کد خبر : 339983
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۲۸ - 13:03
دسته‌بندی : برگزیده ها، فرهنگی
چاپ

صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد

سازمان صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد. حتی با استاندار مازندران صحبت‌های اولیه شده است.

صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد

به گزارش سایت خبری مدارا: علیرضا نجف‌زاده، مدیر پروژه «پایتخت ۷» از ماجرای ساخت کمپر ارسطو و دیگر لوکیشن‌ها توضیح داد.

لوکیشن بنا به نیاز قصه انتخاب شده است. «پایتخت» همزمان در چهار استان کشور فیلمبرداری شده است. تیم تولید همزمان در استان‌های مازندران، تهران، اصفهان و خراسان رضوی حضور داشته است. به نظرم آماده‌سازی کمپر نسبت به آماده‌سازی ۱۰ لوکیشن دیگر سخت‌تر بود. کمپری که آماده‌سازی صفر تا صد آن با ما بود و یک شرکت قبول کرد تا بنا به نیاز قصه کمپر بسازد. این وسیله هم به لحاظ مالی و هم به لحاظ طراحی و زمانی بیشتر از سایر لوکیشن‌ها زمان برد.

کمپر ارسطو اولین اتوبوس کمپری است، که در ایران ساخته و پلاک شد، تا برای سریال مورد استفاده قرار گیرد. «پایتخت» هیچ‌وقت برای مخاطب کم فروشی نکرد. یکی از دلایل زمان بردن پیش تولید آن آماده‌سازی لوکیشنی بود، که صفر تا صد آن ساخته شد. یعنی ما در ابتدا با لوکیشن مخروبه مواجه بودیم، که در انتها مخاطب پشت صحنه‌های آن را خواهد دید. بنابراین، هر آنچه مخاطب در این سریال می‌بیند، صفر تا صد آن طراحی و آماده‌سازی شده است. هیچ‌چیز آماده‌ای از قبل نبوده است.

این وسایل سرمایه‌های سازمان صداوسیماست، که امیدوارم سازمان بتواند موضوع موزه «پایتخت» را که سال‌ها در آن صحبت می‌شود، عملی کند، تا لوکیشن‌ها و آکسسواری که در سریال استفاده شده، در موزه نگهداری شود. بنظرم «پایتخت» روند سریال‌سازی در ایران را یک قدم به جلو برد و متحول کرد. پروژه‌ای که بتواند در هفت فصل ساخته و با استقبال مخاطب همراه شود، حتماً باید بررسی و کارشناسی شود.

سازمان صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد. حتی با استاندار مازندران صحبت‌های اولیه شده است. بنظرم با مساعدت سیما فیلم و نظر استاندار مازندران می‌توان موضوع موزه را پیگیری کرد. قطعاً این موزه در حوزه گردشگری هم می‌تواند موثر باشد. تا پیش از پخش سریال، شاید مردم ایران کسانی را که اهل مازندران یا گیلان بودند، به اسم مردمان شمال یا رشت می‌شناختند. بنابراین، از موزه «پایتخت» می‌توان برای فضای گردشگری استفاده کرد.

در زمان فیلمبرداری بیشتر ایرانیان از اقصی نقاط دنیا به شیرگاه می‌آمدند، تا با بازیگران «پایتخت» عکس بگیرند. شما اگر وضعیت اکنون شیرگاه با ۱۴ سال قبل مقایسه کنید می‌بینید صنعت گردشگری آنجا رشد کرده است و بیشتر مردم بخاطر دیدن لوکیشن‌های «پایتخت» به آنجا می‌آیند و مردم شیرگاه هم میزبانان مهربانی برای بچه‌های پایتخت و مردم بودند و هستند.

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارت خارجه پس از مذاکرات در رم: گفت و گوها مفید بود
سخنگوی وزارت خارجه پس از مذاکرات در رم: گفت و گوها مفید بود

دور دوم مذاکره بین ایران و آمریکا در رو به پایان رسید.

منبع نزدیک به هیات مذاکره‌کننده ایرانی: گروسی در محل مذاکرات حضور ندارد و برنامه‌ای برای دیدار با او در رم نداریم
منبع نزدیک به هیات مذاکره‌کننده ایرانی: گروسی در محل مذاکرات حضور ندارد و برنامه‌ای برای دیدار با او در رم نداریم

یک منبع نزدیک به هیات مذاکره‌کننده ایرانی در رم اخبار منتشر شده در مورد ارتباط سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به رم با گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا را رد کرد.

تفسیر روزنامه جوان از نامه‌نگاری‌های اخیر ایران با روسیه و عربستان قبل از آغاز دور دوم مذاکرات با آمریکا
تفسیر روزنامه جوان از نامه‌نگاری‌های اخیر ایران با روسیه و عربستان قبل از آغاز دور دوم مذاکرات با آمریکا

روزنامه جوان نامه‌نگاری‌های هفته گذشته ایران با روسیه و عربستان را تحلیل کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است