کد خبر : 332514
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - 12:46
دسته‌بندی : برگزیده ها
چاپ

حمله تند کیهان به سخنگوی دولت؛ نمی‌دانید سپاه و حزب‌الله و حماس و انصارالله هم در فهرست گروه‌های تروریستی است

روزنامه کیهان با انتقاد از موضع فاطمه مهاجرانی درباره تصویب دو معاهده پالرمو و CFT نوشت: با پذیرش CFT باید اصلی‌ترین کانون‌های قدرت نظام را تعطیل کنیم.

حمله تند کیهان به سخنگوی دولت؛ نمی‌دانید سپاه و حزب‌الله و حماس و انصارالله هم در فهرست گروه‌های تروریستی است

به گزارش سایت خبری مدارا: بحث پیوستن به FAFT این روز‌ها داغ است و همه منتظرند که ببینند بالاخره مجمع تشخیص مصلحت نظام که با پیگیری پزشکیان و دستور رهبری یک بار دیگر بررسی این موضوع را در دستور کار قرار داده است، چه تصمیم خواهد گرفت.

در این بین از مسئولان گرفته تا کارشناسان و متخصصان درباره اهمیت این موضوع سخن می‌گویند. مثلا فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت گفته که باید به دنیا ثابت کنیم از گروه‌های تروریستی حمایت نمی‌کنیم.

روزنامه کیهان، اما از این موضع سخنگوی دولت عصبانی است و در ستون گفت و شنود خود با یادآوری این موضوع که سپاه پاسداران و حزب‌الله و حماس و انصارالله نیز در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دارند، نوشت:

گفت: خانم مهاجرانی، سخنگوی دولت گفته است باید دو معاهده پالرمو و CFT از گروه ویژه اقدام مالی (FATF) را بپذیریم تا ثابت کنیم که پولشویی نمی‌کنیم (!) و ثابت کنیم که از گروه‌های تروریستی حمایت نمی‌کنیم (!).

گفتم: برای پالرمو که موضوع آن پولشویی است خودمان قانون مستحکمی داریم. اما، درباره CFT که موضوع آن عدم حمایت از تروریسم است، ایشان نفرموده‌اند که قرار است به چه کسانی و کدام مرکز و سازمانی و کدام کشور ثابت کنیم که ما از گروه‌های تروریست حمایت نمی‌کنیم؟!

گفت: چه عرض کنم؟! باید به آمریکا و اروپا که خودشان آشکارا و رسماً از همه گروه‌های تروریستی، نظیر داعش و تحریر‌الشام و سازمان منافقین و رژیم وحشی صهیونیستی و‌… حمایت می‌کنند ثابت کنیم که ما حامی تروریسم نیستیم؟!

گفتم: یعنی خانم سخنگو نمی‌داند که از نگاه FATF، سپاه پاسداران و حزب‌الله و حماس و انصارالله هم در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دارند؟! و با پذیرش CFT باید اصلی‌ترین کانون‌های قدرت نظام را تعطیل کنیم و به دشمنان خونخوار اجازه بدهیم ایران را هزار بار شخم بزنند و مردم این مرز و بوم را قتل‌عام
کنند؟!

گفت: کاش خانم سخنگو قبل از آن که نظر برخی از مدعیان اصلاحات اطراف رئیس جمهور را منتقل کند، درباره FATF و بخش CFT مطالعه می‌کردند و…!

گفتم: شخصی با ناراحتی و پشیمانی می‌گفت؛ کاش به حرف پدرم گوش کرده بودم! پرسیدند پدرتان چه گفته بود؟ گفت؛ چه می‌دانم چی می‌گفت؟! گفتم که گوش نکردم!

اخبار مرتبط:
تاریخ جدید واریز یارانه نقدی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی بهمن‌ماه
تاریخ جدید واریز یارانه نقدی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی بهمن‌ماه

براساس آخرین خبرهای منتشر شده یارانه نقدی 300 و 400 هزار تومانی بهمن‌ماه طبق ماه قبل واریز خواهد شد.

سخنگوی قوه قضاییه: زیباکلام با قرار کفالت آزاد است
سخنگوی قوه قضاییه: زیباکلام با قرار کفالت آزاد است

سخنگوی قوه قضاییه گفت: صادق زیبا کلام قبلاً با اتهام فعالیت علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به ۱۸ ماه حبس محکوم شده بود و پس از شروع حبس به دلایل پزشکی و به تشخیص پزشکی قانونی در مرخصی استعلاجی به سر می‌برد. وی اضافه کرد: در رابطه با پرونده جدید نیز که اکنون در دادسرای فرهنگ و رسانه مطرح است، وی تفهیم اتهام شده و با قرار کفالت آزاد است.

واکنش علی مطهری به حوادث بازی پرسپولیس و تراکتور: برخی جوانان و نوجوانان ما تربیت نشده‌اند / «خانواده» و «مدرسه» و «دانشگاه» و «صداوسیما» و «روحانیت» و «پلیس» در کار خود موفق نبوده‌اند
واکنش علی مطهری به حوادث بازی پرسپولیس و تراکتور: برخی جوانان و نوجوانان ما تربیت نشده‌اند / «خانواده» و «مدرسه» و «دانشگاه» و «صداوسیما» و «روحانیت» و «پلیس» در کار خود موفق نبوده‌اند

علی مطهری نماینده ادوار مجلس نوشت: سنگ‌پرانی‌ها و کور شدن یک چشم یک جوان و دشنام‌های ناموسی در حضور بانوان که در بازی پرسپولیس و تراکتور مشاهده شد، معلوم کرد که برخی از جوانان و نوجوانان ما تربیت نشده‌اند و خانواده و مدرسه و دانشگاه و صدا و سیما و روحانیت و پلیس که مربیان جامعه هستند در کار خود موفق نبوده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است