کد خبر : 327375
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۰۴ - 15:40
دسته‌بندی : برگزیده ها، فرهنگی
چاپ

محسن تنابنده اظهارات سعید حدادیان را تکذیب کرد

تنابنده در واکنش اظهارات مداح مشهور گفت: من در هیچ جایی نگفته ام که «فقط ۴ نفر به من زنگ زده اند». اغلبِ اهالی فرهنگ و هنر و مردم کوچه و خیابان، هر وقت با من مواجه شده‌اند، نسبت به سریال «پایتخت» لطف داشته‌اند.

محسن تنابنده اظهارات سعید حدادیان را تکذیب کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: محسن تنابنده، بازیگر، طراح و سرپرست نویسندگان سریال «پایتخت» به اظهارات اخیر سعید حدادیان واکنش نشان داد.

اخیرا ویدیویی از سعید حدادیان مداح منتشر شده که می‌گوید «به محسن تنابنده زنگ زدم و گفتم این سریال پایتخت عالی است. محسن تنابنده گفت فقط ۴ نفر از من تشکر کردند: آقای حاتمی‌کیا، رخشان بنی‌اعتماد، گوگوش و شما!»

تنابنده در واکنش به این اظهارات گفت: من در هیچ جایی نگفته ام که «فقط ۴ نفر به من زنگ زده اند». اغلبِ اهالی فرهنگ و هنر و مردم کوچه و خیابان، هر وقت با من مواجه شده‌اند، نسبت به سریال «پایتخت» لطف داشته‌اند.

او افزود: عمده‌ی هنرمندان معمولاً از ساخت سریال «پایتخت» راضی بوده‌اند و از آن تمجید کرده‌اند. حتما ایراداتی هم به آن داشته‌اند، اما به نسبت زمان و شرایطی که برای ساخت سریال در تلویزیون وجود دارد، از آن راضی بوده‌اند.

وی ادامه داد: در بحث فصل جدید، چندین نظرسنجی برگزار شد که اگر مردم رضایت دارند، این سریال بار دیگر تولید شود. نتیجه این نظرسنجی‌ها نشان داد که ۹۷ درصد موافق ساخت فصل جدید «پایتخت» بودند.

تنابنده تاکید کرد: بنابراین «پایتخت» بنابر رضایت مردم ساخته می شود، نه سفارش مجموعه خاصی. این مجموعه صرفاً براساس نظرات مردمی، تداوم یافته و هرگز سفارش جایی یا سازمانی نبوده است.

اخبار مرتبط:
ظریف: حالا توپ در زمین آمریکاست
ظریف: حالا توپ در زمین آمریکاست

ظریف در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: هیئت ایرانی، به رهبری وزیر خارجه عراقچی، پیش از این توانایی و عزم خود را برای رسیدن به توافقات سودمند متقابل ثابت کرده است.

تابلوهای جنجالی شهرداری درباره اسرائیل؛ برین به جهنم!
تابلوهای جنجالی شهرداری درباره اسرائیل؛ برین به جهنم!

تصاویر ثبت شده توسط شهروندان را از تابلو‌های شهرداری در متروی تهران را مشاهده می‌کنید.

برکناری مدیرعامل هلال احمر لرستان به علت استفاده از هلی‌کوپتر این سازمان برای خشک‌کردن زمین فوتبال/ سرپرست جدید تعیین شد
برکناری مدیرعامل هلال احمر لرستان به علت استفاده از هلی‌کوپتر این سازمان برای خشک‌کردن زمین فوتبال/ سرپرست جدید تعیین شد

با حکم پیر حسین کولیوند، مدیرعامل جمعیت هلال احمر ایران، سید عباس پورهاشمیان به‌عنوان سرپرست جمعیت هلال احمر لرستان منصوب شد. تاکنون مسئولیت جمعیت هلال احمر لرستان برعهده محمد قدمی بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است