کد خبر : 339628
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۲۶ - 14:53
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

روزنامه اسرائیلی: عراقچی، ویتکاف را به تهران دعوت کرد / YJC: کذب است

رسانه‌های رژیم صهیونیستی با هدف تخریب روند مذاکرات ایران و آمریکا، به فضاسازی و به حاشیه کشاندن مذاکرات روی آورده‌اند.

روزنامه اسرائیلی: عراقچی، ویتکاف را به تهران دعوت کرد / YJC: کذب است

به گزارش سایت خبری مدارا: YJCنوشت: با نزدیک شدن به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در روز شنبه ۱۹ آوریل رسانه‌های صهیونیستی با هدف به حاشیه کشاندن مذاکرات و فضاسازی مخرب جهت رسیدن به مقاصد جنگ طلبانه خود اقدام به انتشار گزارش‌هایی ادعایی کرده‌اند.

در یکی از موارد روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم در مطلبی مدعی شد عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در مذاکرات مسقط استیو ویتکاف، نماینده آمریکا در امور خاورمیانه را به تهران دعوت کرده است و ویتکاف نیز این دعوت را رد نکرده است.

پیشتر نیز، رسانه‌های غربی مدعی شدند یک مقام دولت آمریکا که نخواست نامش فاش شود، گفته ویتکاف در صورت دعوت احتمالاً به تهران سفر خواهد کرد. این در حالی است که وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران چنین موضوعی را تایید نکرده است.

رژیم صهیونیستی از مخالفان اصلی مذاکرات ایران و آمریکا بار‌ها خواستار اجرای «مدل لیبی» در مورد برنامه هسته‌ای ایران شده است. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سفر اخیر خود به آمریکا و دیدار با ترامپ در کاخ سفید امیدوار بود حمایت ترامپ را برای حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران جلب کند. ترامپ بیشتر از بمباران، مشتاق دیپلماسی بود؛ و در ماه مارس، ترامپ نامه‌ای به رهبر ایران، آیت‌الله علی خامنه‌ای فرستاد و پیشنهاد مذاکرات هسته‌ای را داد، اما هشدار داد که ایران فقط یک فرصت دو ماهه برای دیپلماسی دارد.

پاسخ اسرائیل به موضع ترامپ در نهایت این بوده که اصرار کند هر توافق جدیدی با ایران باید «به سبک لیبی» باشد، به معنای برچیدن کامل تجهیزات بالقوه سلاح هسته‌ای؛ بنابراین با ناتوانی رژیم صهیونیستی در پیشبرد اهداف خود در خصوص ایران، رسانه‌های این رژیم به انتشار گزارش‌هایی برای به حاشیه کشاندن اصل روند مذاکرات روی آورده‌اند.

اخبار مرتبط:
واعظی: پس از فروپاشی شوروی، امکان الحاق باکو به ایران نبود؛ بحثش هم در تهران نبود
واعظی: پس از فروپاشی شوروی، امکان الحاق باکو به ایران نبود؛ بحثش هم در تهران نبود

واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور در دوره روحانی، در گفت‌گویی بیان کرد: پس از فروپاشی شوروی، امکان الحاق باکو به ایران نبود؛ بحثش هم در تهران نبود.

نامه ۱۵۰ نماینده به رئیس مجمع تشخیص: الحاق به «پالرمو» و «سی اف تی» تا رفع تهدید مکانسیم ماشه صورت نگیرد
نامه ۱۵۰ نماینده به رئیس مجمع تشخیص: الحاق به «پالرمو» و «سی اف تی» تا رفع تهدید مکانسیم ماشه صورت نگیرد

یکصد و ۵۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تصویب و الحاق به «پالرمو» و «سی اف تی» را تا زمان رفع کامل تهدید فعال‌سازی مکانیسم ماشه مناسب ندانستند.

شهاب حسینی: نسخه‌ای از فیلم «آشغال‌های دوست‌داشتنی» با بازی بهروز وثوقی موجود است
شهاب حسینی: نسخه‌ای از فیلم «آشغال‌های دوست‌داشتنی» با بازی بهروز وثوقی موجود است

شهاب حسینی گفت؛ یکی از آرزوهای من این است که در سینمای ایران عنوانی همچون پروانه ساخت نداشته باشیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است