کد خبر : 325891
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۴ - 18:17
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

رنجبرزاده، نماینده مجلس: شورای عالی امنیت ملی فعلا ابلاغ قانون عفاف و حجاب را متوقف کرد

اکبر رنجبرزاده، نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در مورد چرایی ابلاغ نشدن قانون عفاف و حجاب در موعد مقرر گفت: من عضو هیات رئیسه نیستم، اما می‌دانم که شورای عالی امنیت ملی فعلاً مانع شده و متوقف شده است. وی در پاسخ به اینکه شورای عالی امنیت ملی تا چه زمانی اجرای قانون عفاف و حجاب را متوقف کرده است، اظهار کرد: من زمانش را نمی‌دانم، اما فکر کنم زمان نداده و فعلاً گفته که اجرا نشود.

رنجبرزاده، نماینده مجلس: شورای عالی امنیت ملی فعلا ابلاغ قانون عفاف و حجاب را متوقف کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرآنلاین: ابلاغ قانون عفاف و حجاب متوقف شد؟ زمزمه ها و برخی خبرها حکایت از آن دارد که پاسخ به این سوال مثبت است اما علت چه بود.

قانون عفاف و حجاب در موعد مقرر ابلاغ نشد و البته تا زمان نوشتن این گزارش هم هنوز ابلاغ نشده است، اما چرا قالیباف برخلاف آنچه گفته بود عمل کرد و بازدید از پشت صحنه سریال های «سلمان فارسی» و «موسی کلیم الله» را به ابلاغ قانون عفاف و حجاب ترجیح داد؟
پیش از این عباس سلیمی نمین از جمله چهره های اصولگرای شناخته نزدیک به قالیباف  پیش بینی کرده بود که این قانون ابلاغ نشود، علی نیکزاد نایب رئیس مجلس نیز در گفتگویی که صبح امروز  گمانه توافق را مطرح کرد.
نیکزاد همچنین به مسکوت ماندن قانون عفاف و حجاب براساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی اشاره کرد اما این را هم گفت که نمی داند که شورای عالی امنیت ملی چه زمانی را به عنوان پایان وقت مسکوت ماندن قانون عفاف و حجاب در نظر گرفته است.
خبرآنلاین در گپ و گفتی با برخی دیگر از نمایندگان مجلس این موضوع را پیگیری کرد.  اکبر رنجبرزاده به خبرگزاری خبرآنلاین می گوید ابلاغ قانون با نظر شورایعالی امنیت ملی فعلا به تعویق افتاده است.
یک منبع آگاه هم این گزاره را تایید می کند.
منبع آگاه: دولت و مجلس درباره قانون عفاف و حجاب توافق کردند
یک نماینده نزدیک به هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی که خواست نامش افشا نشود، درباره اینکه توافق میان قالیباف و پزشکیان برای ابلاغ نکردن قانون عفاف و حجاب صحت دارد یا خیر، گفت: دولت ان قلت هایی دارد و مجلس هم پذیرفته که دولت اصلاحات مدنظر خود را در قالب لایحه به مجلس بدهد و بعد نمایندگان بتوانند کاری که باید انجام شود، را انجام دهند.
وی در پاسخ به این سوال که «آیا در مورد ابلاغ نشدن قانون عفاف و حجاب میان دولت و مجلس توافق صورت گرفته است؟» تصریح کرد: بله.
رنجبرزاده: شورایعالی امنیت ملی ابلاغ قانون عفاف و حجاب را متوقف کرد
اکبر رنجبرزاده، نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در مورد چرایی ابلاغ نشدن قانون عفاف و حجاب در موعد مقرر گفت: من عضو هیات رئیسه نیستم اما می دانم که شورای عالی امنیت ملی فعلاً مانع شده و متوقف شده است.
وی گفت: از آنجایی که این شورا بالاترین رکن تصمیم گیر درباره مسائل امنیتی کشور است، تصمیم گرفتند این اتفاق بیافتد و همه تابع مسیر و چارچوب های قانونی در کشور هستیم.
وی در پاسخ به اینکه شورای عالی امنیت ملی تا چه زمانی اجرای قانون عفاف و حجاب را متوقف کرده است، اظهار کرد: من زمانش را نمی دانم اما فکر کنم زمان نداده و فعلاً گفته که اجرا نشود. در حقیقت تصمیم شورای عالی امنیت ملی این است که به لحاظ مصالح و مسائلی که آنها تشخیص دادند، فعلا اجرا نشود، بالاخره آن هم یک مسیر قانونی است، اگر چه همه مصوباتی که تا الان قانون شده توسط رئیس مجلس ابلاغ شده اما مافوق همه قوانین بحث مصلحت و امنیت کشور است که وقتی شورا این تصمیم را گرفته، قطعاً همگان متفق به تصمیم شورای عالی امنیت هستند.
رنجبرزاده در واکنش به اینکه آیا شورای عالی امنیت ملی هفته گذشته و در خلال بررسی لایحه بودجه توقف اجرای قانون عفاف و حجاب را اعلام کرده؟، خاطرنشان کرد: من اطلاع ندارم چه زمانی اما اخباری که ما دریافت کردیم، این است.
یوسفی: اصلاحیه دولت جلوی ابلاغ قانون حجاب را نمی گیرد
مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت از ابلاغ یا عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب، گفت: جزئیات را نمی دانم و اطلاعاتم به همان اندازه است که صحبت شده است. من تا الان خبر جدیدی نشنیدم.
وی در پاسخ به اینکه اصلاحیه دولت برای اصلاح قانون عفاف و حجاب می تواند مانع ابلاغ آن شود یا خیر، افزود: اطلاع ندارم. اگر اصلاحیه بدهند، قانون اصلاح می شود اما جلوی ابلاغ را نمی گیرد، از طرفی دولت تا الان چیزی ارسال نکرده است ولی در مورد همه قوانین رویه به این ترتیب است که قانون ابلاغ می شود و بعداً با لایحه و یا حتی طرح درخواست اصلاح آن قانون را داد.این موارد شامل همه قوانین می شود اما جزئیاتی از این موارد نمی دانم و دولت هم  حداقل رسماً مورد جدیدی به مجلس اعلام نکرده است.
اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: عموم اشخاص حقیقی و حقوقی از سال ۱۴۰۴ می‌توانند خودرو وارد کنند
نماینده مجلس: عموم اشخاص حقیقی و حقوقی از سال ۱۴۰۴ می‌توانند خودرو وارد کنند

سخنگوی کمسیون تلفیق بودجه با بیان این که در مصوبه بودجه ۱۴۰۴، آزادسازی واردات خودرو به عنوان یک راهکار جایگزین انتقال پول به داخل کشور توسط تولیدکنندگان و صادرکنندگان در نظر گرفته شده است، گفت: با مصوبه اخیر مجلس در فرآیند بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴، عموم اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند از سال آینده خودرو وارد کنند. البته حتما باید سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی به گونه‌ای شفاف شود که امکان سوءاستفاده از شماره ملی اشخاص و خرید و فروش کارت ملی در فرآیند واردات خودرو به حداقل برسد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: قانون عفاف و حجاب تا اول دی ابلاغ خواهد شد
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: قانون عفاف و حجاب تا اول دی ابلاغ خواهد شد

اخلاقی امیری با اشاره به مصاحبه اخیر شهرام دبیری، معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب و درخواست دولت چهاردهم برای عدم ابلاغ این قانون از سوی رئیس مجلس عنوان کرد: همان طور که پیشتر عنوان شده بود، قانون عفاف و حجاب قرار بود در اواخر آذرماه ابلاغ شود، اما به دلیل تعطیلی این هفته مجلس شورای اسلامی این قانون در ابتدای هفته آینده یعنی اول دی به دولت چهاردهم ابلاغ خواهد شد.

ماجرای ادعای پناهندگی یک مقام سپاه به آمریکا چیست؟
ماجرای ادعای پناهندگی یک مقام سپاه به آمریکا چیست؟

فارس نوشت: در جدیدترین شایعه، برخی رسانه‌های ضدایرانی مدعی شدند که تعداد ۱۰ ایرانی (۶ مستشار ایرانی سپاه و ۴ کارمند سفارت) در سوریه باقی ماندند و آمریکا گفته نمی‌تواند آنها را به ایران تحویل دهد. در ادامه این ادعا آمده سفارت آمریکا در لبنان علت تحویل ندادن را درجه سرتیپی یکی از نیرو‌های قدس و اعلام پناهندگی او عنوان کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است