کد خبر : 333054
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - 15:12
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

بوربور، فعال اصولگرا: آدم‌های اطراف پزشکیان به دنبال براندازی نظام هستند

بوربور گفت: شما به آدمی که سوسابقه دارد، پست دادید و یک پست نه 3 پست دادید. خلاف شرع و قانون است.

بوربور، فعال اصولگرا: آدم‌های اطراف پزشکیان به دنبال براندازی نظام هستند

به گزارش سایت خبری مدارا: دیدبان نوشت: حبیب الله بوربور، دبیر کل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی گفت: بهعنوان رئیس فراکسیون اصولگرایان خانه احزاب، با آقای پزشکیان، همین یکی، دو ماه پیش جلسه داشتم، گفتم: «آقای پزشکیان! شما تنها کسی هستید که از او دفاع و تأیید شده، شما هستید. آقای خامنه‌ای گفته: «موفقیت شما، موفقیت نظام و شکستت، شکست نظام است.» این تاییدی که برای شما انجام داده برای هیچ کسی انجام نداده است.

به ایشان گفتم: «آقا همچنین پشتوانه‌ای به شما داده است. اما آقا در همان جلسه ۳ حرف دیگر هم به شما زده است. گفته از بن دندان به نظام اعتقاد داشته باشید. اما آدمهایی که شما دور و برت گذاشتی، از بن دندان با نظام مخالف‌اند. امام و آقا فرمودند، خلاف قانون، خلاف شرع است. شما به آدمی که سوسابقه دارد، پست دادید و یک پست نه ۳ پست دادید. خلاف شرع و قانون است.» به آقای پزشکیان گفتم و به نظرم کسی جرات نمی‌کند از این حرف‌ها بزند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اخبار مرتبط:
آذر منصوری: چرا عده‌ای بدون مجوز و آزادانه هرجایی تجمع و میتینگ برگزار می‌کنند اما جانبازان بازداشت می شوند
آذر منصوری: چرا عده‌ای بدون مجوز و آزادانه هرجایی تجمع و میتینگ برگزار می‌کنند اما جانبازان بازداشت می شوند

آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات در واکنش به بازداشت گسترده مخالفان حصر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد نوشت: چرا عده‌ای بدون مجوز و آزادانه هرجایی تجمع و میتینگ برگزار می‌کنند؟! اما جمعی دیگر که از قضا از ایثارگران و جانبازان کشورند قبل از برگزاری تجمعی مسالمت آمیز بازداشت می شوند؟

حسین راغفر: دلار به بالای ۱۱۰ هزار تومان می‌رسد / دولت در حال حاضر ارزی ندارد که بخواهد ارزپاشی کند
حسین راغفر: دلار به بالای ۱۱۰ هزار تومان می‌رسد / دولت در حال حاضر ارزی ندارد که بخواهد ارزپاشی کند

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا گفت: دولت در حال حاضر ارزی ندارد که بخواهد ارزپاشی کند. ارزپاشی‌ها را قبلا انجام داده‌اند و منافع ملی قربانی منافع الیگارش‌ها و مافیاها شده است و ارزی وجود ندارد که بخواهند با آن، بازار را مدیریت کنند. دولت کاره‌ای نیست، به نظر من، باید به مسئولین اصلی کشور این اخطارها و هشدارها را بدهند که ادامه این وضع، پایه‌های سیاسی کشور را تخریب خواهد کرد.

سیدحسن خمینی: اگر کاری باعث بی‌دین شدن مردم شود، مأمور به انجام آن وظیفه نیستیم
سیدحسن خمینی: اگر کاری باعث بی‌دین شدن مردم شود، مأمور به انجام آن وظیفه نیستیم

سید حسن خمینی گفت: کار عاقلانه در نسبت با هدف معلوم می‌شود، اما نتیجه را نمی‌توانیم از پیش مشخص کنیم و آیه «لَیسَ لِلإِنسانِ إِلّا ما سَعیٰ» نیز بیانگر همین نکته است. پس ما مأمور به هدف هستیم، اما مأمور به نتیجه نیستیم. اگر کاری به نتیجه نمی‌رسد مأمور به انجام وظیفه نیستیم. مثلا اگر کاری منجر به دین دار شدن مردم نشود و باعث بی دین شدن آنها شود، مأمور به انجام آن وظیفه نیستیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است