کد خبر : 335475
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۰۷ - 17:26
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

واکنش قالیباف به انتشار نطق جلسه غیرعلنی از سوی رسایی: جلسه با رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد محرمانه بود

رئیس مجلس در پاسخ به تذکر حمید رسایی در خصوص اینکه جلسه هفته گذشته مجلس با حضور رئیس جمهور و وزیر اقتصاد براساس آیین‌نامه غیرعلنی نبود، گفت: آن جلسه حتما محرمانه و غیرعلنی بود.

واکنش قالیباف به انتشار نطق جلسه غیرعلنی از سوی رسایی: جلسه با رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد محرمانه بود

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت : حمید رسایی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، ۷ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر ناظر بر ماده ۷۵ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: براساس ماده ۷۵ اگر به نماینده‌ای تصریحا و یا تلویحا نسبتی داده شود آن نماینده حق دفاع دارد و امروز آقای زارعی نفر سومی بود که در خصوص بنده اظهار نظر کردند و در روزهای گذشته دو نماینده دیگر نیز اظهاراتی داشتند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: سه نفر از نمایندگان گفتند که رسایی جلسه غیرعلنی را منتشر کرده و کار خلاف قانون انجام داده و من در این باره آیین‌نامه را می‌خوانم تا شما به عنوان یک فرد عادل قضاوت کنید؛ در آن روز خاص جلسه غیرعلنی که در آیین‌نامه آمده باشد ما نداشتیم در حالی که در آیین‌نامه ما فقط یک جلسه غیرعلنی داریم که شرح و توضیح آن در قانون ۱۰۲ آمده است و اگر شما ماده دیگری درباره جلسه غیرعلنی می‌شناسید، اعلام کنید و در این ماده نیز آمده است در صورت اضطرار که رعایت امنیت کشور ایجاب کند به تقاضای کتبی رئیس جمهور و یکی از وزرا و یا ۱۰ نماینده جلسه غیرعلنی تشکیل می‌شود و در این صورت تقاضا کننده جلسه غیرعلنی دلایل خود را مطرح می‌کند و پس از آن رای‌گیری می‌شود و اگر این جلسه بخواهد منتشر شود نمایندگان باید اظهار نظر کنند و اگر این موضوع رأی آورد، مشروح آن منتشر می‌شود.

نماینده مردم تهران تصریح کرد: من در آن جلسه خاص نطق سه دقیقه‌ای خود را منتشر کردم و البته آن جلسه، جلسه غیرعلنی آیین‌نامه‌ای نبود، پس انتشار محتوای آن جلسه اشکالی نداشت.

در پاسخ به این تذکر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آن جلسه، حتما جلسه محرمانه و غیرعلنی بود و دلیل آن این است که اعلام شده بود.

اخبار مرتبط:
دستگیری ۶ نفر از اعضای جیش العدل در چابهار
دستگیری ۶ نفر از اعضای جیش العدل در چابهار

فرمانداری ویژه چابهار با اشاره به درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های گروه موسوم به «جیش العدل» در این شهرستان گفت: ۶ نفر از اعضای گروهک ترویستی دستگیر شدند و یک نفر دیگر به هلاکت رسید.

عراقچی: هیچ امکان مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا وجود ندارد
عراقچی: هیچ امکان مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا وجود ندارد

وزیر امور خارجه ایران در نشست خبری مشترک با همتای روس خود گفت: در خصوص مذاکرات هسته‌ای، موضع ما روشن است. ما تحت فشار، تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد و هیچ امکان مذاکره مستقیم بین ما و آمریکا در موضوع هسته‌ای تا زمانی که فشار حداکثری به این شکل خود اعمال خواهد شد، وجود نخواهد داشت.

لاوروف و عراقچی دیدار کردند
لاوروف و عراقچی دیدار کردند

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه که به تهران سفر کرده با وزیر خارجه ایران دیدار کرد. مسائل دوجانبه و مهمترین موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی محورهای گفت و گوی ورزای خارجه دو کشور اعلام شده‌است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است