کد خبر : 339957
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۲۸ - 12:03
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

در دو سال، ۱۲۵ هزار ملک خالی شناسایی شد، اما در سال ۱۴۰۱ فقط ۱۱۳ ملک مالیات پرداخت کردند / اعتراض ۵۵ درصد مالکان خانه‌های خالی به مالیات خود

اگر تعداد پرونده‌های سال ۱۴۰۰ را به عنوان مبنا قرار دهیم، بیش از ۵۵ درصد از مودیانی که مشمول مالیات بر خانه‌های خالی شده‌اند، نسبت به برگ تشخیص مالیاتی خود اعتراض کرده‌اند.

در دو سال، ۱۲۵ هزار ملک خالی شناسایی شد، اما در سال ۱۴۰۱ فقط ۱۱۳ ملک مالیات پرداخت کردند / اعتراض ۵۵ درصد مالکان خانه‌های خالی به مالیات خود

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم نوشت: اگر تعداد پرونده‌های سال ۱۴۰۰ را به عنوان مبنا قرار دهیم، بیش از ۵۵ درصد از مودیانی که مشمول مالیات بر خانه‌های خالی شده‌اند، نسبت به برگ تشخیص مالیاتی خود اعتراض کرده‌اند.

بررسی آمار‌های مربوط به مالیات برخانه‌های خالی نشان می‌دهد که طی سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به ترتیب ۱.۵ هزار میلیارد تومان و ۴.۲ هزار میلیارد تومان مالیات برای خانه‌های خالی محاسبه شده است. این ارقام حاصل محاسبه مالیات برای ۱۲۵ هزار و ۷۶۰ ملک بوده است.

از این تعداد و برای سال ۱۴۰۰، ۹۱۵ برگ قطعی مالیات صادر شد که ارزش آنها برابر ۳۹.۳ میلیارد تومان بوده است. با این حال در نهایت تنها رقم ۱۳.۴ میلیارد تومان در این سال وصول شده که حاصل ۱۱۷۲ پرداخت بوده است.

فقط ۱۱۳ ملک در سال ۱۴۰۱ مالیات خانه خالی پرداخت کردند

یکی از نکات مهمی که در خصوص پرونده‌های ارائه شده در سال ۱۴۰۱ مطرح شد، مسئله بازگشت پرونده‌ها و بررسی مجدد آنها بود که به همین دلیل تعداد زیادی از آنها از چرخه وصول مالیات خارج شدند و در نهایت تعداد بسیار محدودی در چرخه وصول مالیات خانه‌های خالی مربوط به سال ۱۴۰۱ قرار گرفتند که به همین سبب در نهایت مالک تنها ۱۱۳ ملک مالیات بر خانه خالی خود که مربوط به این سال بود را پرداخت کردند.

به این ترتیب در سال ۱۴۰۱ تنها ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از مجموع ۴ هزار و ۲۸۱ میلیون تومان مالیات محاسبه شده املاک در سال ۱۴۰۱ وصول شده است.

۳۶ هزار اعتراض به مالیات خانه‌های خالی/ ۱۷۵۹ مورد رفع تعرض شد

اعتراضات صورت گرفته نسبت به برگ تشخیص‌های مالیاتی مربوط به خانه‌های خالی در نهایت ۳۶ هزار و ۷۸۰ مورد اعتراض به ثبت رسیده است. از این تعداد برای ۲۱ هزار و ۵۶۳ مورد وقت رسیدگی تعیین شد. از این تعداد در نهایت تعداد ۱۴ هزار و ۱۲۰ مورد در مراحل رسیدگی مورد تایید قرار گرفتند.

در ۱۷ مورد نیز شاهد تعدیل مالیات‌ها و همچنین در هزار ۷۵۹ مورد نیز شاهد رفع تعرض بوده‌ایم.

اعتراض بیش از ۵۵ درصد مودیان به شناسایی خانه‌های خالی

به عبارت دیگر اگر عدد سال ۱۴۰۰ را به عنوان مبنای اعتراضات صورت گرفته در خصوص برگ تشخیص‌های مالیات از خانه‌های خالی قرار دهیم می‌توان نتیجه گرفت که بیش از ۵۵ درصد مودیان نسبت به شناسایی املاک خود به عنوان خانه خالی از سکنه معترض بوده‌اند.

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارت خارجه پس از مذاکرات در رم: گفت و گوها مفید بود
سخنگوی وزارت خارجه پس از مذاکرات در رم: گفت و گوها مفید بود

دور دوم مذاکره بین ایران و آمریکا در رو به پایان رسید.

منبع نزدیک به هیات مذاکره‌کننده ایرانی: گروسی در محل مذاکرات حضور ندارد و برنامه‌ای برای دیدار با او در رم نداریم
منبع نزدیک به هیات مذاکره‌کننده ایرانی: گروسی در محل مذاکرات حضور ندارد و برنامه‌ای برای دیدار با او در رم نداریم

یک منبع نزدیک به هیات مذاکره‌کننده ایرانی در رم اخبار منتشر شده در مورد ارتباط سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به رم با گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا را رد کرد.

تفسیر روزنامه جوان از نامه‌نگاری‌های اخیر ایران با روسیه و عربستان قبل از آغاز دور دوم مذاکرات با آمریکا
تفسیر روزنامه جوان از نامه‌نگاری‌های اخیر ایران با روسیه و عربستان قبل از آغاز دور دوم مذاکرات با آمریکا

روزنامه جوان نامه‌نگاری‌های هفته گذشته ایران با روسیه و عربستان را تحلیل کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است