کد خبر : 340581
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۱ - 21:09
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

ترامپ: نشست‌های “بسیار خوبی” با ایران داشتیم

ترامپ، رئیس جمهور امریکا مذاکرات با ایران را نشست‌های بسیار خوب دانست. او در این باره گفت که نشست‌های "بسیار خوبی" با ایران داشتیم.

ترامپ: نشست‌های “بسیار خوبی” با ایران داشتیم

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: ترامپ، رئیس جمهور امریکا مذاکرات با ایران را نشست‌های “بسیار خوبی” دانست.

ترامپ در این باره گفت که نشست‌های “بسیار خوبی” با ایران داشتیم.
گفتنی است که دور دوم رایزنی‌های ایران و آمریکا با وساطت و میانجیگری عمان، روز شنبه ۳۰ فروردین ماه در رم برگزار شد و پس از آن عراقچی، وزیر خارجه ایران گفت که فضای مذاکرات رو به جلو بود و از جلسه فنی و دور سوم در عمان خبر داد.
اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: نمی‌توانیم به زور کسی را وادار کنیم حتماً حجابش را رعایت کند
نماینده مجلس: نمی‌توانیم به زور کسی را وادار کنیم حتماً حجابش را رعایت کند

ستوده، نماینده مجلس اظهار کرد: در رابطه با حجاب من بارها گفته ام که حجاب در فرهنگ ما جا دارد. نمی توانیم به زور کسی را وادار کنیم حتماً حجابش را رعایت کند. حجاب از خانواده، از فرهنگ‌مان، از عفتی که داریم، از آموزه‌های دینی‌مان که یاد گرفتیم، شروع می‌شود. این حجاب را خودمان باید رعایت کنیم به زور نمی شود این کار را انجام داد.

الیاس حضرتی: هزینه واردات بنزین از ۴ میلیارد دلار به ۶ میلیارد دلار می‌رسد
الیاس حضرتی: هزینه واردات بنزین از ۴ میلیارد دلار به ۶ میلیارد دلار می‌رسد

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: سال گذشته ۴ میلیارد دلار برای واردات بنزین هزینه کردیم و احتمالاً امسال به ۶ میلیارد دلار می‌رسد.

توضیح ایران درباره لغو سخنرانی عراقچی در کنفرانس واشنگتن
توضیح ایران درباره لغو سخنرانی عراقچی در کنفرانس واشنگتن

نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد بیان کرد که سخنرانی وزیر امور خارجه در کنفرانس واشنگتن به دلیل تغییر قالب این سخنرانی به مناظره لغو شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است