کد خبر : 341026
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۶ - 10:55
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

صداوسیما: گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا حوالی ظهر امروز در عمان آغاز می‌شود / گفت‌و‌گو‌ها به مرحله بده بستان رسیده

خبرنگار صداوسیما می گوید گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا حوالی ظهر امروز در عمان آغاز می‌شود. کارشناسان لغو تحریم از ایران به مسقط آمده اند و دستور کار آن‌ها این است که نحوه لغو تحریم‌های ضد ایرانی را بررسی کنند.

صداوسیما: گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا حوالی ظهر امروز در عمان آغاز می‌شود / گفت‌و‌گو‌ها به مرحله بده بستان رسیده

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرنگار صداوسیما می گوید گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا حوالی ظهر امروز در عمان آغاز می‌شود. کارشناسان لغو تحریم از ایران به مسقط آمده اند و دستور کار آن‌ها این است که نحوه لغو تحریم‌های ضد ایرانی را بررسی کنند.

خبرنگار صداوسیما گفت: گفت و گوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا به مرحله سوم رسیده. مرحله کارشناسی و فنی هم به آن اضافه شده و قرار است امروز حوالی ظهر به وقت تهران آغاز شود اما زمانش به صورت دقیق مشخص نیست چرا که هیئت آمریکایی تقریبا بامداد امروز وارد مسقط شده و قرار است دیداری با وزیر خارجه عمان داشته باشد.

او افزود: وزیر خارجه ایران هم دیشب با همتای عمانی خودش دیدار داشت و هماهنگی های برای برنامه های امروز انجام شد که این هماهنگی ها باید در ادامه با رئیس هیئت آمریکایی در مسقط هم انجام شود.

او ادامه داد: الان دیگر تقریباً این گفتگوها دارد به مرحله بده بستان می‌رسد. وقتی که صحبت از مسائل کارشناسی می شود و تا جایی که اطلاع دارم کارشناسان لغو تحریم از ایران به مسقط آمده اند و دستور کار ویژه شان این است که ببینند چطور آمریکایی ها قرار هست تحریم‌های ضد ایرانی را لغو بکنند و این به نظر می رسد یکی از مهمترین و ویژگی متفاوت این دوره از گفتگوهاست.

اخبار مرتبط:
وزیرخارجه عمان: در مذاکرات امروز ایران و آمریکا اصول اساسی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد بحث قرار گرفتند
وزیرخارجه عمان: در مذاکرات امروز ایران و آمریکا اصول اساسی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد بحث قرار گرفتند

وزیر خارجه عمان اعلام کرد: مذاکرات امروز ایران و آمریکا بر تمایل مشترک برای دستیابی به توافقی بر پایه احترام متقابل و تعهدات پایدار تأکید کرد. اصول اساسی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد بحث قرار گرفتند. او در ادامه افزود:مذاکرات هفته آینده ادامه خواهد یافت و یک نشست سطح بالا به طور موقت برای سوم ماه مه برنامه‌ریزی شده است.

عراقچی: دور بعدی مذاکرات احتمالا شنبه است/از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/در موضوعات کلان و جزئیات اختلاف وجود دارد
عراقچی: دور بعدی مذاکرات احتمالا شنبه است/از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/در موضوعات کلان و جزئیات اختلاف وجود دارد

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه و در پایان دور سوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در مسقط، توضیحاتی را درباره روند مذاکرات ارائه کرد.

تعداد فوتی‌های انفجار بندرعباس افزایش یافت
تعداد فوتی‌های انفجار بندرعباس افزایش یافت

مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان دقایقی پیش گفت: تعداد فوتی‌های حادثۀ بندر شهید رجایی به ۵ نفر رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است