کد خبر : 339332
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۲۵ - 21:50
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

ایجاد حفره در خیابان بهارستان شرقی اصفهان به دلیل ریزش شبکه فاضلاب

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از ایجاد حفره‌ای به ابعاد ۲ در ۲ متر و عمق ۶ متر در باند کندروی خیابان بهارستان شرقی خبر داد.

ایجاد حفره در خیابان بهارستان شرقی اصفهان به دلیل ریزش شبکه فاضلاب

منصور شیشه فروش اظهار کرد: حفره ایجاد شده در ابتدای خیابان شهید طاهر زاده در منطقه ۸ شهر اصفهان، به دلیل فرسودگی شبکه فاضلاب با لوله‌های بتنی ۱۴۰۰ میلیمتری و قدمت حدود ۴۵ سال، به وجود آمده است.

وی افزود: عوامل پلیس راهور و تیم فنی شرکت آب و فاضلاب به محل اعزام شده و ضمن ایمن‌سازی محور، اقدامات لازم جهت پیشگیری از وقوع حوادث انجام شده است.

شیشه فروش همچنین اعلام کرد که مقرر گردید با اعزام ماشین‌آلات و انجام حفاری، عملیات اصلاح و بازسازی شبکه و پرسازی محل انجام گردد. به منظور تسریع در بازسازی شبکه، پلیس راهور محدودیت ترافیکی موقت در محل اعمال کرده است.

اخبار مرتبط:
استاندار: جذب یک میلیون گردشگر خارجی برای اصفهان پیش‌بینی شده است
استاندار: جذب یک میلیون گردشگر خارجی برای اصفهان پیش‌بینی شده است

استاندار اصفهان از پروژه‌های کلان زیرساختی و توسعه پایدار گردشگری در مسیر جذب یک میلیون گردشگر خارجی و ۲۰ میلیون گردشگر داخلی تا ۱۴۰۷ خبر داد.

تغییر مسیر ناگهانی از عوامل اصلی تصادفات درون شهری اصفهان
تغییر مسیر ناگهانی از عوامل اصلی تصادفات درون شهری اصفهان

رئیس پلیس راهور استان اصفهان گفت: تغییر مسیر ناگهانی یکی از مهم‌ترین عوامل وقوع تصادفات در سطح استان است.

مدیرکل مدیریت بحران اصفهان: تندبادهای شدید و طوفان لحظه‌ای در راه است
مدیرکل مدیریت بحران اصفهان: تندبادهای شدید و طوفان لحظه‌ای در راه است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان نسبت به وزش تندبادهای شدید و طوفان لحظه‌ای هشدار داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است