کد خبر : 338509
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۱۹ - 10:12
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

درخشش پژوهشگران ایرانی در نمایشگاه تکنولوژی مالزی

در بیست‌و‌چهارمین دوره نمایشگاه تکنولوژی مالزی که در مرکز تجارت جهانی کوالالامپور برگزار شد، پژوهشگران ایرانی با ارائه دو پروژه برجسته، موفق به کسب دو مدال نقره و دریافت لوح تقدیر شدند.

درخشش پژوهشگران ایرانی در نمایشگاه تکنولوژی مالزی

به گزارش سایت خبری مدارا: این تیم پژوهشی به سرپرستی علیرضا جباری‌ زادگان، مدرس دانشگاه در رشته معماری و با حضور دانشجویان توانمند از کشورمان در قالب دو گروه تخصصی با ارائه طرح‌های زیر، افتخاری چشمگیر را رقم زدند.

۱. سامانه هوایی درون‌شهری پایدار (Urban-SAM):
این پروژه که بر تحلیل داده‌های هوش مصنوعی و معماری پایدار متمرکز بود، توسط تیمی از پژوهشگران شامل مبینا اسدی، آتنا صباغیان، آمیتیس پسندیده و تیام شریف‌نیا ارائه شد و توانست مدال نقره این رقابت‌ها را به دست آورد.

۲. مرکز هوشمند شتاب‌دهنده کشاورزی:
طرح دوم با هدف بهبود فرآیندهای کشاورزی از طریق ادغام هوش مصنوعی و معماری پایدار، توسط تیم دیگری از پژوهشگران متشکل از سارا مشهدبان کوچک سرائی، شبنم نرمی‌زاده، آنیتا اسدی لور و نازنین برهانی، طراحی و ارائه شد و دومین مدال نقره را برای تیم ایرانی به ارمغان آورد.

این نمایشگاه بین‌المللی با حضور ۶۶۵ پروژه نوآورانه و فناورانه از ۴۵ کشور از جمله ایالات متحده، روسیه، ژاپن، چین، هند، تایلند، سنگاپور و مالزی برگزار شد و در طول این رویداد سه‌ روزه، ۶ هزار و ۲۷۶ نفر از این نمایشگاه بازدید کردند.

برگزاری این رویداد جهانی با همکاری نهادهایی از جمله وزارت‌خانه‌های آموزش عالی، آموزش و پرورش و علوم، فناوری و نوآوری مالزی، فدراسیون بین‌المللی انجمن مخترعان و انجمن مدیران نوآوری و فناوری مالزی برگزار شد. همچنین، انجمن‌های مالکیت فکری ژاپن و نوآوری و اختراعات چین، اتحادیه دانشگاه‌های عربی، ائتلاف بین‌المللی انجمن نوآوری و اختراع و شورای تحقیقات ملی تایلند نیز نقش مهمی در موفقیت این نمایشگاه داشتند.

اخبار مرتبط:
هواشناسی برای تهران هشدار صادر کرد
هواشناسی برای تهران هشدار صادر کرد

رئیس اداره کل هواشناسی استان تهران از پیش بینی وضعیت سه روز آینده هوا در استان تهران خبر داد.

ارگ کریمخان به سرویس بهداشتی تبدیل شد؟
ارگ کریمخان به سرویس بهداشتی تبدیل شد؟

ستون‌های تاریخی؛ از شکوه گذشته تا صندلی امروزستون‌های ارگ کریمخان، که برخی قدمت آن‌ها را به دوره زندیه و برخی به قاجاریه نسبت می‌دهند، اکنون به عنوان صندلی در کنار سرویس‌های بهداشتی یا تکیه‌گاه برای عکس‌های گردشگران استفاده می‌شوند.

قیمت تریاک پایین آمد؛ هشدار برای ورود تریاک ایرانی به بازار با یک نام عجیب!
قیمت تریاک پایین آمد؛ هشدار برای ورود تریاک ایرانی به بازار با یک نام عجیب!

تریاک ایرانی که فروشنگان نام آن را «شیر ایران» گذاشته‌اند باعث شده سال جدید قیمت این مخدر افزایش پیدا نکند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است