کد خبر : 334761
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۰۳ - 03:25
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

توراپراتورهای جهانی اصفهان را در سطح بین‌المللی معرفی می‌کنند

استاندار اصفهان گفت: اصفهان را با استفاده از ظرفیت حضور توراپراتورها به عنوان یک مقصد گردشگری برای مردم جهان معرفی می‌کنیم.

توراپراتورهای جهانی اصفهان را در سطح بین‌المللی معرفی می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی جمالی‌نژاد در حاشیه گردهمایی ۱۰۰ توراپراتور در اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بنا داریم که در چندین گام اصفهان را به هاب گردشگری تبدیل کنیم؛ در این راستا باید از توراپراتورها و تورگردانان جهان دعوت کرده و با استفاده از آنها، اصفهان را به جهان معرفی کنیم.

به نوشته مهر؛ وی افزود: در این راستا گام به گام با این افراد پیش رفته و ارتباط خوبی با سازمان جهانی گردشگری برقرار کرده‌ایم؛ برای برخی مهمانان خود برنامه‌هایی تدوین کردیم تا به صورت ویژه از آنها پذیرایی نمائیم.

استاندار اصفهان ادامه داد: همکاران ما در مدیریت استان، اداره‌کل میراث فرهنگی و اتاق بازرگانی اقدامات ارزشمندی را در این رابطه به انجام رسانده‌اند.

وی با بیان اینکه همه هدف ما معرفی داشته‌های اصفهان است، عنوان کرد: در تلاشیم تا با معرفی ظرفیت‌های موجود در اصفهان، گردشگران را به سمت کشور و استان خود روانه کنیم.

جمالی‌نژاد افزود: در کشور ایران ظرفیت گونه‌های متفاوت گردشگری وجود دارد اما بسیاری از این ظرفیت‌ها تاکنون معرفی نشده‌اند؛ به عنوان مثال گردشگری طبیعی علی‌رغم ظرفیت بی‌نظیری که دارد به‌طور شایسته به آن پرداخته نشده است.

وی تأکید کرد: تمام هدف ما آن است که بتوانیم اقتصاد گردشگری را احیا کرده و در کنار آن با ارتقا اولویت‌های دیگر استان، توسعه را در اصفهان رقم بزنیم.

اخبار مرتبط:
اعتبارات عمرانی و مرمتی میراث فرهنگی اصفهان ۲ برابر شد
اعتبارات عمرانی و مرمتی میراث فرهنگی اصفهان ۲ برابر شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از رشد ۲ برابری اعتبارات عمرانی و مرمتی میراث فرهنگی در سال جاری خبرداد.

۲۷۰ پرونده شرکت‌های صادراتی نفتی رسوب شده اصفهان تعیین تکلیف شد
۲۷۰ پرونده شرکت‌های صادراتی نفتی رسوب شده اصفهان تعیین تکلیف شد

معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان گفت: بیش از ۲۷۰ پرونده شرکت‌های صادراتی فرآورده‌های نفتی رسوب شده از سال ۱۳۹۴ استان اصفهان تعیین تکلیف شدند.

تجهیز ۱۳۰ تقاطع اولویت دار در شهر اصفهان به سیستم برق اضطراری
تجهیز ۱۳۰ تقاطع اولویت دار در شهر اصفهان به سیستم برق اضطراری

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان از تجهیز ۱۳۰ تقاطع اولویت دار در شهر اصفهان به سیستم برق اضطراری با پیگیری دستگاه قضائی استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است