کد خبر : 332417
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - 10:39
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

بازارهای جدید برای فرش دستبافت اصفهان ایجاد شود

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در دیدار با استاندار اصفهان بر لزوم بهره‌برداری از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های مختلف، به ویژه فرش دستبافت، تأکید کرد.

بازارهای جدید برای فرش دستبافت اصفهان ایجاد شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدباقر علیخانی در دیدار با استاندار اصفهان از رضایت عمومی نسبت به عملکرد مدیریت استان اصفهان خبر داد و اظهار کرد: در سفر به استان اصفهان، شاهد بودیم که بسیاری از افراد از رویکردها و پیگیری‌های استاندار اصفهان ابراز رضایت کردند. این نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر و مؤثر در راستای بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی استان است.

به نوشته مهر؛ وی با تأکید بر اهمیت ویژه استان اصفهان برای کشور، افزود: هدف ما در این سفر، شناسایی و پیگیری مشکلات موجود در استان است تا بتوانیم به حل آن‌ها کمک کنیم. ما به دنبال ایجاد یک فضای مناسب برای تولید و سرمایه‌گذاری هستیم که در نهایت به رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی منجر شود.

وی همچنین به ظرفیت‌های غنی استان اصفهان در حوزه فرش دستبافت اشاره کرد و گفت: استان اصفهان به عنوان یکی از مراکز مهم تولید فرش دستبافت در کشور شناخته می‌شود. افراد توانمندی از این استان در خارج از کشور حضور دارند که می‌توانند به عنوان سفیران فرهنگی و اقتصادی عمل کنند. ما باید از این ظرفیت‌ها به نحو احسن بهره‌برداری کنیم و با ایجاد ارتباطات مؤثر، بازارهای جدیدی برای محصولات فرش دستبافت اصفهان ایجاد کنیم.

علیخانی تأکید کرد که ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور آماده است تا با همکاری مسئولان محلی، به حل مشکلات و چالش‌های موجود در استان اصفهان بپردازد و زمینه‌ساز توسعه پایدار این استان باشد.

اخبار مرتبط:
تکلیف بدهی معوقه ذوب‌آهن اصفهان به تامین اجتماعی مشخص شد
تکلیف بدهی معوقه ذوب‌آهن اصفهان به تامین اجتماعی مشخص شد

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور از تقسیط بدهی معوقه شرکت ذوب آهن به بیمه تامین اجتماعی در این ستاد خبرداد.

«نخستین کنفرانس ملی کاربرد هوش‌مصنوعی در کنترل ترافیک» در اصفهان برگزار می‌شود
«نخستین کنفرانس ملی کاربرد هوش‌مصنوعی در کنترل ترافیک» در اصفهان برگزار می‌شود

«نخستین کنفرانس ملی دوسالانه کاربرد هوش‌مصنوعی در کنترل ترافیک» ششم تا هشتم اسفندماه سال جاری به میزبانی اصفهان برگزار می‌شود.

کلنگ زنی و بهره برداری از ۱۰ پروژه راهداری اصفهان
کلنگ زنی و بهره برداری از ۱۰ پروژه راهداری اصفهان

آئین کلنگ زنی و بهره برداری از ۱۰ پروژه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان همزمان با دهه فجر با حضور رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است