ‌گاه هدر نرفته است. چرا که چند سال قبل خطر داعش را در کنار مرز‌های خود احساس کردیم. در نتیجه هزینه دفع خطر داعش، تاکنون برای ایران امنیت به ارمغان آورده است و اگر این هزینه نمی‌شد معلوم نبود الان شرایط به چه شکلی بود.»

این روزنامه اصولگرا درباره دلایل سقوط اسد نیز نوشته: «متأسفانه ارتش سوریه به اعتبار آموزه‌های سکولار حزب بعث، غالباً فاقد انگیزه‌های دینی یا ملی قوی برای جنگیدن بوده و این در حالی است که هم برخی سران ارتش و هم برخی مقامات دولتی، از طریق کار‌های اطلاعاتی طولانی‌مدت، خلع روحیه شده یا با دشمن بسته بودند. در چنین شرایطی فارغ از شدت و ضعف عملکرد دستگاه‌های مسئول ما، دولت میزبان مقاومت، آمادگی روحی تداوم مسیر را نداشت و بنابراین ایران هم نمی‌توانست جای میزبان هزینه بدهد. هرچند که به احتمال قریب به یقین، مردم سوریه، هزینه‌های تلخ‌تر و بزرگ‌تری خواهند پرداخت.»

روزنامه کیهان در یادداشتی که موضوع اصلی آن نقد سیاست مدارا در دولت پزشکیان است، وضعیت فعلی سوریه را نتیجه مدارا با غرب دانسته و نوشته: «مدارا با دشمن این بار هم مثل تجربیات تاریخی دهه‌های گذشته چیزی جز خسارات برای ایران به ارمغان نخواهد آورد. جریان غرب‌گرا در پس این شعر و شعارها، مؤلفه‌های داخلی قدرت را تضعیف می‌کند و گام به گام مسیر پیشروی دشمن را هموار می‌سازد. این روز‌ها اخبار سوریه در صدر اخبار منطقه و حتی جهان قرار دارد؛ چه‌بسا آنجا نیز طی ماه‌های گذشته کسانی نسخه غربگرایان را تجویز کرده باشند؛ «با دشمنان مدارا» در سوریه تا مرحله آخر اجرا شد و به سقوط ۱۱ روزه دمشق رسید.»

این روزنامه در بخش دیگری آورده است: «دلایل فروپاشی سوریه را باید در درون آن کشور جست‌وجو کرد. موضوعی که در آن می‌توان هم نقش مخرب رسانه را در ترور شخصیت بشار در اذهان مردم سوریه دید و هم پروژه نفوذ و هم بی‌توجهی به مشکلات اقتصادی. گزاره‌هایی که می‌تواند درس‌آموز باشد».
«کیهان» همچنین نوشته: «هر تحلیلگر سیاسی که به حوادث سوریه در این مدت اشرافیت داشته باشد اذعان دارد یکی از دلایل مهم شکست بشار اسد و سقوط دولتش، پشت کردن به جبهه مقاومت و تمایل به غرب و کشور‌های عربی بوده است. بار دیگر ثابت شد هزینه سازش بیشتر از هزینه مقاومت است».

اخبار مرتبط:
تاریخ جدید واریز یارانه نقدی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی بهمن‌ماه
تاریخ جدید واریز یارانه نقدی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی بهمن‌ماه

براساس آخرین خبرهای منتشر شده یارانه نقدی 300 و 400 هزار تومانی بهمن‌ماه طبق ماه قبل واریز خواهد شد.

سخنگوی قوه قضاییه: زیباکلام با قرار کفالت آزاد است
سخنگوی قوه قضاییه: زیباکلام با قرار کفالت آزاد است

سخنگوی قوه قضاییه گفت: صادق زیبا کلام قبلاً با اتهام فعالیت علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به ۱۸ ماه حبس محکوم شده بود و پس از شروع حبس به دلایل پزشکی و به تشخیص پزشکی قانونی در مرخصی استعلاجی به سر می‌برد. وی اضافه کرد: در رابطه با پرونده جدید نیز که اکنون در دادسرای فرهنگ و رسانه مطرح است، وی تفهیم اتهام شده و با قرار کفالت آزاد است.

واکنش علی مطهری به حوادث بازی پرسپولیس و تراکتور: برخی جوانان و نوجوانان ما تربیت نشده‌اند / «خانواده» و «مدرسه» و «دانشگاه» و «صداوسیما» و «روحانیت» و «پلیس» در کار خود موفق نبوده‌اند
واکنش علی مطهری به حوادث بازی پرسپولیس و تراکتور: برخی جوانان و نوجوانان ما تربیت نشده‌اند / «خانواده» و «مدرسه» و «دانشگاه» و «صداوسیما» و «روحانیت» و «پلیس» در کار خود موفق نبوده‌اند

علی مطهری نماینده ادوار مجلس نوشت: سنگ‌پرانی‌ها و کور شدن یک چشم یک جوان و دشنام‌های ناموسی در حضور بانوان که در بازی پرسپولیس و تراکتور مشاهده شد، معلوم کرد که برخی از جوانان و نوجوانان ما تربیت نشده‌اند و خانواده و مدرسه و دانشگاه و صدا و سیما و روحانیت و پلیس که مربیان جامعه هستند در کار خود موفق نبوده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است