کد خبر : 339669
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۲۷ - 19:30
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۶۰ پروژه زیرساختی در کلانشهر اصفهان سال جاری بهره‌برداری می‌شود

شهردار اصفهان از بهره‌برداری از ۶۰ پروژه تا پایان سال جاری در اصفهان خبر داد.

۶۰ پروژه زیرساختی در کلانشهر اصفهان سال جاری بهره‌برداری می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی قاسم‌زاده در حاشیه شصت‌وسومین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت آغاز احداث مجموعه پل‌ها و زیرگذر شهید فخری‌زاده و آغاز احداث کیلومتر ۶۹ تا ۷۱ حلقه چهارم ترافیکی شهر اصفهان، اظهار کرد: سال جاری برای شهرداری اصفهان یک سال پِرکار خواهد بود، در این راستا عملیات عمرانی و توسعه شهر از دوم فروردین آغاز شده است و به‌طور قطع هر سه هفته یک بار شاهد کلنگ‌زنی، افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی پروژه‌هایی که تا پایان سال به اتمام می‌رسد، خواهیم بود.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه مجموعه پل‌ها و زیرگذر شهید فخری‌زاده یکی از بزرگترین میادین و تقاطع‌های غیرهمسطح شهر با معماری متفاوت است و ارزش‌افزوده زیادی برای شهر و منطقه ایجاد می کند، افزود: امیدوارم تا پایان سال جاری که این پروژه تقدیم مردم می‌شود، از حمل‌ونقل امن و راحت در این منطقه بهره‌مند شوند.

شهردار اصفهان مجموعه پل‌ها و زیرگذر شهید فخری‌زاده را برشی از حلقه چهارم حفاظتی شهر اصفهان دانست و گفت: وقتی میدان آماده شود، رینگ از شرق به‌سمت غرب و جنوب غربی متصل می شود.

وی افزود: هزینه این پروژه در دو بخش آزادسازی و اجرا ۱,۰۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که امیدواریم به‌تدریج تأمین و پروژه را پشتیبانی کنیم.

شهردار اصفهان یادآور شد: تا پایان سال ۱۴۰۴ بالغ بر ۶۰ پروژه در اصفهان به بهره‌برداری می‌رسد که همه آن‌ها از جنس پروژه‌های زیرساختی و بزرگ است و با تاکید بر بهبود حال شهر از حیث زیست‌محیطی طراحی شده است.

قاسم‌زاده گفت: بعضی از این پروژه‌ها همچون قطار شهری از سه سال پیش در حال انجام است که سال جاری شاهد بهره‌برداری فاز نخست خط دو آن خواهیم بود.

اخبار مرتبط:
اصفهان میزبان «کمیسیون جهانی گردشگری ۲۰۲۶» می‌شود
اصفهان میزبان «کمیسیون جهانی گردشگری ۲۰۲۶» می‌شود

استاندار اصفهان گفت: شهر تاریخی اصفهان با رأی مثبت بیش از ۳۰کشور عضو سازمان جهانی گردشگری (UN Tourism)، به میزبان سی‌وهشتمین نشست کمیسیون منطقه‌ای شرق آسیا در سال ۲۰۲۶ شد.

احداث ۱۰ طرح تأسیسات گردشگری در اصفهان تصویب شد
احداث ۱۰ طرح تأسیسات گردشگری در اصفهان تصویب شد

معاون سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از تصویب احداث ۱۰ طرح تأسیسات گردشگری در کمیسیون فنی معاونت سرمایه‌گذاری در اولین ماه از سال جاری خبر داد.

تندباد ۸۰ کیلومتر بر ساعت کانون‌های گرد و غبار اصفهان را فعال می‌کند
تندباد ۸۰ کیلومتر بر ساعت کانون‌های گرد و غبار اصفهان را فعال می‌کند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وزش تندبادباسرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت و فعال شدن کانون‌های گرد و خاک در استان خبر داد و نسبت به کاهش کیفیت هوا و دما در روزهای آینده هشدار داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است