کد خبر : 336414
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۱۸ - 18:37
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

جزئیات جدید درباره یارانه و کالابرگ: دهک‌های اول تا سوم، ۵۰۰ هزار تومان اعتبار کالابرگ و ۴۰۰ هزار تومان یارانه نقدی دریافت می‌کنند

دولت با هدف حمایت از دهک‌های کم‌درآمد، طرح کالابرگ الکترونیکی را اجرا کرده است. در این طرح، یارانه‌بگیران می‌توانند ۱۱ قلم کالای اساسی را از فروشگاه‌های طرف قرارداد خریداری کنند.

جزئیات جدید درباره یارانه و کالابرگ: دهک‌های اول تا سوم، ۵۰۰ هزار تومان اعتبار کالابرگ و ۴۰۰ هزار تومان یارانه نقدی دریافت می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا: اقتصاد آنلاین نوشت: دولت با هدف حمایت از دهک‌های کم‌درآمد، طرح کالابرگ الکترونیکی را اجرا کرده است. در این طرح، یارانه‌بگیران می‌توانند ۱۱ قلم کالای اساسی را از فروشگاه‌های طرف قرارداد خریداری کنند.

طرح کالابرگ الکترونیکی به‌عنوان یکی از برنامه‌های حمایتی دولت، با هدف کمک به دهک‌های کم‌درآمد اجرا شده است. در این طرح، افرادی که مشمول دریافت یارانه هستند، می‌توانند بخشی از آن را به‌صورت اعتبار خرید کالا دریافت کنند و برای تهیه اقلام اساسی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای هایپرفامیلی استفاده کنند. این اقدام دولت با هدف افزایش قدرت خرید خانوارهای کم‌درآمد طراحی شده و امکان استفاده از یارانه برای خرید کالاهای ضروری را فراهم کرده است.

مبلغ کالابرگ و یارانه دریافتی هر دهک درآمدی

میزان این اعتبار بسته به دهک درآمدی افراد متفاوت است. دهک‌های پایین‌تر، یعنی گروه‌های کم‌درآمد جامعه، مبلغ بیشتری را به‌عنوان کالابرگ دریافت می‌کنند و بخشی از یارانه آن‌ها به‌صورت نقدی باقی می‌ماند. به این ترتیب، افراد می‌توانند هم از مزایای یارانه نقدی و هم از اعتبار ویژه خرید کالا بهره‌مند شوند.

دهک‌های اول تا سوم:  ۵۰۰ هزار تومان اعتبار کالابرگ و ۴۰۰ هزار تومان یارانه نقدی : در مجموع ۹۰۰ هزار تومان

دهک‌های چهارم تا هفتم: ۳۵۰ هزار تومان اعتبار کالابرگ و ۳۰۰ هزار تومان یارانه نقدی: در مجموع ۶۵۰ هزار تومان

نحوه استعلام موجودی کالابرگ

مشمولان این طرح برای بررسی موجودی اعتبار خود می‌توانند از اپلیکیشن «شما» استفاده کنند یا کد دستوری مخصوص را شماره‌گیری کنند. در هنگام خرید نیز کافی است به فروشگاه‌های مشخص‌شده مراجعه کرده و هنگام پرداخت، تمایل خود را برای استفاده از کالابرگ اعلام کنند. (شماره‌گیری کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* و انتخاب گزینه “موجودی یارانه سرپرست” )

مراجعه به فروشگاه‌هایی که امکان خرید با کالابرگ را فراهم کرده‌اند.

خرید ۱۱ قلم کالای اساسی با استفاده از این اعتبار.

اخبار مرتبط:
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دیگر تحریمی نمانده که دشمنان علیه ایران اعمال نکرده باشند، اما ملت ما همچنان استوار ایستاده
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دیگر تحریمی نمانده که دشمنان علیه ایران اعمال نکرده باشند، اما ملت ما همچنان استوار ایستاده

سردار سرلشکر باقری با اشاره به سیاست ترامپ در قبال ایران نیز گفت، سالهاست که دشمنان سیاست فشار حداکثری را به کار گرفته‌اند و دیگر تحریمی نمانده که علیه ایران اعمال نکرده باشند اما ملت ایران همچنان استوار ایستاده است.

محمد هاشمی: تلاش برای خروج ظریف از دولت، نوعی بازی در زمین جنگ نرم دشمن است
محمد هاشمی: تلاش برای خروج ظریف از دولت، نوعی بازی در زمین جنگ نرم دشمن است

هاشمی تاکید کرد: صاحبان تریبون در مجلس و سایر بخش های کشور، مهره های تاثیر گذاری در جنگ نرم بوده و همه این افراد می توانند در مقابله با جنگ نرم دشمن نقش آفرین باشند.

مصباحی‌مقدم: عزت اسلامی اجازه نمی‌دهد که ما مقابل آمریکا ذلت بپذیریم
مصباحی‌مقدم: عزت اسلامی اجازه نمی‌دهد که ما مقابل آمریکا ذلت بپذیریم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آمریکایی‌ها می‌خواهند ایران را تحت فشار قرار دهند؛ مذاکره‌ای که آنان می‌گویند به نفع ملت ایران نخواهد بود و در واقع مذاکره نیست و تحمیل نظر است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است