کد خبر : 334194
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ - 13:09
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

ماجرای زن تهرانی که ۲ شوهر رسمی داشت

پرونده‌ای عجیب و غیرمنتظره در دادسرای تهران تشکیل شده که در آن زنی با برنامه‌ریزی حساب‌شده، همزمان با دو مرد ازدواج کرده است. این ماجرا زمانی برملا شد که شوهر دوم این زن، پس از مشکوک شدن به رفتارهای او، تصمیم گرفت او را تعقیب کند.

ماجرای زن تهرانی که ۲ شوهر رسمی داشت

به گزارش سایت خبری مدارا: پرونده‌ای عجیب و غیرمنتظره در دادسرای تهران تشکیل شده که در آن زنی با برنامه‌ریزی حساب‌شده، همزمان با دو مرد ازدواج کرده است. این ماجرا زمانی برملا شد که شوهر دوم این زن، پس از مشکوک شدن به رفتارهای او، تصمیم گرفت او را تعقیب کند.

مرد که «فرهاد» نام دارد، پس از مدتی تعقیب، متوجه شد که همسرش مقابل خانه‌ای توقف کرده و با استفاده از کلید، در را باز کرده و وارد آن شده است. او که از این موضوع متعجب شده بود، از همسایه‌ها در مورد ساکنان خانه پرس‌وجو کرد. همسایه‌ها که از حقیقت ماجرا بی‌خبر بودند، به فرهاد گفتند که این زن همراه با شوهرش از مدت‌ها قبل در این خانه زندگی می‌کند.

اسناد رسمی ازدواج خود را به مأموران ارائه داد. در همین حال، فرهاد نیز مدارک ازدواج خود را به پلیس نشان داد و ادعا کرد که این زن، همسر شرعی و قانونی او نیز هست.

با فاش شدن این موضوع، پلیس تحقیقات خود را آغاز کرد. زن ۴۲ ساله که «سهیلا» نام دارد، در بازجویی‌های اولیه اعتراف کرد که سیم‌کارت شوهر اولش را در اختیار داشته و با استفاده از آن، درخواست طلاق غیابی داده است. او با کمک چند نفر دیگر و شهادت آنان، موفق شده بود حکم طلاق را دریافت کند، بدون اینکه همسر اولش از این موضوع اطلاعی داشته باشد. پس از دریافت طلاق، او با مرد دیگری آشنا شده و ازدواج کرده بود.

سهیلا به مأموران گفت که هنگام ازدواج مجدد، شرط گذاشته بود که شاغل باشد و چند روز در هفته به بهانه رفتن به محل کار، در واقع به خانه همسر اولش بازمی‌گشته است.

او دلیل این اقدام خود را مشکلات مالی عنوان کرده است.

پس از افشای این ماجرا، هر دو شوهر این زن علیه او شکایت کردند و پرونده برای بررسی بیشتر در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.

اخبار مرتبط:
رئیس قوه قضائیه: عده‌ای به اسم انقلابی‌گری، بعضاً به تخریب و منکوب کردن دیگران مشغول می‌شوند
رئیس قوه قضائیه: عده‌ای به اسم انقلابی‌گری، بعضاً به تخریب و منکوب کردن دیگران مشغول می‌شوند

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، طی سخنانی در نشست با طلاب و روحانیون ستاد قوه قضاییه، ضمن اشاره به اهداف برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی در دوره تحول و تعالی قضایی، اظهار کرد: هدف ما از برپایی این قبیل نشست‌ها، استعدادیابی، هم‌اندیشی و تضارب آراست. در مرحله بعد باید به همکاری و هم‌ افزایی برسیم. برای تحمل بار مسئولیت سنگینی که بر دوش داریم نیاز به همکاری و هم‌افزایی داریم.

وزیر آموزش و پرورش: رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل صحیح نیست
وزیر آموزش و پرورش: رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل صحیح نیست

وزیر آموزش و پرورش گفت: رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل صحیح نیست؛ تعدادی از این ارقام در خارج از کشور تعدادی در مدارس دینی، تعدادی معلول و تعدادی علاقه‌ای به درس خواندن ندارند. جذب بازماندگان از تحصیل در ابتدایی برای ما مهم است و هرگز نباید کوتاهی کنیم.

دبیر ستاد امر به معروف قم: شبکه‌های اجتماعی خارجی و شبکه نمایش خانگی تهدید نرم‌افزاری‌اند / رفع فیلترینگ یعنی خلع سلاح خودی پس از فیلترینگ ۱۴۰۱
دبیر ستاد امر به معروف قم: شبکه‌های اجتماعی خارجی و شبکه نمایش خانگی تهدید نرم‌افزاری‌اند / رفع فیلترینگ یعنی خلع سلاح خودی پس از فیلترینگ ۱۴۰۱

دبیر ستاد امر به معروف قم در یادداشتی نوشت: تلاش برای رفع فیلتر شبکه‌های اجتماعی متعلق به دشمن درحالیکه نمونه‌های مشابه داخلی از جهاتی قوی‌تر از سکوی خارجی بوده و یا لااقل امکان بهبود وضعیت را دارند یعنی تجهیز تمام و کمال دشمن.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است