کد خبر : 334797
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۰۳ - 21:30
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

فردا مدارس و ادارات اصفهان تعطیل نیست

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به نفوذ توده هوای سرد به استان از اواسط هفته، گفت: فردا شنبه مدارس و ادارات تعطیل نیست.

فردا مدارس و ادارات اصفهان تعطیل نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه‌فروش در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران اظهار کرد: شدت کاهش دما طی روز سه شنبه و چهارشنبه این هفته با کاهش ۸ تا ۱۲ درجه سانتی گراد پیش بینی گردیده و سامانه فوق به علت فقدان تغذیه رطوبتی بارش چندانی در استان نخواهد داشت.

به نوشته مهر؛ وی افزود: همچنین فردا تمامی ادارات و واحدهای آموزشی مثل روال معمول فعالیت خواهند داشت و تأکیدات لازم به مدیران انرژی دستگاه‌های اجرایی جهت رعایت صرفه جوئی در مصارف گاز و برق ابلاغ شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از تمامی مشترکین گاز در خواست کرد نسبت به تنظیم دمای وسایل گرمایشی ساختمان‌ها بر روی دمای ۱۸ درجه سانتی گراد و استفاده بهینه از انرژی برق و گاز در هفته جاری با کاهش حداقل ۲ درجه سانتی گراد دمای در ساختمان‌ها و کاهش مصارف برق در جهت تأمین پایدار گاز برای مشترکین اقدام کنند.

وی عنوان کرد: تمامی ادارات و اماکن دولتی موظف می‌باشند نسبت به روشن نمودن سیستم‌های گرمایشی یک ساعت قبل از شروع فعالیت اداری و خاموش کردن سیستم‌های گرمایشی و موتور خانه‌ها یک ساعت قبل از اتمام فعالیت اداری اقدام کنند.

شیشه‌فروش ادامه داد: به منظور پایداری جریان برق و گازخانگی و صنوف، استفاده از نور طبیعی در طول روز، صرفه جویی در مصرف برق و گاز خصوصاً در ساعات اوج مصرف برق، اجرای روش‌های پیشگیری از هدر رفت انرژی از جمله کاهش روشنایی فضاهای عمومی مثل پارکینگ و راهروها، خاموش کردن لامپ‌های اضافی نیز تأکید می‌شود.

وی ادامه داد: استفاده از گاز و برق برای گرمایشی در فضاهای باز ممنوع است و بازرسان شرکت گاز و برق با موارد تخلف برخورد خواهند کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بر ضرورت رعایت اصول ایمنی در برابر وزش باد شدید و کاهش دما. سرما زدگی با حفاظت تأسیسات و زیر ساخت‌های بخش کشاورزی و شبکه‌های آبرسانی در برابر کاهش دما و تند بادهای محلی توسط بخش‌های اجرایی و بهره برداران بخش کشاورزی تاکید کرد.

اخبار مرتبط:
کنش‌یاران و کاتالیزورها، عوامل کلیدی در جذب گردشگر برای اصفهان
کنش‌یاران و کاتالیزورها، عوامل کلیدی در جذب گردشگر برای اصفهان

رئیس مرکز پژوهش‌ها و رئیس کارگروه توسعه گردشگری شورای شهر اصفهان درباره گردهمایی بین‌المللی ۱۰۰ تور اپراتور جهان در اصفهان گفت: یکی از عوامل مؤثر در جذب گردشگر کنش‌یاران و کاتالیزورها یا همان تورگردان‌ها هستند، چرا به وسیله آنان اصفهان معرفی می‌شود.

برخورد جدی پلیس استان اصفهان با رانندگان شوتی در معابر شهری
برخورد جدی پلیس استان اصفهان با رانندگان شوتی در معابر شهری

پلیس استان اصفهان با رانندگان خودروهای شوتی عبوری از معابر درون شهری برخورد جدی‌تری آغاز کرده است، این اقدام به‌منظور افزایش امنیت جاده‌ها و کاهش حوادث جاده‌ای انجام می‌شود.

پویش درختکاری در استان اصفهان با کاشت گونه‌های کم آب
پویش درختکاری در استان اصفهان با کاشت گونه‌های کم آب

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان گفت: پویش سالانه بیش از پنج میلیون نهال و بذر در این استان با کاشت گونه‌های کم آب با مشارکت مردم و نهادهای عمومی شکل گرفته و در حال اجرا است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است