به گزارش سایت خبری مدارا: شهرام رفیع در تشریح جزئیات این خبر گفت: با توجه به شیوع سکته مغزی مردم باید علائم سکته مغزی را بشناسند، زیرا مهمترین مشکل ما در این زمینه نا آگاهی مردم است. ناتوانی سکته مغزی از سکته قلبی بیشتر و از شایعترین علت ناتوانی است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به عدم اطلاع حداقل نیمی از افراد از ابتلای خون به فشارخون بالا، خاطرنشان کرد: افراد ۳۰ سال به بالا باید مرتباً فشارخون خود را چک کنند و منتظر علامت یا بروز سکته مغزی نباشند.
فلوشیب سکته مغزی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بهترین زمان رسیدگی به سکته مغزی را تا چهار و نیم ساعت پس از بروز سکته دانست و گفت: در این زمان میتوان دارو تزریق کرد که متاسفانه بسیاری از بیماران دیر مراجعه میکنند.
وی تاکید کرد: افراد باید در صورت مشاهده علائمی مانند عدم تعادل ناگهانی بدن، اختلال دید ناگهانی، عدم قرینگی لب و ناتوانی یک سمت بدن به مراکز درمانی مراجعه کنند گرچه بهتر است با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند.
متخصص مغز و اعصاب و فلوشیب سکته مغزی با بیان اینکه شیوع سکته مغزی در کشور سالانه تقریبا ۱۵۰ بیمار در ۱۰۰ هزار نفر است، گفت: سالانه هشت هزار بیمار سکته مغزی در سطح خوزستان داریم.
متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز یادآور شد: شعارهای مهمی در خصوص سکته مغزی طراحی شده که «صدای سکته مغزی را بشنوید»، «برای درمان علائم سکته مغزی ثانیه را بشمارید»، «درمان نوین و حیات بخش سکته مغزی از راه دور و درمان سکته حاد مغزی در ساعت اول نجات بخش است» از مهمترین آنهاست.